Postaláda zárcsere

A postaládák alapkövetelménye és funkciója az, hogy a részünkre érkező leveleket, újságokat legyen hová bedobni, ne fújja őket a szél szerte-széjjel, illetve lehetőleg ne a sárban vagy a szomszéd kertjében landoljanak. Mindenki számára fontos, hogy a hivatalos leveleit időben, sértetlen állapotban megkapja.

Természetesen többfajta postaláda létezik, egy párat felsorolásképp megemlítünk: udvari postaláda, univerzális postaláda, újságtartós postaláda, befalazható postaláda, lépcsőházi postaláda, reklámanyag tartó vagy csak egy egyszerű bedobónyílás.

Cégünk a nagy igényre való tekintettel foglalkozik postaláda zárcserével is.

A postaláda zárakról

A postaláda zárról annyit érdemes tudni, hogy ez egy nagyon egyszerű és primitív szerkezet, ám a mindennapi életünkhöz mégis hozzátartozik, hiszen a levélszekrény kiürítése napi feladat. A régi, hagyományos postaládák zárjai még kocka alakú, számozott kulcsos postaládazárak voltak. Ám a fogazott kulcsos, Elga típusú postaládazár már az új típusok közé sorolható. A legújabbak már a tubulláris, csőkulcsos kivitelű, ill. Anbo névre hallgató postaládazárak.

Partnerünknél, a Kulcskirály zárszaküzletben széles választékban találhat postaládákat, mind kültéri, mind beltéri használatra. A legegyszerűbb postaláda ára 2.500 Ft-nál kezdődik, az öntött vas vagy rozsdamentes postaláda ára pedig 25.000 Ft is lehet. E két árkategória között, bárki találhat önmaga számára megfelelő postaládát, méret és anyag függvényében.

Postaláda zárcsere ár

Postaláda zár cseréje Budapesten, új zárral, munkadíjjal együtt, bruttó 20.000 Ft.

Budapesti ügyfeleink egy munkanapon belül, de sürgős esetben egy-két órán belül igénybe vehetik postaládazárcsere szolgáltatásunkat.

Itt külön kiszállási díjat nem számolunk fel, csak a fent említett 20.000 forintot kell megfizetni. Jól felszerelt szervizautónk 10-15 db különböző levélszekrényzárral van felszerelve, így a helyszínen szinte minden zárcserét megoldunk. Ne álljon neki házilag postaládazárat cserélni, pláne ha nincs meg hozzá a kulcs, mert nagyon csúnyán néz ki, ha egy postaláda ajtaja feszegetve van és nem szakszerű zárnyitással van kinyitva.

Sokan azt gondolják, hogy egy postaláda zárcsere egyszerű feladat, gyerekjáték kicserélni. Persze ez néha így is van, de a legtöbb esetben alakítani, igazítani, illetve kulcselvesztés esetén nyitni kell a zárat. Zárnyitás után biztos, hogy ki kell cserélni a levélszekrény zárat. Ha Ön időt akar megspórolni, akkor ne rohangáljon zárak után! Hívjon minket! Budapest területén a nap 24 órájában készségesen állunk rendelkezésére. Új lakásba költözés esetén szintén rendelje meg postaládazárcsere szolgáltatásunkat, hogy a régi tulajdonos ne férjen hozzá leveleihez, amelyek az Ön részére érkeznek.

Postaláda zárcsere szolgáltatásaink Budapesten

 • Postaláda zárcsere
 • Postaládazár-nyitás
 • Levélszekrény zárcsere
 • Postaláda zárszerviz
 • Postaláda zár lakatos
 • Postaládazár szerelés
zárcsere, zárcsere Budapest, postaláda zárcsere, postaláda zárcsere Budapest, postaládazár, postaládazár Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, postaláda zárcsere, postaláda zárcsere Budapest, postaládazár, postaládazár Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, postaláda zárcsere, postaláda zárcsere Budapest, postaládazár, postaládazár Budapest

Postaláda zárcsere

A postaládákról általában

Milyen követelményeknek kell megfelelnie egy jó postaládának?

Másfajta az elvárás a kertes ház cím szerinti bejáratánál, és másfajta a többlakásos társasház, irodaház, lakópark, illetve egy gyártelep esetén. Fontos, hogy a postai kézbesítő minden esetben megtalálja azt és hozzáférjen.

A postaláda bedobó-nyílása semmiféleképpen nem lehet kisebb 30 x 230 mm-nél! Nagyon fontos a pontos név, emelet, ajtószám megjelölése a postaládán. Fontos továbbá az is, hogy a postai küldemény sérülésmentesen elhelyezhető legyen benne, és a tulajdonoson kívül más személy ne férhessen hozzá.

A felhasználási, illetve a beépítési körülményeket szem előtt tartva a postaládák a következő típusok lehetnek.

Udvari postaláda 

 • Alkalmas legyen a nagyobb méretű küldemények fogadására
 • Legyen ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben

Univerzális postaláda

 • Kerítésen belülre vagy kívülre szerelhető
 • Műanyag névtartó
 • Anyaga: kezeletlen acéllemez, műanyag porszórással színezett
 • Univerzális szúrókulcsos zárral záródik

Újságtartós postaláda

 • Nemesacél anyagból készül
 • Zárható és két kulcs tartozik hozzá
 • A reklámújságok a levelektől külön, önálló csőben helyezhetőek el
 • A postaláda tartalmát a nedvesség és a szennyeződések ellen gumicsíkok védik

Befalazható postaláda

 • A postaládák falba építhető változata. Nagyon esztétikus.

Lépcsőházi postaláda

 • Esőtől, párától mentes helyen felhasználható
 • A4-es formátumú küldemények is beleférnek
 • Kisebb változata csak borítékokra méretezett
 • A lépcsőházakban igen elterjedt a fekvő változat, amely nemcsak esztétikai, hanem helytakarékosság szempontjából is tökéletes választás
 • Acéllemezből készül, szinterezéssel festett

Reklámanyag tartó

 • Célja, hogy a levélküldeményektől külön legyenek csoportosítva a reklámanyagok
 • Anyaga acéllemez
 • Kiesés-gátlóval van ellátva

Bedobó-nyílás

 • Olyan helyeken alkalmazható, ahol az üreg már ki van alakítva, így oda csak bedobó-nyílás szükséges
 • Ez is acéllemezből készül, porfestett előlappal
zárcsere, zárcsere Budapest, postaláda zárcsere, postaláda zárcsere Budapest, postaládazár, postaládazár Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, postaláda zárcsere, postaláda zárcsere Budapest, postaládazár, postaládazár Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, postaláda zárcsere, postaláda zárcsere Budapest, postaládazár, postaládazár Budapest

Témába illő menüpontok

Másodzár az ajtón   Izraeli zárak, pajzsok   Hevederzárbetét javítás   Hevederzár szerelés Budapest   Locksmith service   Mul-T-Lock kérdések
Mul-T-Lock zárbetétek   Zárszerelés Budapest   Érdekesség a Mul-T-Lock gyárról   Hevederzár szerelés Zugló   Izraeli zárbetét csere   Ajtózárcsere cilinderes verzióra   Biztonsági felsőzár   Dierre Go ajtó   Hevederzárbetét-csere, szerviz   Hevederzár szerelés Óbuda   Hevederzár szerelés   BARLOCK   Potent rászegző másodzár   Ablak befeszítés-gátlók   Hevederzár   Hevederzár javítás   Hevederzár nyitás   Hevederzár betörés után   Hevederzár szerelés műanyag ajtóra   CR zárak   Cerutti ajtózár szerviz   Cerutti kulcsok zárak   Dierre New Power zárbetét csere   Maco műanyag ajtó szerviz   Dierre tollas kulcsos zár átalakítása rövidebb kulcsosra   Dierre zárszerelés, zárcsere Budapesten   Műanyag ajtó kilincsfelhúzós vasalat csere   Olasz Sab zárral ellátott ajtók - fontos zárcsere tudnivalók   Olasz Securemme biztonsági ajtók - zárcsere tudnivalók   Pavo többpontos ajtózár vasalat helyszíni cseréje   Vorne vasalat szervizellátás Budapest   Elzett vasalat ajtózár-szerviz, zárcsere   Roto vasalat-ajtózár szerviz, zárcsere   Fuhr ajtózárak szervizellátása   Metalplast ajtózárak, vasalatok zárcseréje   Ajtózár-szerviz, gyors zárcsere Budapest kerületeiben   Budapesti betörések a koronavírus járvány miatt   Mul-T-Lock Zárszerviz szolgáltatásaink Budapesten   Becsapódott ajtónyitás Budapest