Műanyag ajtó zárcsere Budapest

Nagyon sok bejárati ajtó kilincsfelhúzós vasalattal van ellátva, melyben vagy a zárszerkezet megy tönkre, vagy kulcselvesztés, kulcs lopás miatt kell zárbetétet cserélni. A felhúzó-kilincses vasalatokat különböző méretben (előlap szélesség, dorn-méret) tartjuk szervizautóinkban, mert szinte minden ajtó különböző márkájú vasalattal van ellátva.

A felhúzó kilincses vasalatoknál lehet szó GU, Roto, Maco, Fuhr szerkezetekről, a kulcs működtetésűeknél KFV, Schüring vasalatokról. Ez utóbbiak már a bonyolultabb műanyag ajtó zárcserét képezik, de mi ezt is legjobb tudásunk szerint megoldjuk!

Mindkét esetben külön szerkezetet is cserélünk meghibásodás miatt és külön zárbetétet pl. a kulcselvesztés miatt.

A műanyag ajtó zárbetét cserénél elsődleges szempontnak kell lennie a fúrás-, törés- és manipuláció elleni védelemnek, hiszen ezek a legyakoribb betörési módszerek. Jól felszerelt szervizautónkból több biztonsági opciót is tudunk kínálni, mindenkinek a saját pénztárcájához igazítva.

A műanyag ajtó zárbetét cseréjét bízza mindig szakemberre, mivel a művelet szerszámozottságot és szaktudást igényel! Mind a zárvasalatok és mind a zárbetétek különböző méretűek, hosszúságúak és osztásúak lehetnek. A zárbetétnek nem szabad kilógni az ajtó síkjából, hiszen az így eltörhető, hozzáférhető, illetve fúrás- és finomnyitás ellen védettnek kell lennie, hiszen ezek akadályozzák meg a könnyű, zajtalan betörést.

Már ezért a két dolog miatt is érdemes szakembert hívni, akinek nemcsak a kisujjában van a zárszerelői szakma, de a szervizautója is különböző ajtózárakra van specializálva és eszerint feltöltve. Nekünk sem mindegy, hogy egy címre kétszer kell-e kimenni, mert esetleg nincs nálunk olyan méretű GU zárszerkezet, vagy pedig egy olyan zárbetét, ami extrém méretű.

Nálunk a zárcsere költsége a helyszín, az időpont és a beszerelendő anyag függvénye. Válasszon minket, minőségi zárbetéteket szerelünk be, kizárólag MABISZ tanúsítvánnyal ellátott, magas biztonsági fokozatú termékekkel foglalkozunk!

Sokan gondolják, hogy a zárcsere egy egyszerűbb feladat, csupán kicsavarom, kiveszem, beteszem, meghúzom és kész. Ez nem így van. Szinte minden esetben a „meghúzom” után kezdődik az ajtó beállítása, a zsanér igazítása, és az ellendarabok arrébb helyezése, hiszen az ügyfél azt nem vette észre, hogy a felhúzó kilincses műanyag ajtóvasalatot két kézzel kell felhúzni, mert az ajtó olyan rosszul van beállítva. Ehhez kell a szakértelem, ehhez kellünk mi!

Szakszerű műanyag ajtó zárcsere, zárbetét csere tapasztalt, hozzáértő kollégákkal, minőségi zárakkal, garanciával, Budapesten és Pest megyében!

Műanyag ajtó zárcsere, zárszerviz:

06-30-408-89-14

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest