Hevederzár szerelés Budapest

Budapesti zárszerviz szolgáltató vállalkozásunk nemcsak zárbetét cserével, zárcserével, ajtónyitás-zárnyitás tevékenységgel foglalkozik, hanem a biztonság fokozása és a betörések megelőzése érdekében, hevederzár szereléssel is.

A még megfizethető biztonságot mi általában hevederzár szerelés formájában szoktuk ajánlani, mert gyorsan elvégezhető és megbízható megoldás. A hevederzár különböző méretekben szerelhető, különböző ajtótípusokra, ráadásul raktárkészletről azonnali vagy másnapi szereléssel tudjuk őket prezentálni.

A hevederzár főként a befeszítés ellen nyújt kellő védelmet, ami a megfelelő és szakszerű rögzítésen, és a szerelés technikáján múlik. A hevederzár-szerelés során mi erős, jó minőségű és drága rögzítőelemeket használunk. Barkácsáruházas, gyenge tiplikkel nem dolgozunk, nem szerelünk hevederzárat.

A másik legfontosabb szempont a hevederzár kiválasztásánál, a zárbetét minősége. Nagyon fontos, legalábbis szakmai szemszögből nézve, hogy a zárbetét manipulációs-, azaz finomnyitás ellen, illetve zártörés ellen is megállja a helyét az esetleges betörési próbálkozásnál. Az általunk felszerelt hevederzár nem tartozik az olcsó kategóriába, éppen a fent említett szempontok miatt, mivel MABISZ minősítésű hevederzárat és MABISZ minősítésű zárbetétet kap az ügyfél. Nálunk minden esetben 3 db gyári kulcs tartozik a hevederzárhoz, valamint ehhez tartozik egy másolásvédő kártya is, ami szükséges a további kulcsmásoláshoz, ha a 3 db kulcs nem lenne elég. Mi külön kulcsmásolással nem foglalkozunk, közvetlenül a gyártótól vásároljuk a zárbetéteket, amelyek 3 db kulccsal érkeznek hozzánk.

A hevederzár szerelés megrendelésének menete

Az ügyfél tájékozódik weboldalunkon, majd ha tetszik neki, amit kínálunk, akkor felveszi velünk a kapcsolatot telefonon. Mi megkérdezzük, hol van helyileg, és milyen ajtóról beszélünk. Ezek után kérünk egy fényképet az ügyféltől magáról az ajtóról, illetve egy ajtóvastagság és ajtólap szélesség méretet. Ezekre azért van szükség, mert nagyon sok a munkánk, így külön felmérésre nincs időnk. A fotó nagyon megkönnyíti a munkánkat és látjuk, hogy hogyan kell a rögzítésnél eljárnunk.

Mi mindig közöljük a végleges árat a telefonban az ügyféllel, a méretek és a látott kép alapján. A megbeszélt összegről a szerelés után számlát állítunk ki, amit az ügyfélnek készpénzzel kell rendeznie. Cégünk átutalással nem dolgozik.

Vállalunk vízszintes hevederzár szerelést Budapesten. Árainkról tájékozódjon ügyfélszolgálatunk telefonszámán, mi készséggel állunk rendelkezésére!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Témába illő menüpontok

Másodzár az ajtón   Izraeli zárak, pajzsok   Hevederzárbetét javítás   Hevederzár szerelés Budapest   Locksmith service   Mul-T-Lock kérdések
Mul-T-Lock zárbetétek   Zárszerelés Budapest   Érdekesség a Mul-T-Lock gyárról   Hevederzár szerelés Zugló   Izraeli zárbetét csere   Ajtózárcsere cilinderes verzióra   Biztonsági felsőzár   Dierre Go ajtó   Hevederzárbetét-csere, szerviz   Hevederzár szerelés Óbuda   Hevederzár szerelés   BARLOCK   Potent rászegző másodzár   Ablak befeszítés-gátlók   Hevederzár   Hevederzár javítás   Hevederzár nyitás   Hevederzár betörés után   Hevederzár szerelés műanyag ajtóra   CR zárak   Cerutti ajtózár szerviz   Cerutti kulcsok zárak   Dierre New Power zárbetét csere   Maco műanyag ajtó szerviz   Dierre tollas kulcsos zár átalakítása rövidebb kulcsosra   Dierre zárszerelés, zárcsere Budapesten   Műanyag ajtó kilincsfelhúzós vasalat csere   Olasz Sab zárral ellátott ajtók - fontos zárcsere tudnivalók   Olasz Securemme biztonsági ajtók - zárcsere tudnivalók   Pavo többpontos ajtózár vasalat helyszíni cseréje   Vorne vasalat szervizellátás Budapest   Elzett vasalat ajtózár-szerviz, zárcsere   Roto vasalat-ajtózár szerviz, zárcsere   Fuhr ajtózárak szervizellátása   Metalplast ajtózárak, vasalatok zárcseréje   Ajtózár-szerviz, gyors zárcsere Budapest kerületeiben   Budapesti betörések a koronavírus járvány miatt   Mul-T-Lock Zárszerviz szolgáltatásaink Budapesten   Becsapódott ajtónyitás Budapest