Kale zárszerviz Budapest kerületeiben

Budapesti Kale zárszerviz cégünk ügyeleti jelleggel áll az ügyfelek szolgálatában. Azért döntöttünk úgy, hogy a Kale zárakra specializálódunk, mert sok nívós bejárati ajtót gyártanak Kale zárakkal, ám szervizellátás egyáltalán nincs. Arról már nem is beszélve, hogy ezt az egyirányú, olasz trezorzárakra hasonlító Kale zárszerkezetet még üzletben sem lehet beszerezni.

Hát mit tegyen ilyenkor, akinek ilyen ajtója van? Szerelje le az ajtót, vigye el az ajtógyártóhoz, ahol majd kicserélik a zárat, majd vigye haza és akassza fel? Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy ezt 2019-ban megoldásnak lehet nevezni? Ma már mindenkinek minden azonnal kell, ilyen a társadalmunk.

De ne csüggedjenek el! Hívják bátran zárszerviz cégünket! Mi folyamatosan elérhetők vagyunk és akár pár órán belül a helyszínen szervizeljük, kicseréljük, kinyitjuk Önnek a Kale zárat. Nem kell aggódni, sem idegeskedni, a Kale zárakhoz értő szakembereink elvégzik a feladatot Ön helyett!

Önnek csupán telefonálnia kell ügyfélszolgálatunkra. Diszpécser kollégánk a telefonban beazonosítja a zárat, ami az ajtóban van, majd ezután az időpont egyeztetés szerint a zárszerelő szakember a helyszínen elhárítja a Kale zár problémáját.

Kale zárszerviz Budapest

Zárszerviz szolgáltatásunk elsősorban Budapesten elérhető. Természetesen a környező településeken is vállalunk munkákat Pest megyében.

Ha rosszul működik az ajtózár, esetleg már akadozik, szorul, nem viszi az összes fordulatot, akkor ezek már jelek, tünetek, hogy valami nem stimmel. Ilyenkor általában még egy egyszeri karbantartással, igazítással megoldható a zárprobléma, ám ha sokáig fennáll ez az állapot, akkor az visszafordíthatatlanná válik. Egyszer csak nem fog nyílni az ajtó. Ilyenkor, a zárt ajtó esetében, csak rongálással tudjuk a zárat visszanyitni (természetesen az ajtólap nem sérül). Ezután pedig muszáj a zárcserét elvégezni.

Budapesti lakosoknak az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

  • Kale zárnyitás (zárprobléma esetén)
  • Kale ajtónyitás (kulcselhagyás esetén)
  • Kale záras becsapódott ajtók nyitása (mikor kívül gomb van, nem kilincs)
  • Kale zárcsere
  • Kale ajtóbeállítás, igazítás, turbózás
  • Kale teljes körű ajtó- és zárszerviz
  • Kale zárbetét csere

Kale zárszerviz munkanapokon

Egy zár tönkremehet bármikor, a legváratlanabb pillanatokban és a legrosszabb időben is. Ha ez történik Önnel, ne hezitáljon! Hívja ügyeletünket, ahol szakembereink várják a hívását! Mindenképpen segítünk bejutni a lakásába, hogy ne kelljen az ajtónak nyitott állapotban maradnia, és Ön se vesztegessen el fölösleges időt, ne kelljen szabadnapot kivennie.

Kale ajtózár szerviz kiszállással

Gyorsszervizünk ügyeletei jelleggel biztosít teljes körű zárszerviz ellátást azoknak az ügyfeleknek, akik olyan bejárati ajtóval rendelkeznek, amiben egy- vagy többpontos Kale zárszerkezet van beépítve, és azokkal problémája akadt a nyitás vagy zárás tekintetében. Cégünk csak a magasabb biztonsági fokozatú zárak cseréjével foglalkozik, melyek Törökországban készült ajtókba vannak beszerelve, illetve a Beyler típusú zárakkal is kompatibilisek a Kale zárszerkezetek.

Tűkulcsos Kale zárat és Kale zárbetéteket nem szerelünk. A Kale zárbetét helyére mi izraeli zárbetéteket szerelünk be, melyek sokkal biztonságosabbak, fejlettebbek és rugalmasabb a beszerzésük is.

Kale ajtózár szerviz Nívó ajtónál

A magyarországi gyártású Nívó ajtók jó minőséget képviselnek. Egy jó ideje átálltak már a Kale zárak beszerelésére, így ezzel készülnek már az új ajtók, egy- vagy kétzáras kivitelben. Alkalmaznak egyirányú, háromfordulatos tollas kulcsos zárszerkezetet alulra, felülre, de használnak cilinderes meghajtású Kale bevésőzárakat is különböző törésvédő pajzsokkal, egyedi profilú zárbetétekkel.

A Nívó ajtógyártó nem a zárak szervizelésére vagy cseréjére specializálódott, ők inkább az ajtógyártás magas színvonalát képviselik. Nekünk ellenben ez a profilunk, a helyszíni zárcsere, zárbetét-csere, a Nívó ajtóban a tollas kulcsos biztonsági zárak cseréje.

Zárszervizünk főként Budapesten tevékenykedik. Amit vállalunk, az az új lakásba költözés miatti Kale zárcsere; a meghibásodás miatti zárszerkezet, ajtózárbetét csere; illetve a Nívó ajtógyártó által gyártott összes biztonsági bejárati ajtó zárcseréje.

Ügyfélszolgálatunk fogadja az Ön hívását és biztosítja a megoldást akár egy órán belül Budapest egész területén!

Kale zárszerviz ügyeletünk telefonszáma:

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest