Hevederzár szerelés Zugló

A hevederzár szerelést mindenképpen szakemberrel végeztesse, mert a munkavégzés szerszámozottságot, szakértelmet, szervizautót és még egyéb alkatrészeket, szerszámokat kíván meg, de ami a legfontosabb, kellő tapasztalat kell hozzá.

Vállalunk hevederzár szerelést Budapesten műanyag ajtóra, fa- és fém ajtóra, telepítünk hevederzárakat kínai, Hisec és Secdoors ajtókra, illetve Mul-T-Lock, Superlock, Sherlock és Turul rendszerű bejárati ajtókra egyaránt.

A hevederzár szerelésen nem szabad spórolni, soha ne válassza az olcsót a minőséggel szemben, mert azzal a biztonságot nem tudja megnövelni! Azt sem mondjuk, hogy mindenképp a legdrágábbat kell választani. A hevederzár választásánál a minőség az, amire figyelni kell, és egy jó minőségű, másolásvédett zárbetét. Ami még az ügyfél számára is kifizethető és megfelelő, valódi védelmet jelent, az 66.000 Ft-ba kerül, szereléssel együtt.

Ezért az árért a budapesti ügyfelek számára már tudunk minőségi hevederzárat prezentálni, normál ajtóvastagság méretig. Ez lehet félkaros hevederzár, illetve vízszintes hevederzár, 80, 85 és 90 cm-es kivitelben. Az ezen felüli nagyobb ajtók méreteire egyedi árképzést használunk.

Az általunk felszerelt hevederzárak fehér és barna színben, raktárról, egy munkanapon belül felszerelésre kerülnek. Minden felszerelt hevederzár után, a kollégánk a helyszínen, az előre egyeztetett összegről számlát állít ki.

A helyszíni hevederzár szerelés során, ajtó- és fal függvényében, másfél-két óra hosszú a szerelési idő. Minden alkatrészt, anyagot, kulcsot, stb., mi viszünk a helyszínre. A könnyebb hevederzár szerelés érdekében, az ügyféltől kérünk egy egész alakos fotót az ajtóról, hogy lássuk, milyen szerelésre készüljünk. Illetve egy ajtólap szélesség és egy ajtólap vastagság is jól szokott jönni.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Hevederzárbetét csere

Több típusú hevederzár van jelen a magyar piacon: Magzett, Miskolci, Prezidium, Biztibuk, BARLOCK, Elga, Abus, Viro, stb. Ezek a hevederzárak más-más gyártó által készültek.

Zárszerviz cégünk teljes zárbetét szortimenttel fel van készülve a hevederzárbetét cseréket illetően.

Mindegyik hevederzáron más és más fogaskerék található. Ezt nem véletlenül oldották meg így, hanem hogy ne legyenek egymással kompatibilisek a különféle hevederzárak fogaskerekei.

A hevederzárbetéteket méret és minőség alapján osztályozzuk. A méretet az ajtóvastagság határozza meg. A minőséget pedig az ügyfél válassza ki.

Cégünk olcsó, silány, kínai hevederzárbetéteket nem forgalmaz, még akkor sem, ha ezekre mutatkozik nagyobb igény. Az a baj, hogy az ügyfél nem látja, hogy ezek az olcsó zárbetétek egy-két hónap alatt tönkremennek, és csak a probléma van velük. Arról már nem is beszélve, hogy általában manipulációval (zárfésű, beütő-kulcs) könnyen és gyorsan nyithatók! Garanciát semmiképpen lehet vállalni ezekre.

Mi kétfajta zárbetétet tartunk. Az egyik közép-, a másik felsőkategóriás. Ezeknek az árait minden esetben közöljük az ügyféllel. A hevederzár-betétek kulcsainak a száma három, plusz a másolásvédő kártya (védett profil esetén). Mi kulcsmásolással nem foglalkozunk, a sokszorosításról az ügyfélnek kell gondoskodnia.

Zárszerviz szolgáltató vállalkozásunk Budapest területén kiszállási díj nélkül, rövid határidővel, kedvező áron vállal hevederzárbetét-cserét. Minden beszerelt hevederzár-betétre egy év teljes körű garanciát vállalunk. Minden elvégzett munkáról a helyszínen készpénzfizetéses számlát állítunk ki. Mi számla nélkül nem dolgozunk.

Hívjon minket éjjel vagy nappal, nonstop telefonvégen vagyunk. Külön kiszállási díjat nem számolunk fel, csak az elvégzett munkaórát és anyagköltséget kell az ügyfélnek megfizetni.

A hevederzárbetét-csere szakszervizt igényel, ne álljon neki otthon házilag, mert sem a méretet, sem a megfelelő fogaskereket nem ismeri! Végeztesse el a zárbetét cserét velünk, legyen szó akár zárbetét meghibásodásról, hevederzárbetét kulcselhagyásról, vagy csak a biztonság növeléséről! Ránk számíthat!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest