Postaládazár nyitás Dunakeszi

A postaláda zárak nyitása sok ember szerint, így első hallásra egy nagyon egyszerű feladat, hiszen csak egy kis kulcs, kis zár, és már nyitva is van a láda ajtaja.

Azért ezt egy kicsit, zárszerelőként, megcáfolnánk. Persze egyértelmű, hogy a postaláda zárakat nem arra tervezték, hogy nagy értékű készpénzt tartsunk benne, ám a célnak megfelelő funkcióját azért ellátja.

Egy csavarhúzóval, kalapáccsal felszerelkezve mindenki hatástalanítani tudja a zárat, a postaláda ajtaján lévő, kis, mechanikus zárszerkezetet. Saját kezűleg, erőszakosan a lemezt fel lehet feszíteni, de utána meg lehet nézni, hogyan is néz majd ki a postaláda ajtaja.

Itt jön a képbe a postaládazár-nyitás művészete. Speciális, kis eszközzel, úgynevezett piszkálóval kinyitjuk a zárat, vagy felemelgetjük a lemezlamellákat, valamilyen hajlított dróttal, így nem sérül a postaládán lévő zár. Ezt a zárat csupán pótolni kell majd, amit mi a szervizautónkból rögtön a helyszínen ki is cserélünk Önnek. Ennek költsége munkadíjjal, új postaládazárral, számlával együtt, Dunakeszin bruttó 20.000 Ft.

Postaládazár-nyitás rongálás esetén megrendelhető

Sok olyan munka van már a hátunk mögött, és még reméljük lesz is előttünk, amikor valaki szándékosan, vagy csak poénból úgy megrongálta magát a postaládazárat, hogy azt nem tudja a tulajdonos többé kinyitni.  Nem megy bele a kulcs, csavarhúzóval tönkretették a kulcsnyílást, gyufát, vagy valamilyen drótot, másik kulcsot törtek bele.

Ez számunkra nem kihívás. Speciális kis fúróval, vagy maróval kimarjuk a sérült hengert és így ki tudjuk nyitni a zárat. Ebben az esetben szintén szükségeltetik a postaládazár cseréje.

Arra is volt már példa, hogy a beletört tárgyat ki tudtuk szedni úgy, hogy nem kellett utána zárat cserélni. A tulajdonos tudta a saját, régi kulcsával nyitni, zárni a láda ajtaját.

Amikor feszegetésre, hajlítgatásra érünk már ki, azaz olyan állapotban van a láda, hogy össze-vissza van hajtogatva az ajtó lemeze, ajtaja, viszont az ajtó még mindig zárva van, akkor a helyszínre érkező zárszerelő kolléga kinyitja az ajtót, megegyengeti, visszaegyenesíti a postaláda ajtaját és teszünk bele egy másik zárat. Sajnos a lepattanó festékkel és a megnyúlt lemezzel mi sem tudunk mit kezdeni. Ám miután másodpercek alatt kinyitottuk a láda zárját, az ügyfél arcán látszódik, hogy mennyire bánja a feszegetést, és jobban tette volna, ah egyből szakembert hívott volna.

Postaládazár-nyitás beragasztózás esetén

Sajnos egyre gyakrabban hívnak minket olyan postaládazár-nyitási feladathoz, amibe kimondottan pillanatragasztót nyomtak bele. Az, hogy ki és miért tette, az nem ránk tartozik. Ilyenkor a zár már nem menthető meg, mert a ragasztó összetartja a kis csapokat, alkatrészeket, lamellákat, ezáltal a kulcs bele se megy, vagy nem tudja nyitni a zárat.

Ilyenkor csakis fúróval vagy maróval tudjuk mi is kinyitni, majd egy másik postaládazárat teszünk az ajtóba. Így az ügyfél elégedett a munkánkkal és újra tudja használni a postaládáját.

Postaládazár csere új kulcsokkal

Dunakeszi postaládazár szervizünk ingyenes kiszállást biztosít a helyi lakosoknak. Teljes körű postaládazár-szerviz ellátást vállalunk. Ha új lakásba, házba költözik és nem kapta meg a kulcsokat, vagy csak zárat szeretne cseréltetni a postaládán, forduljon hozzánk! Várjuk hívását, rövid határidővel, szakszerű munkavégzéssel!

Hívja dunakeszi postaládazár ügyeletünket, ha bármi problémát észlel a postaláda-zárral kapcsolatban!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest