Budapesti betörések a koronavírus járvány miatt

Mindannyiunkat megrázóan érinti ez a probléma. Mi feladatként érezzük és célunk, hogy segítsünk az embereken a magunk módján, ahogyan tudunk. Nagyon fontos a védekezés, a betörés megakadályozása, a jó zárak beszerelése és a gyors, higiéniás, távolságtartó, de precíz munkavégzés.

A betörők a zsákmányt úgy próbálják megszerezni, hogy megkárosítják, kihasználják az embereket, amíg dolgoznak. Sajnos nagyon gyengék még manapság is a budapesti bejárati ajtók, így a betörők pillanatok alatt, minden gond nélkül már a lakásban is vannak és ami mozdítható, értékes, már viszik is.

A koronavírus alatt megnőtt a betörések száma

Sajnos a statisztika számait naponta rotálja nekünk a rendszer, hisz 20 éve a piacon mozgunk a zárszerviz szakmában, így kiugró számok jelennek meg a mostanság betörésként, 80-20 százalékos arányban Budapest és Pest megye vonatkozásában.

A jelenlegi helyzetben sok honfitársunk, orvosok, egészségügyi alkalmazottak, mentősök, bolti eladók, buszsofőrök és sokan mások, nem tudnak folyamatosan otthon tartózkodni, mert a jelenlegi vírus miatt ilyen a munkabeosztásuk. És ezt használják ki aljas módon a betörők, visszaélnek mások kiszolgáltatott helyzetével.

Legyenek előrelátók és készüljenek fel megfelelően! Minden ajtóra lehet plusz másodzárat, biztonsági hevederzárart szereltetni, ami elrettenti a betörőt! A koronavírus terjedése alatt a Profizár munkatársai célul tűzték ki az emberek biztonságának növelését betörésbiztos termékekkel, zárakkal! Keressen minket telefonon éjjel nappal, az év 365 napján! Forró drótunk folyamatosan elérhető a 06-30-408-8914 telefonszámon.

Mivel és hogyan tud védekezni a járvány kihasználóival szemben?

Sose baj, ha több zár van az ajtón, általában kettő az előírt, de mindig menjünk a biztosra! A mai világban, főleg most, a koronavírus idején, szereltessünk fel egy harmadikat is, biztos, ami biztos alapon, hisz az ördög nem alszik! Persze nem mindegy, hogy milyen zárak vannak felaggatva az ajtóra és azok milyen zárbetétekkel vannak ellátva. Amit mi ajánlunk, azok megbízható, biztonságos, Mabisz 5-6 fokozatú, bevizsgált, betörésbiztos zárbetétek, melyek fúrás-, törés-, finomnyitás és savazás ellen vannak védve, így tartva távol a betörőt.

Ha biztosra akar menni és komolyabb védelemben gondolkozik, akkor érdemes a masszívabb, robosztusabb Barlock hevederzárat felszereltetni, melyben nemcsak jó zárbetét van, hanem az ajtót is megvédi a befeszítés ellen.

Egy másik kiváló megoldás lehet az Olaszországban szabadalmaztatott, szuperbiztonságos, szúrókulcsos, pumpás mozgatású, emelőlamellás másodzár, amely könnyen felszerelhető és tökéletes biztonságot nyújt az otthona védelmére! A részletekről itt tud további információt gyűjteni.

A koronavírus ideje alatt a higiéniás szabályok betartása a szereléskor

Cégünk minden előírást, szabályt betart. Folyamatosan nyomonkövetjük a fejleményeket, az újabb intézkedéseket, melyet elvárunk zárszerelő szakembereinktől is. Minden címen az ügyféltől 2-3 m távolságot tartunk, de nem megyünk be a lakásba, nem távolodunk el az ajtótól.

A zárszerelést, zárcserét kesztyűben végezzük, maszkban vagyunk és igény esetén lábzsákot is használunk. A munka végeztével fertőtlenítjük a szerszámokat, a kezünket, a kesztyűt eldobjuk.

A műszaki segítségnyújtást, amíg a hatóság engedi, elvégezzük, dolgozunk. Hívják hétvégén is forródrót telefonszámunkat!

Koronavírus anyagi és eszmei kár

Egy bölcs ember szavait írjuk, mikor azt mondjuk, a lakásajtó mögött egy élet munkája van. Ez valójában így van! De mivel általában a hazai lakásajtók gyengék, maximum a huzat ellen védenek, ezt nagyban kihasználják a rosszakaró emberek.

20 év szolgálat a szakmában alátámasztja a tényt, hogy több 100 vagy inkább 1000 feltört, betört ajtót láttunk már, elkeseredett, síró, panaszkodó emberekkel, akiknek értékeit, készpénz, elektronikai cikk, ékszer, ingóság elvitték, olyan felfordulást okozva ezzel a lakásban, hogy napokig nem tudták a rendet visszaállítani.

Maga a tudat, hogy betörnek valakihez és kotorásznak a magánszférában, már elrettentő. Dolgoztunk pszichológusoknak is, ők is nehezen tudták ezt feldolgozni, nemhogy a hétköznapi, egyszerű gondolkodású emberek.

Vigyázzanak, legyenek óvatosak, körültekintők, hívják zárszervizünket, akár szaktanácsadás erejéig! Vagy csatoljanak be emailben fotót a meglévő ajtóról és mi díjmentesen segítünk a biztonsági tanácsadásban. Minden emailre válaszolunk rövid időn belül!

Erre az e-mail címre tud fotót küldeni: profizar@gmail.com

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest