Ajtónyitás, zárnyitás

Ajtónyitásról, zárnyitásról két főbb esetben beszélhetünk. A legfontosabb azonban, hogy az ajtó soha nem sérülhet meg egy zárnyitás során!

Ne engedjék, hogy a „szakember” flex vagy egyéb rongálást előidéző szerszámhoz nyúljon, mert akkor nem igazi szakember! Rongálni mindenki tud, ezt Önök is el tudják végezni, úgyhogy inkább ebbe ne menjenek bele! Olyan szakemberhez forduljanak, akik az ajtónyitást profin, rongálás nélkül végzik el! Hívjanak minket!

Becsapódott ajtónyitás

Az első eset az, amikor az ajtó nincs kulcsra zárva. Ez előfordulhat akkor, amikor a huzat becsapja a lakás ajtaját és nincs kéznél a kulcs, aminek segítségével az ajtót ki lehetne nyitni.

Természetesen jó az, ha ott van a zsebben okostelefon és azon hívni lehet egy ajtónyitással foglalkozó céget. Bár elmondható, hogy sokan próbálkoznak először a szomszéd úrral, abban a reményben, hogy ő tud segíteni. Elképzelhető, hogy tud, ám nem mindig az ajtó megsértése nélkül. És ez az, ami nem mindegy.

Cégünk szakemberei garantáltan sérülésmentesen nyitják ki ilyen esetekben az Ön ajtaját! Ennek csupán annyi a trükkje, hogy egy bizonyos célszerszám segítségével végzik el a zárnyitást, ami csupán pár másodpercig tart.

Zárnyitás kulcselhagyás, vagy a zár meghibásodása miatt

A másik eset az, amikor az ajtó kulcsra van zárva. Ebben az esetben már mindenképpen elengedhetetlen egy zárszerviz cég bevonása.

Sokéves tapasztalatunk alapján elmondható, hogy azoknak a „furfangos” és vállakozó szellemű személyeknek, akik maguk láttak neki az ajtónyitásnak, az esetek többségében sajnos nem lett jó vége. Nagyon sok esetben fordult elő, hogy az ajtó helyrehozhatatlan sérüléseket szenvedett az ilyen típusú zárnyitásoknál. Sokat lehetne mesélni arról, hogy mennyi szétfúrt, szétvágott, kivágott és „szétbarmolt” ajtóval találkoztunk már. Ennek pedig a következménye az, hogy a bejárati ajtót le kellett cserélni. Tehát a zárszerelő szakember munkadíja helyett, egy egész ajtó árát kellett kifizetni.

Ha meghibásodott a zár, vagy elhagyta a kulcsokat és szakszerű, profi ajtónyitásra van szükség, ne habozzon, forduljon hozzánk! Cégünk szakemberei az ajtó sérülése nélkül nyitják ki a zárakat, és ezután már csak egy egyszerű zárcsere szükséges, és minden probléma megoldódott.

Ajtónyitás, zárnyitás Budapesten szakszerűen

Ezen mindenképpen érdemes elgondolkodni annak, aki a gazdaságosságot tartja szem előtt. Amennyiben az ajtó kulcsra van zárva és azt nyitni kell, a művelet csak fúrással végezhető el. Nem mindegy, hogy mit fúrunk meg, hol fúrjuk meg, és hogyan fúrjuk meg. Az átlagemberek túlnyomó többsége ezzel egyáltalán nincs tisztában.

Cégünk zárszerelő mesterei a többéves tapasztalatnak köszönhetően tisztában vannak a zárbetétetek, zárszerkezetek működésével, és tudják, hogy hogyan és miként kell a szerkezetet, zárbetétet megfúrni ahhoz, hogy a kár a lehető legkisebb legyen. Az esetek többségében, csak egy zárcsere kell, azaz egy új zárat kell az ajtóba helyezni és már készen is vagyunk.  Mert nem mindegy, hogy egy új ajtót kell vásárolni, vagy csak egy új zárat, zárszerkezetet, zárbetétet!