Hevederzárbetét javítás

Hevederzárbetét fogaskerekezés, zár-azonosítás

Mivel a zárbetétek java része úgy kerül a zárszaküzletekbe, hogy tolókavivő van rajta, ezért ezt le kell szerelnünk és az adott hevederzárra illő méretű és fogszámú fogaskereket kell felhelyeznünk. Semmilyen hevederzár nem működik fogaskerék nélküli zárbetéttel.

Ez egy nagy precizitást igénylő feladat, mert ha a fogaskerék leesik, akkor nem nyílik az ajtó. A zárbetétek felfogaskerekezését zárszerelő kollégánk a helyszínen el tudja végezni, amikor hevederzárbetétcsere szolgáltatást igényelnek az ügyfelek. Amennyiben valaki önmaga szeretné elvégezni a hevederzárban a betétcserét -amihez megjegyeznénk, hogy jobb, ha szakember végzi el, mert nem egy egyszerű feladat-, akkor a zárbetét vásárlásakor a szaküzletben meg kell kérni az eladókat, hogy a tolókavivő helyére helyezzék fel a megfelelő fogaskereket. Ehhez azonban tudni kell, hogy milyen hevederzárba megy a zárbetét, milyen fogaskerék szükséges és mennyi a fogaskerekek száma. Ellenkező esetben nem lesz jó a betét és lehet visszamenni az üzletbe. Készülni kell valamint arra is, hogy ennek a felfogaskerekezésnek a zárszaküzletben pluszköltsége van.

Szinte majdnem minden fajta zárbetétre fel lehet tenni a fogaskereket, mérettől függetlenül.

A zárazonosításról: a zárak azonosítása annyit jelent, hogy ha vásárolnak a szaküzletben pl. két darab Mul-T-Lock 7x7 zárbetétet, akkor az üzletben az eladó szakember a csapokat azonossá teszi a hengerben, így Önnek csak egy kulcsot kell majd magával hordania, amely mindkét zárbetétet működteti. Pl. ez lehet a kilincs alatti zár és a hevederzár, így mindkettőt egy kulcs nyitja majd. Ez egy nagyon praktikus funkció.

Természetesen zárszerviz szolgáltatás keretében ezt is el tudjuk Önnek végezni a helyszínen! Így ugyancsak időt és energiát (no meg pénzt) tud önmagának megspórolni, mert nem kell elmenni az üzletbe, ott mindenért külön fizetni, majd hazamenni, beszerelni, hanem mindezt elvégezzük Önnek. A jó minőség, a kiválóan működő zárak és a zár-azonosítás garantált, erre garanciát is vállalunk. Zárcsere keretében azonosítjuk a zárbetéteket, így nem kell a sok kulccsal szerencsétlenkedni, keresgélni. A zárak biztonságát ez nem csökkenti, esetleges betörés esetén két zárral kell megküzdenie a betörőnek, hiszen ő nem tudja, hogy mit, milyen kulcs nyit.

Szoktunk a hevederzárakhoz fő-és vezérkulcsos rendszereket is készíteni. Ennek kialakításához szükséges a darabszám, egy márka/típus megnevezése, a zárbetétek méretei, illetve a nyitási pozíció meghatározása. A felmérésben tudunk segíteni is, igény esetén.

Hevederzárbetét javítás, tisztítás

Az egyszerű hevederzárbetéteket nem érdemes javíttatni, vagy tisztíttatni, mert amennyi ennek a költsége, annyiért már egy új zárbetétet lehet kapni, vásárolni. A sokszor ki- és behúzott kulcs miatt a zárhenger idővel kikopik. Az ebből adódó probléma miatt sem szabad a javítással foglalkozni, mert a kikopással nem lehet mit kezdeni.

Vannak azonban olyan zárbetétek, amelyekbe csak egy kis kosz, szennyeződés került, esetleg egy csap, vagy rugó elkopott, eltörött, ezeket tudjuk pótolni. A javítások elvégzése után a zárbetétet begrafitozzuk,  így a következő években nem lesz probléma vele. A javításokra azonban garancia nincs. Garancia a zárcserére van, az általunk helyszínre vitt zárakra, zárbetétekre, hevederzár-betétekre, illetve az elvégzett munkára.

Hevederzárbetét csere, zárazonosítás miatt hívjon minket: +36 30 408 8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest