Elégedett ügyfelek

Zárszerviz cégünk idestova 12 éve foglalkozik zárszerviz tevékenységekkel. A legfontosabb szempontjaink közül az elsőt, az elégedett ügyfeleinket említenénk meg most.

Gondolom, nem mondok újat, vagy nagyot azzal, hogy a legjobb reklám az elégedett ügyfél. Ha valakinél precízen, pontosan dolgozunk, akkor zárszervizes telefonszámunkat továbbadja rokonának, barátjának, szomszédjának, kollégájának. Ez számunkra ingyen van!

Éljünk szakmai tudásunk előnyeivel, becsüljük meg az elégedett és visszatérő ügyfeleinket, vásárlóinkat! Mi a következő 10 évben is ezt az álláspontot fogjuk képviselni a zárszerelés, zárszerviz témakörében.

Zárszerelő kollégáink főként Budapesten és Pest megyében végzik mindennapi záras szolgáltatásainkat. De nagyon sok elégedett vidéki (szegedi, debreceni, győri, tatai) ügyfelünk is van, akik hozzánk ragaszkodnak, és ha néha kicsit várni is kell ránk, ők akkor is megvárnak minket.

Az ügyfélkörünk, mondhatnánk azt is, hogy vegyes. Mi dolgoztunk már nyugdíjasoknak, a középkorosztálynak, fiataloknak, tinédzsereknek, egyedülálló vagy házas embereknek, kis- és nagycsaládosoknak egyaránt, de eddig még nem nagyon érte rossz szó a ház elejét, ahogy a közmondás fejezi ki magát.

Zárszervizes zárszerelő kollégáink, a helyszíneken kaptak már ebédet, süteményt, kávét, csokit, sört, de e-mailben rengetek dicsérő szót és elégedettséget írtak rólunk/nekünk. Ebből egy párat felteszünk az oldalra, hogy mindenki lássa, miket is írtak rólunk valójában!

Szommer Károlyné, Szentendre

„Tisztelt Cégvezető! Köszönöm a gyors segítséget, és a kollégájuk udvariasságát, jó modorát és segítőkész hozzáállását!”

Gajdos Tibor, Békásmegyer

„Tisztelt Zárszerviz!

Nagyon meg vagyok elégedve a munkatársuk által felszerelt hevederzárral! Köszönöm, hogy hamar megcsinálták az ajtómon a zárat!”

Hoffmann Balázs, XXI. kerület

„Remek csapat, profi hozzáállás, száz százalékos elégedettség részünkről!”

Cserháti Tímea, IX. kerület

„Kedves Szilvia! Köszönöm a megértését és kedves hozzáállását! A kollégával nagyon meg voltam elégedve! Önöket hívom legközelebb is!”

Dr. Majoros Kálmán, Óbuda

„Tisztelt Zárszerviz! Nagyon türelmesek voltak velem, ezt nagyon köszönöm! A helyszínen szerelő zárszerelő kollégát meg becsüljék meg, mert nagyon remek szakember!”

Polgár Ervin, Sashalom

„Tisztelt Cég! Szeretném megköszönni a gyors megoldást, nem erre számítottam! Az ajtó jobb, mint valaha!”

Barabás Katalin, XIX. kerület

„Kimagasló munka, mert senki nem akarta elvállalni ennek a szekrényes zárnak a nyitását! Köszönöm szépen! Vannak még jó emberek!”

Komáromi Sára, Zugló

„Tisztelt Cég! Nem tudom, hogy csinálták, de 10 perc alatt ott voltak! Szuper! Köszönöm!”

Andrej Romanov

„Dear Szilvia, Professional service, quality job. I recommend you to my friends. Thank you.”

zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest