Ajtózár-szerviz, gyors zárcsere Budapest kerületeiben

Cégünk elsősorban izraeli zárbetétek különböző fajtáival foglalkozik. Ilyen pl. a most akciósan elérhető Keylocx zárbetét, vagy a 100 százalékban betörésbiztos LOCXIS és SKG zárbetét. Mindezek mellett, az év 365 napján nonstop vállaljuk Budapest összes kerületében, kiszállási díj nélkül a legtöbb ajtózárnak vagy zárbetétnek a cseréjét, helyszíni szolgáltatás keretében.

Jól felszerelt műhelyautónk különböző méretű, osztású és fogaskerékkel ellátott izraeli zárbetétekkel van ellátva. Tehát ez egy mozgó zárszaküzlet, így helyszíni zárcsere keretében tudjuk mindenkinek a zárbetéteket biztosítani értékesítés formájában. Áraink megfizethetőek, a zárbetétek árai fel vannak tüntetve a weboldalon. Ezekre a mi munkadíjunk tevődik rá, amelyet diszpécser kollégánk is elmond a telefonos beszélgetés során.

Zárszerviz ügyeleti jelleggel az év 365 napján

Különböző márkanevű, elnevezésű ajtók vannak jelen a piacon, ilyen pl. a műanyag felhúzókilincses vagy kulcsműködtetésű bejárati ajtó, az igen népszerű kínai HiSec, Secdoors és TerraSec bejárati ajtó, a cilindervezérlésű Mottura, Superlock, Securemme biztonsági ajtók. Minden ajtóban cégünk nagyon rövid határidővel vállal izraeli RB zárbetét cserét!

Védje lakása ajtaját minőségi izraeli zárakkal, ne legyen a betörés áldozata! A betörésbiztos izraeli zárbetét csere nálunk már 34.000 Ft-tól elérhető, munkadíjjal együtt!

Izraeli zárbetétjeink biztonsági fokozata, minősítése

Az olcsó kínai zárbetét nem véd és biztonságos működtetést sem nyújt! Gondolkozzon el egy jobb, minőségibb zárbetéten!

Mi csakis olyan zárakat, zárbetéteket alkalmazunk, amelyek a MABISZ által be vannak vizsgálva, illetve a zárgyártó a különböző országonként előírt és megkövetelt TÜV tanúsítványokat is biztosítja a zárhoz.

Forgalmazunk RB SKG, LOCXIS és Keylocx zárbetéteket, Mabisz 5 és 6 besorolással. A zárbetétekhez 3 vagy 5 db kulcs tartozik. Interaktív csapos, mozgó alkatrészes, másolásvédelemmel ellátott zárbetétjeink vannak. A zárbetétek törés, finomnyitás-, fúrás-, savazás-, vésznyitás- és rongálás ellen is védelmet nyújtanak.

Budapesten ezeknek a záraknak a cseréje 34.000 - 48.000 Ft között érhető el. Több zárbetét cserére kedvezményt tudunk biztosítani, ha egy helyen, egy ajtóban vannak.

Budapesti gyorsszervizünk minden általunk helyszínre vitt és beszerelt zárbetétre egy év gyártói garanciát tud biztosítani.

Biztonsági ajtózárbetét cseréje Pest megyében

Elég sok ember válassza a zsúfolt pesti környezet helyett az agglomerációt vagy a nyugodtabb, Budapest szélén lévő pest megyei településeket, városokat. Mi nekik is szívesen segítünk, ha belefér a munkabeosztásunkba és ha elfogadják a zárcsere díjszabásainkat.

Az alább felsorolt városokban biztos, hogy vállalunk zárbetét cserét. A részletekről, árakról, szolgáltatásokról érdeklődjenek telefonszámunkon!

Szentendre, Pomáz, Budakalász, Dunakeszi, Fót, Göd, Gödöllő, Versegyház, Budaörs, Érd, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Mogyoród, Maglód.

Ezen helyiségekben csakis előre egyeztetett, nem sürgős zárcsere feladatokat tudunk elvállalni, minimum 3 - 5 órás időintervallumban.

Nonstop zárcsere az év 365 napján

Válassza ön is a kényelmet és a biztonságot! Kérjen még ma időpontot a zárcserére, ajtajának a megerősítésére! Telefonos elérhetőségünk: 06-30-408-8914

Írhat nekünk emailt a profizar@gmail.com email címre!

Ajtózár-szerviz, gyors zárcsere Budapest kerületeiben
Ajtózár-szerviz, gyors zárcsere Budapest kerületeiben
Ajtózár-szerviz, gyors zárcsere Budapest kerületeiben