Hevederzárbetét javítás

Hevederzárbetét fogaskerekezés a zárszaküzletben

Mivel a zárbetétek java része úgy kerül a zárszaküzletekbe, hogy tolókavivő van rajta, ezért ezt le kell szerelnünk és az adott hevederzárra illő méretű és fogszámú fogaskereket kell felhelyeznünk. Semmilyen hevederzár nem működik fogaskerék nélküli zárbetéttel.

Ez egy nagy precizitást igénylő feladat, mert, ha a fogaskerék leesik, akkor nem nyílik az ajtó. Amennyiben valaki önmaga szeretné elvégezni a hevederzárban a betétcserét -amihez megjegyeznénk, hogy jobb, ha szakember végzi el, mert nem egy egyszerű feladat-, akkor a zárbetét vásárlásakor a szaküzletben meg kell kérni az eladókat, hogy a tolókavivő helyére helyezzék fel a megfelelő fogaskereket. Ehhez azonban tudni kell, hogy milyen hevederzárba megy a zárbetét, milyen fogaskerék szükséges és mennyi a fogaskerekek száma. Ellenkező esetben nem lesz jó a betét és lehet visszamenni az üzletbe. Készülni kell arra is tovább, hogy ennek a felfogaskerekezésnek a zárszaküzletben pluszköltsége van.

Szinte majdnem minden fajta zárbetétre fel lehet tenni a fogaskereket, mérettől függetlenül.

Hevederzárbetét javítás, tisztítás

Az egyszerű hevederzárbetéteket nem érdemes javíttatni, vagy tisztíttatni, mert amennyi ennek a költsége, annyiért már egy új zárbetétet lehet kapni, vásárolni. A sokszor ki- és behúzott kulcs miatt a zárhenger idővel kikopik. Az ebből adódó probléma miatt sem szabad a javítással foglalkozni, mert a kikopással nem lehet mit kezdeni.

Vannak azonban olyan zárbetétek, amelyekbe csak egy kis kosz, szennyeződés került, esetleg egy csap, vagy rugó elkopott, eltörött, ezeket lehet pótolni. Ilyenkor ki kell szedni a zárbetétet, be kell vinni a Bajcsy-Zsilinszky út 63 szám alá, a Kulcskirály zárszaküzletbe. A javítások elvégzése után a zárbetétet be is grafitozzák, így a következő években nem lesz probléma vele. A javításokra azonban garancia nincs. Garancia kizárólag a zárcserére van, az általunk helyszínre vitt zárakra, zárbetétekre, hevederzár-betétekre, illetve az elvégzett munkára. Ilyenkor érdemes átgondolni, hogy megéri-e e régit kivenni, elvinni, fizetni érte, visszavinni, visszaszerelni, vagy inkább a zárcserét választani, amit mi a helyszínen elvégzünk Önöknek garanciával. Lakásbiztosítás esetén ráadásul még a biztosító is térít. Hogy hogyan? Hívja a lenti telefonszámot!

Hevederzárbetét csere, zárazonosítás miatt hívjon minket: +36 30 408 8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest