Hevederzárbetét javítás

Hevederzárbetét fogaskerekezés a zárszaküzletben

Mivel a zárbetétek java része úgy kerül a zárszaküzletekbe, hogy tolókavivő van rajta, ezért ezt le kell szerelnünk és az adott hevederzárra illő méretű és fogszámú fogaskereket kell felhelyeznünk. Semmilyen hevederzár nem működik fogaskerék nélküli zárbetéttel.

Ez egy nagy precizitást igénylő feladat, mert, ha a fogaskerék leesik, akkor nem nyílik az ajtó. Amennyiben valaki önmaga szeretné elvégezni a hevederzárban a betétcserét -amihez megjegyeznénk, hogy jobb, ha szakember végzi el, mert nem egy egyszerű feladat-, akkor a zárbetét vásárlásakor a szaküzletben meg kell kérni az eladókat, hogy a tolókavivő helyére helyezzék fel a megfelelő fogaskereket. Ehhez azonban tudni kell, hogy milyen hevederzárba megy a zárbetét, milyen fogaskerék szükséges és mennyi a fogaskerekek száma. Ellenkező esetben nem lesz jó a betét és lehet visszamenni az üzletbe. Készülni kell arra is tovább, hogy ennek a felfogaskerekezésnek a zárszaküzletben pluszköltsége van.

Szinte majdnem minden fajta zárbetétre fel lehet tenni a fogaskereket, mérettől függetlenül.

Hevederzárbetét javítás, tisztítás

Az egyszerű hevederzárbetéteket nem érdemes javíttatni, vagy tisztíttatni, mert amennyi ennek a költsége, annyiért már egy új zárbetétet lehet kapni, vásárolni. A sokszor ki- és behúzott kulcs miatt a zárhenger idővel kikopik. Az ebből adódó probléma miatt sem szabad a javítással foglalkozni, mert a kikopással nem lehet mit kezdeni.

Ellenben a zárcsere során beszerelt, már jóval modernebb és megbízhatóbb zárbetétekre garanciát tudunk vállalni. Nem érdemes a régit kivenni, elvinni egy szaküzletbe, kitisztíttatni, fizetni érte, visszavinni, visszaszerelni. Ezek felesleges körök. Mi a helyszínen elvégzünk Önöknek a zárcsere szolgáltatást. Lakásbiztosítás esetén ráadásul még a biztosító is térít. Hogy hogyan? Hívja a lenti telefonszámot!

Hevederzárbetét csere, zárazonosítás miatt hívjon minket: +36 30 408 8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Témába illő menüpontok

Másodzár az ajtón   Izraeli zárak, pajzsok   Hevederzárbetét javítás   Hevederzár szerelés Budapest   Locksmith service   Mul-T-Lock kérdések
Mul-T-Lock zárbetétek   Zárszerelés Budapest   Érdekesség a Mul-T-Lock gyárról   Hevederzár szerelés Zugló   Izraeli zárbetét csere   Ajtózárcsere cilinderes verzióra   Biztonsági felsőzár   Dierre Go ajtó   Hevederzárbetét-csere, szerviz   Hevederzár szerelés Óbuda   Hevederzár szerelés   BARLOCK   Potent rászegző másodzár   Ablak befeszítés-gátlók   Hevederzár   Hevederzár javítás   Hevederzár nyitás   Hevederzár betörés után   Hevederzár szerelés műanyag ajtóra   CR zárak   Cerutti ajtózár szerviz   Cerutti kulcsok zárak   Dierre New Power zárbetét csere   Maco műanyag ajtó szerviz   Dierre tollas kulcsos zár átalakítása rövidebb kulcsosra   Dierre zárszerelés, zárcsere Budapesten   Műanyag ajtó kilincsfelhúzós vasalat csere   Olasz Sab zárral ellátott ajtók - fontos zárcsere tudnivalók   Olasz Securemme biztonsági ajtók - zárcsere tudnivalók   Pavo többpontos ajtózár vasalat helyszíni cseréje   Vorne vasalat szervizellátás Budapest   Elzett vasalat ajtózár-szerviz, zárcsere   Roto vasalat-ajtózár szerviz, zárcsere   Fuhr ajtózárak szervizellátása   Metalplast ajtózárak, vasalatok zárcseréje   Ajtózár-szerviz, gyors zárcsere Budapest kerületeiben   Budapesti betörések a koronavírus járvány miatt   Mul-T-Lock Zárszerviz szolgáltatásaink Budapesten   Becsapódott ajtónyitás Budapest