Hevederzár javítás

Helyszíni hevederzár javítás

A mai hevederzárakkal nem szokott probléma lenni. Minőségi problémák maximum a szerkezetet hajtó zárbetéttel lehetnek. Olcsó, silány kínai zárbetéteket javítani nem szabad és nem is érdemes.

Hála a fejlett társadalomnak, illetve az informatikának, már nem az van, mint régen, hogy majd valaki kijön a TMK műhelyből, vagy meg kell várni, míg az idős, lakatos Józsi bácsi a hétvégén kijön és megszereli az elromlott zárakat. Ez ma úgy működik, hogy az ember leül a gép vagy az okostelefon elé, beüti az általa kitalált keresőszót a Google-be, ami kiad különböző találatokat. A megrendelő kiválasztja a neki szimpatikus szerelő céget. Ezután felhívja őket telefonon és már kapja is az információkat a hevederzár szerelés, javítás költségeiről, időpontjáról és részleteiről.

Mindenki el tudja dönteni, hogy számára ki a megfelelő szerelő, és hogy milyen anyagi feltételekkel tud munkát rendelni a szolgáltatóktól. Én ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy egy telefonhívást megérünk!

A hevederzár javítás eredhet a zárbetétnek pl. egy Mul-T-Lock interaktív csap cseréjéről, vagy akár magának a szerkezet egyes elemeinek igazításából. Nagyon régi, ósdi hevederzárat nem javítunk, ne szabad velük foglalkozni. A régi típusú, Miskolci hevederzár belülről tekerőgombos kivitelű fajtával nem tudunk semmit kezdeni. Egy teljesen új, kívül-belül kulcsos verzióra cseréljük. Ennek áráról és a felszerelés költségéről érdeklődjön telefonszámunkon!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Hevederzár igazítás, beállítás

Hevederzár beállításra, igazításra azoknál az ajtóknál szokott igény felmerülni, ahol az ajtó megereszkedett, így a hevederzár is pár mm-rel lejjebb került, és nem találja meg a pozícióját a falba. Ilyenkor van szükség a mi munkánkra, amit a helyszínen el tudunk végezni. Ennek a munkadíja egy egyszeri 20.000 Ft, Budapest területén.

A másik említésre méltó eset, amikor pl. tegnap még tökéletesen működött a zárszerkezet, de beköszöntött a tél, ajtótömítést ragasztottak az ajtókeretre, ezáltal nem csukódik be az ajtó, és a hevederzár sem záródik már úgy, mint eddig, azaz normálisan.

Az ilyen esetben helyszíni munkavégzéssel picit beljebb süllyesztjük a hevederzárat, vagy megemeljük a fogadókat, vagy bővítjük a furatokat. Ezek a feladatok nem járnak anyagfelhasználással, ennek költsége egy egyszeri 20.000 Ft-os munkadíj.

A következő probléma, ami miatt sűrűn fordulnak hozzánk, hogy kíváncsiságból beolajozzák a zárat, vagy a gondnok szétszedte a szerkezetet, de összerakni már nem tudja. Ilyen pl. a Turiss hevederzár. Sok szerelő a maiak közül ezt nem is tudja összerakni. Ennek az összerakásáért, normális állapotba történő visszaállításáért 20.000 Ft munkaköltséget számolunk fel. Persze ez csak akkor kivitelezhető, ha az összes alkatrész megvan hozzá és a szétszerelés során nem tűnt el semmi. A fenti példák alapján már lehet tudni, hogy milyen típusú hevederzár javítások kapcsán fordulhat cégünkhöz.

Várjuk hívását! Megpróbáljuk aznapi segítséggel a munkát, javítást elvállalni!

06-30-408-8914