Elégedett ügyfelek

Zárszerviz cégünk idestova 12 éve foglalkozik zárszerviz tevékenységekkel. A legfontosabb szempontjaink közül az elsőt, az elégedett ügyfeleinket említenénk meg most.

Gondolom, nem mondok újat, vagy nagyot azzal, hogy a legjobb reklám az elégedett ügyfél. Ha valakinél precízen, pontosan dolgozunk, akkor zárszervizes telefonszámunkat továbbadja rokonának, barátjának, szomszédjának, kollégájának. Ez számunkra ingyen van!

Éljünk szakmai tudásunk előnyeivel, becsüljük meg az elégedett és visszatérő ügyfeleinket, vásárlóinkat! Mi a következő 10 évben is ezt az álláspontot fogjuk képviselni a zárszerelés, zárszerviz témakörében.

Zárszerelő kollégáink főként Budapesten és Pest megyében végzik mindennapi záras szolgáltatásainkat. De nagyon sok elégedett vidéki (szegedi, debreceni, győri, tatai) ügyfelünk is van, akik hozzánk ragaszkodnak, és ha néha kicsit várni is kell ránk, ők akkor is megvárnak minket.

Az ügyfélkörünk, mondhatnánk azt is, hogy vegyes. Mi dolgoztunk már nyugdíjasoknak, a középkorosztálynak, fiataloknak, tinédzsereknek, egyedülálló vagy házas embereknek, kis- és nagycsaládosoknak egyaránt, de eddig még nem nagyon érte rossz szó a ház elejét, ahogy a közmondás fejezi ki magát.

Zárszervizes zárszerelő kollégáink, a helyszíneken kaptak már ebédet, süteményt, kávét, csokit, sört, de e-mailben rengetek dicsérő szót és elégedettséget írtak rólunk/nekünk. Ebből egy párat felteszünk az oldalra, hogy mindenki lássa, miket is írtak rólunk valójában!

Szommer Károlyné, Szentendre

„Tisztelt Cégvezető! Köszönöm a gyors segítséget, és a kollégájuk udvariasságát, jó modorát és segítőkész hozzáállását!”

Gajdos Tibor, Békásmegyer

„Tisztelt Zárszerviz!

Nagyon meg vagyok elégedve a munkatársuk által felszerelt hevederzárral! Köszönöm, hogy hamar megcsinálták az ajtómon a zárat!”

Hoffmann Balázs, XXI. kerület

„Remek csapat, profi hozzáállás, száz százalékos elégedettség részünkről!”

Cserháti Tímea, IX. kerület

„Kedves Szilvia! Köszönöm a megértését és kedves hozzáállását! A kollégával nagyon meg voltam elégedve! Önöket hívom legközelebb is!”

Dr. Majoros Kálmán, Óbuda

„Tisztelt Zárszerviz! Nagyon türelmesek voltak velem, ezt nagyon köszönöm! A helyszínen szerelő zárszerelő kollégát meg becsüljék meg, mert nagyon remek szakember!”

Polgár Ervin, Sashalom

„Tisztelt Cég! Szeretném megköszönni a gyors megoldást, nem erre számítottam! Az ajtó jobb, mint valaha!”

Barabás Katalin, XIX. kerület

„Kimagasló munka, mert senki nem akarta elvállalni ennek a szekrényes zárnak a nyitását! Köszönöm szépen! Vannak még jó emberek!”

Komáromi Sára, Zugló

„Tisztelt Cég! Nem tudom, hogy csinálták, de 10 perc alatt ott voltak! Szuper! Köszönöm!”

Andrej Romanov

„Dear Szilvia, Professional service, quality job. I recommend you to my friends. Thank you.”

zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest

Témába illő menüpontok

Másodzár az ajtón   Izraeli zárak, pajzsok   Hevederzárbetét javítás   Hevederzár szerelés Budapest   Locksmith service   Mul-T-Lock kérdések
Mul-T-Lock zárbetétek   Zárszerelés Budapest   Érdekesség a Mul-T-Lock gyárról   Hevederzár szerelés Zugló   Izraeli zárbetét csere   Ajtózárcsere cilinderes verzióra   Biztonsági felsőzár   Dierre Go ajtó   Hevederzárbetét-csere, szerviz   Hevederzár szerelés Óbuda   Hevederzár szerelés   BARLOCK   Potent rászegző másodzár   Ablak befeszítés-gátlók   Hevederzár   Hevederzár javítás   Hevederzár nyitás   Hevederzár betörés után   Hevederzár szerelés műanyag ajtóra   CR zárak   Cerutti ajtózár szerviz   Cerutti kulcsok zárak   Dierre New Power zárbetét csere   Maco műanyag ajtó szerviz   Dierre tollas kulcsos zár átalakítása rövidebb kulcsosra   Dierre zárszerelés, zárcsere Budapesten   Műanyag ajtó kilincsfelhúzós vasalat csere   Olasz Sab zárral ellátott ajtók - fontos zárcsere tudnivalók   Olasz Securemme biztonsági ajtók - zárcsere tudnivalók   Pavo többpontos ajtózár vasalat helyszíni cseréje   Vorne vasalat szervizellátás Budapest   Elzett vasalat ajtózár-szerviz, zárcsere   Roto vasalat-ajtózár szerviz, zárcsere   Fuhr ajtózárak szervizellátása   Metalplast ajtózárak, vasalatok zárcseréje   Ajtózár-szerviz, gyors zárcsere Budapest kerületeiben   Budapesti betörések a koronavírus járvány miatt   Mul-T-Lock Zárszerviz szolgáltatásaink Budapesten   Becsapódott ajtónyitás Budapest