Ajtónyitás, zárnyitás

Ajtónyitásról, zárnyitásról két főbb esetben beszélhetünk. A legfontosabb azonban, hogy az ajtó soha nem sérülhet meg egy zárnyitás során!

Ne engedjék, hogy a „szakember” flex vagy egyéb rongálást előidéző szerszámhoz nyúljon, mert akkor nem igazi szakember! Rongálni mindenki tud, ezt Önök is el tudják végezni, úgyhogy inkább ebbe ne menjenek bele! Olyan szakemberhez forduljanak, akik az ajtónyitást profin, rongálás nélkül végzik el! Hívjanak minket!

Becsapódott ajtónyitás

Az első eset az, amikor az ajtó nincs kulcsra zárva. Ez előfordulhat akkor, amikor a huzat becsapja a lakás ajtaját és nincs kéznél a kulcs, aminek segítségével az ajtót ki lehetne nyitni.

Természetesen jó az, ha ott van a zsebben okostelefon és azon hívni lehet egy ajtónyitással foglalkozó céget. Bár elmondható, hogy sokan próbálkoznak először a szomszéd úrral, abban a reményben, hogy ő tud segíteni. Elképzelhető, hogy tud, ám nem mindig az ajtó megsértése nélkül. És ez az, ami nem mindegy.

Cégünk szakemberei garantáltan sérülésmentesen nyitják ki ilyen esetekben az Ön ajtaját! Ennek csupán annyi a trükkje, hogy egy bizonyos célszerszám segítségével végzik el a zárnyitást, ami csupán pár másodpercig tart.

Zárnyitás kulcselhagyás, vagy a zár meghibásodása miatt

A másik eset az, amikor az ajtó kulcsra van zárva. Ebben az esetben már mindenképpen elengedhetetlen egy zárszerviz cég bevonása.

Sokéves tapasztalatunk alapján elmondható, hogy azoknak a „furfangos” és vállakozó szellemű személyeknek, akik maguk láttak neki az ajtónyitásnak, az esetek többségében sajnos nem lett jó vége. Nagyon sok esetben fordult elő, hogy az ajtó helyrehozhatatlan sérüléseket szenvedett az ilyen típusú zárnyitásoknál. Sokat lehetne mesélni arról, hogy mennyi szétfúrt, szétvágott, kivágott és „szétbarmolt” ajtóval találkoztunk már. Ennek pedig a következménye az, hogy a bejárati ajtót le kellett cserélni. Tehát a zárszerelő szakember munkadíja helyett, egy egész ajtó árát kellett kifizetni.

Ha meghibásodott a zár, vagy elhagyta a kulcsokat és szakszerű, profi ajtónyitásra van szükség, ne habozzon, forduljon hozzánk! Cégünk szakemberei az ajtó sérülése nélkül nyitják ki a zárakat, és ezután már csak egy egyszerű zárcsere szükséges, és minden probléma megoldódott.

Ajtónyitás, zárnyitás Budapesten szakszerűen

Ezen mindenképpen érdemes elgondolkodni annak, aki a gazdaságosságot tartja szem előtt. Amennyiben az ajtó kulcsra van zárva és azt nyitni kell, a művelet csak fúrással végezhető el. Nem mindegy, hogy mit fúrunk meg, hol fúrjuk meg, és hogyan fúrjuk meg. Az átlagemberek túlnyomó többsége ezzel egyáltalán nincs tisztában.

Cégünk zárszerelő mesterei a többéves tapasztalatnak köszönhetően tisztában vannak a zárbetétetek, zárszerkezetek működésével, és tudják, hogy hogyan és miként kell a szerkezetet, zárbetétet megfúrni ahhoz, hogy a kár a lehető legkisebb legyen. Az esetek többségében, csak egy zárcsere kell, azaz egy új zárat kell az ajtóba helyezni és már készen is vagyunk.  Mert nem mindegy, hogy egy új ajtót kell vásárolni, vagy csak egy új zárat, zárszerkezetet, zárbetétet!

Témába illő menüpontok

Másodzár az ajtón   Izraeli zárak, pajzsok   Hevederzárbetét javítás   Hevederzár szerelés Budapest   Locksmith service   Mul-T-Lock kérdések
Mul-T-Lock zárbetétek   Zárszerelés Budapest   Érdekesség a Mul-T-Lock gyárról   Hevederzár szerelés Zugló   Izraeli zárbetét csere   Ajtózárcsere cilinderes verzióra   Biztonsági felsőzár   Dierre Go ajtó   Hevederzárbetét-csere, szerviz   Hevederzár szerelés Óbuda   Hevederzár szerelés   BARLOCK   Potent rászegző másodzár   Ablak befeszítés-gátlók   Hevederzár   Hevederzár javítás   Hevederzár nyitás   Hevederzár betörés után   Hevederzár szerelés műanyag ajtóra   CR zárak   Cerutti ajtózár szerviz   Cerutti kulcsok zárak   Dierre New Power zárbetét csere   Maco műanyag ajtó szerviz   Dierre tollas kulcsos zár átalakítása rövidebb kulcsosra   Dierre zárszerelés, zárcsere Budapesten   Műanyag ajtó kilincsfelhúzós vasalat csere   Olasz Sab zárral ellátott ajtók - fontos zárcsere tudnivalók   Olasz Securemme biztonsági ajtók - zárcsere tudnivalók   Pavo többpontos ajtózár vasalat helyszíni cseréje   Vorne vasalat szervizellátás Budapest   Elzett vasalat ajtózár-szerviz, zárcsere   Roto vasalat-ajtózár szerviz, zárcsere   Fuhr ajtózárak szervizellátása   Metalplast ajtózárak, vasalatok zárcseréje   Ajtózár-szerviz, gyors zárcsere Budapest kerületeiben   Budapesti betörések a koronavírus járvány miatt   Mul-T-Lock Zárszerviz szolgáltatásaink Budapesten   Becsapódott ajtónyitás Budapest