Viro zárcsere

Budapesti gyorsszervizünk jól felszerelt szervizautókkal, profi szakemberekkel és minden típusú Magyarországon forgalomban lévő Viro zárakkal fel van szerelve. A Viro zárak cseréjekor fix árakkal dolgozunk, külön kiszállási díjat a megrendelt munka esetén nem kérünk. Garanciális Viro zárcserét végzünk Budapesten és Pest megyében.

A legtöbb és legsűrűbben előforduló Viro/Cerutti biztonsági zár egy vidéki cég által készített vasajtóban található. Ez a biztonsági ajtó masszív szerkezetű, kívül-belül faborítású. Amit a zárról tudni kell: Torinóban készül, a Cerutti cég gyártja, tollas kulcsos verziójú, háromirányú, négyütemű, jobbos/balos kivitel külön van belőle.

Ezeknek a záraknak a teljes cseréjét cégünk aznapi, vagy akár pár órán belüli munkavégzéssel vállalja. A Viro/Cerutti zárakat mi mindig raktárkészletről biztosítjuk. Egy év teljes körű garanciát vállalunk mind a munkánkra, mind a Cerutti tollas kulcsos Viro zárjára.

Gyorsszervizünk nemcsak helyszíni Viro zárcserével foglalkozik, hanem kulcselvesztés miatti ajtó- és zárnyitással is. Ezekben az esetekben a Viro zárszerkezetet fúrjuk meg, így csak a zár sérül, az ajtó nem. Ilyenkor minden esetben egy új zárra lesz szükség.

Viro kilincs csere

A legtöbb biztonsági ajtó, melyekben még az eredeti Viro zár van, egy tömör, nehéz rézkilinccsel van szerelve. Ezek a nehéz rézkilincsek az évek alatt igencsak megterhelték a zárat, ami úgy mutatkozik, hogy a kilincset már alig lehet lenyomni, mert berágódott, illetve csukott állapotban lefelé lóg. Ezért is javasoljuk minden Viro és Cerutti zár cseréjekor, hogy a régi rézkilincset is cseréljük le egy beépített rugós, könnyű, elegáns kilincsre.

Viro zárcsere és kilincs csere áraival kapcsolatban hívja ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon, mi éjjel-nappal állunk rendelkezésére!

Telefon: 06-30-408-8919

A zárcsere árát zárszerviz cégünknél nem befolyásolja a napszak egyáltalán, mivel fix árakon dolgozunk, ezért ugyanazt az árat számoljuk fel hétvégén, éjszaka, vagy ünnepnapkor.

Ha Ön Budapest területén lakik, és Viro zárral ellátott biztonsági ajtaja van, ami esetleg nem nyílik, akadozik, vagy elhagyta a lakáskulcsot, akkor telefonáljon ügyfélszolgálatunknak, mi egy órán belüli garantált kiszállást biztosítunk a bajba jutott ügyfelek számára!

A Viro zárak cseréjéhez nem ajánlott nekilátni házilag, mert az szerszámozottságot, illetve szakértelmet igényel. Egy rosszul elvégzett Viro zárcsere nagyobb problémát is okozhat a későbbiek során.

Viro zárjavítás

Ha egy-két éves Viro vagy Cerutti ajtózárja van, azon talán még tudunk igazítást vagy javítást eszközölni, de az ennél öregebb, akár 15-20 éves zárakon sajnos ez nem megy. Csak cserével tudjuk a zárjavítást vállalni.

Semmilyen gyári alkatrész ellátás nincsen, amit tudnánk a szerkezetben cserélni és garanciális okokból sem vállaljuk ezeknek a javítását.

Telefonáljon nekünk, mi éjjel nappal fogadjuk hívását! Legyen szó Viro zárcseréről, Cerutti zárszerelésről, ajtó- vagy zárnyitásról, ajtóigazításról, mi teljes körű zárszerviz ellátást biztosítunk az év 365 napján!

Telefon: 06-30-408-8919

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Témába illő menüpontok

Másodzár az ajtón   Izraeli zárak, pajzsok   Hevederzárbetét javítás   Hevederzár szerelés Budapest   Locksmith service   Mul-T-Lock kérdések
Mul-T-Lock zárbetétek   Zárszerelés Budapest   Érdekesség a Mul-T-Lock gyárról   Hevederzár szerelés Zugló   Izraeli zárbetét csere   Ajtózárcsere cilinderes verzióra   Biztonsági felsőzár   Dierre Go ajtó   Hevederzárbetét-csere, szerviz   Hevederzár szerelés Óbuda   Hevederzár szerelés   BARLOCK   Potent rászegző másodzár   Ablak befeszítés-gátlók   Hevederzár   Hevederzár javítás   Hevederzár nyitás   Hevederzár betörés után   Hevederzár szerelés műanyag ajtóra   CR zárak   Cerutti ajtózár szerviz   Cerutti kulcsok zárak   Dierre New Power zárbetét csere   Maco műanyag ajtó szerviz   Dierre tollas kulcsos zár átalakítása rövidebb kulcsosra   Dierre zárszerelés, zárcsere Budapesten   Műanyag ajtó kilincsfelhúzós vasalat csere   Olasz Sab zárral ellátott ajtók - fontos zárcsere tudnivalók   Olasz Securemme biztonsági ajtók - zárcsere tudnivalók   Pavo többpontos ajtózár vasalat helyszíni cseréje   Vorne vasalat szervizellátás Budapest   Elzett vasalat ajtózár-szerviz, zárcsere   Roto vasalat-ajtózár szerviz, zárcsere   Fuhr ajtózárak szervizellátása   Metalplast ajtózárak, vasalatok zárcseréje   Ajtózár-szerviz, gyors zárcsere Budapest kerületeiben   Budapesti betörések a koronavírus járvány miatt   Mul-T-Lock Zárszerviz szolgáltatásaink Budapesten   Becsapódott ajtónyitás Budapest