Superlock zárcsere

Azok az izraeli Superlock biztonsági ajtók, amelyek főként lakóparkokban találhatók, nagyobb építkezések során kerültek beszerelésre, és elég sok problémát vonnak maguk után a pontatlan beépítésük miatt. Ilyenkor nehezen záródnak az ajtók, és emiatt a nehéz záródás miatti letörnek a kilincsek, a sok szorulástól tönkremegy a többpontos Superlock zárszerkezet, rosszabb esetben pedig nem nyílik az ajtó.

Előzzük meg a kint rekedést, hogy ne kelljen a Superlock zárbetétet vagy zárszerkezetet szétfúrni. Érdemes megnézetni ilyenkor az ajtót egy szakemberrel, mert a zár akadás/ szorulás miatti kint rekedés megelőzhető. Superlock zárszerviz cégünk éjjel-nappal elérhető zárcsere, zárszerelés, ajtónyitás, zárnyitás ügyében. Kiszállási díjat nem számolunk fel, csak a felhasznált anyagköltséget (zárak) és a munkadíjat kell az ügyfélnek készpénzben rendeznie. Mi minden esetben előre közöljük a várható pontos költséget, ezért is kérünk mindig az ügyféltől fényképet, hogy mindent pontosítsunk és ne érezze magát az ügyfél átverve.

Magáról az ajtóról annyit kell tudni, hogy Izraelben készült, fémvázas szerkezetű, több irányú Superlock zárszerkezet működteti, és fogaskerék rendszer hajtja a zárszerkezetet. Gyári Superlock zárbetét van az ajtóba telepítve, laponmart kivitelű kulccsal. Ezek a kulcsok már nincsenek forgalomban, helyette a szintén izraeli gyártó által készített RB LOXCIS cilindert telepítjük.

Superlock becsapódott ajtó

A legtöbb kivitelű izraeli ajtó kilincs-rozettája, díszítő címkéje gomb-kilincses verzió, ami annyit jelent, hogy belülről kilincs van, kívül pedig egy fix gomb található. Ez egyrészt jó dolog, mivel ha az ember keze tele van, akkor lábbal be lehet lökni és nem kell bezárni az ajtót, másrészt pedig bosszantó, mert ha kulcs nélkül kimennek a lakásból, akkor a huzat becsaphatja az ajtót és nem lehet visszajutni.

Ebben az esetben abban lehet bízni, hogy a zsebben van a mobil, így meg lehet keresni a Superlock zárcserével, zárszervizzel foglalkozó, éjjel-nappal működő gyorsszervizünket.

Visszatérve a gombra, ha behúzták maguk mögött az ajtót, azt kizáródásnak nevezzük. Ebben az esetben nincs maga az ajtózár bezárva, csak a zárnyelv kattan be a tokba. Ezt egy speciális szerszámmal, dróttal, plasztik kártyával, megfelelő ajtóhézag esetén, roncsolásmentesen nyitjuk.

Gyorsszervizünk az év 365 napján Budapest összes kerületében vállal Superlock zárbetét cserét, izraeli Superlock zárszerkezet szerelést, és kulcselvesztés miatti Superlock zárbetét nyitást.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Superlock zárbetét, zárszerkezet csere

Ezek az izraeli biztonsági ajtók elég komoly védelmet nyújtanak, erős vázszerkezetük, több irányú záródásuk, valamint fúrás- és finomynitás ellen védett zárbetétjük miatt, amely interaktív csaprendszerrel van felépítve. A Superlock zárbetét cseréje Budapesten egyszerűbb dolog, mivel aszimmetrikus méretei kiváltható egy szintén Izraelben készült RB Dynamic vagy egy magasabb kategóriás, másolásvédett RB LOCXIS zárbetéttel. Itt már csak a méreteket kell figyelembe venni. Mint említettük, az aszimmetrikus méret lehet pl. 33/38, 33/53, 43/48 mm.

Szervizautónk jól felszerelt, így azonnali Superlock zárbetét-cserét tudunk eszközölni, helyszíni fogaskerekezéssel,  gyors kiszállással, non-stop.

Ezekhez a zárbetétekhez zárcserekor 3 db gyári kulcsot adunk, a védett profilhoz még egy másolásvédő kártyát is. A további kulcsokról az ügyfélnek magának kell gondoskodnia.

Minden Superlock zárcsere után számlát állítunk ki az ügyfélnek, a telefonon előre megbeszélt összegről.

Ezekben a Superlock zárszerkezetekben házilag ne cseréljenek zárat, mert összetettebb a feladat, mint az első látásra tűnik. Ez nem egy kicsavarom-kihúzom-és-visszateszem művelet, itt szakszerűen kell eltávolítani a zárvédő pajzsot, majd megfelelő állásban kell behelyezni a Superlock zárbetét helyére az új izraeli fogaskerekes cilinderzárat.

Cégünk vállalja a biztonsági ajtókban lévő Superlock zárbetét gyors helyszíni cseréjét, hétvégén és ünnepnapokon egyaránt.

A Superlock többpontos zárszerkezet cseréje már bonyolultabb és összetettebb feladat. Az első probléma, hogy általában a többirányú szerkezetet valamilyen módon ki kell venni az ajtóból. Ez egyirányú zár esetében egyértelmű, mert előrefelé kijön. Viszont a többirányú szerkezeteknél az ajtó leemelésével, illetve a rudak kifűzésével kell számolni. Az ajtó súlyától és terjedelmétől függően, valamikor ez bizony kétemberes feladat.  De a helyszínen mindenképpen kivitelezhető. A probléma igazából ott kezdődik ezekkel a Superlock zárszerkezetekkel, hogy az ajtókat kb. 20 éve szerelték be, és azóta az izraeli zárgyártó sokat módosított és változtatott a zárszerkezet méretein, pl. előlap magasság, kijövő rudazatok vastagságai, rudak között távolságok. Szinte minden héten van egy olyan Superlock zárszerkezet, amilyet mi még nem is láttunk, de mégis forgalomban van.

Tehát ez nem egy egyszerű feladat. Az ügyféltől a Superlock zárszerkezet csere megrendelése előtt mindig kérünk egy fotót az ajtó éléből, hogy lássuk és beazonosítsuk, hogy melyik Superlock szerkezetről van is szó. Nem minden esetben tudunk segíteni az ügyfélnek, így vagy megvárja, hogy megrendeljük Izraelből a megfelelő típust, vagy át kell alakítani az ajtót egy másik gyártó megfelelő termékéhez.

A Superlock zárszerkezet csere cégünknél elérhető egész évben. Külön kiszállási díjat nem számolunk fel! Gyors helyszíni munkavégzést biztosítunk!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Superlock kilincs és címke csere

Ezeknél a díszítő címkéknél rozettáknál, kilincs garnitúráknál nagyjából ugyanaz a helyzet, mint a zárszerkezeteknél. Legalább tízféle különböző formájú, méretű, és színű Superlock kilincs van a piacon.  A magyarországi utánpótlás sajnos elég gyatra, forgalmazó hiányában. Így nagyon nehéz ezeknek a cseréje, pótlása.

Zárszerviz cégünk különböző opciókat tud kínálni, ami viszont nem mindenkinek tetszik. Pl. hogy egy króm kilincs helyére egy gomb-kilincses változatú, más formájú, izraeli termék kerül felszerelésre. Ez viszont sem formában, sem színben nem egyezik meg a régivel.

Folyamatosan próbálkozunk és törekszünk, hogy a szervizünk be tudja szerezni ezeket a régi Superlock kilincseket és címkéket, de egy 10-20 darabos tétel miatt nem feltétlen állnak velünk szóba a gyártó vállalatnál.

Megkérünk minden kedves Superlock zárral rendelkező ügyfelet, hogy akár kulcselvesztés miatti nyitás, akár becsapódott ajtó nyitása miatt, ne engedje a más zárszerviz cégek általi zárnyitást úgy végrehajtani, hogy levágják a kilincset! Ezt nagyon nehéz és hosszadalmas pótolni, Illetve ennek a költsége kb. 50.000 Ft.

Superlock kilincsek cseréjét rövid határidővel vállaljuk Budapest területén, továbbá vállalunk kulcselvesztés miatti zárnyitást, azonnali helyszíni zárbetét cserével!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Témába illő menüpontok

Másodzár az ajtón   Izraeli zárak, pajzsok   Hevederzárbetét javítás   Hevederzár szerelés Budapest   Locksmith service   Mul-T-Lock kérdések
Mul-T-Lock zárbetétek   Zárszerelés Budapest   Érdekesség a Mul-T-Lock gyárról   Hevederzár szerelés Zugló   Izraeli zárbetét csere   Ajtózárcsere cilinderes verzióra   Biztonsági felsőzár   Dierre Go ajtó   Hevederzárbetét-csere, szerviz   Hevederzár szerelés Óbuda   Hevederzár szerelés   BARLOCK   Potent rászegző másodzár   Ablak befeszítés-gátlók   Hevederzár   Hevederzár javítás   Hevederzár nyitás   Hevederzár betörés után   Hevederzár szerelés műanyag ajtóra   CR zárak   Cerutti ajtózár szerviz   Cerutti kulcsok zárak   Dierre New Power zárbetét csere   Maco műanyag ajtó szerviz   Dierre tollas kulcsos zár átalakítása rövidebb kulcsosra   Dierre zárszerelés, zárcsere Budapesten   Műanyag ajtó kilincsfelhúzós vasalat csere   Olasz Sab zárral ellátott ajtók - fontos zárcsere tudnivalók   Olasz Securemme biztonsági ajtók - zárcsere tudnivalók   Pavo többpontos ajtózár vasalat helyszíni cseréje   Vorne vasalat szervizellátás Budapest   Elzett vasalat ajtózár-szerviz, zárcsere   Roto vasalat-ajtózár szerviz, zárcsere   Fuhr ajtózárak szervizellátása   Metalplast ajtózárak, vasalatok zárcseréje   Ajtózár-szerviz, gyors zárcsere Budapest kerületeiben   Budapesti betörések a koronavírus járvány miatt   Mul-T-Lock Zárszerviz szolgáltatásaink Budapesten   Becsapódott ajtónyitás Budapest