Garanciális zárszerviz

Szinte minden szakma nevében mondhatjuk azt, hogy garanciális munkát és garanciális zárszerviz szolgáltatást csakis az alábbiak betartásával lehet biztosítani és 100%-osan garantálni. Fontos, hogy kellő szaktudással bíró zárszervizes kollegákat küldjünk ki a helyszínre, továbbá minőségi zárbetéteket, zárszerkezeteket, hevederzárakat, ajtóél vasalatokat szereljünk be a bejárati vagy biztonsági ajtókba.

Sajnos sok zárszervizes cég, silány minőségű termékekkel hígítja, látja el a magyar piacot. Nem minden ügyfél figyel arra, hogy mit is kap a pénzéért. Így nagyon sok esetben a zárszerviz cégek szakemberei átverik, lehúzzák az ügyfeleket. Nem egyszer olyan árakat kérnek el (számla nélkül) egy-egy minőségtelen zárbetétért, amelyért pl. mi már minőségi, középkategóriás zárbetéteket adunk (számlával).

A mi cégünk kínai Sib, Anbo, Dog, GMB zárbetéteket nem árul, nem szerel. Mi azért vagyunk, hogy az ügyfelet a legjobb tudásunk szerint kiszolgáljuk, ő pedig elégedett legyen velünk! Nem pedig azért, hogy az olcsó, vacak zárbetétek után szaladgáljunk garanciális munkavégzésre.

A garanciális munkákat a weboldalunk egyedisége, a helyszínre érkező zárszervizes autó felszereltsége, és a zárszerelő kollégánk megjelenése, tisztelettudása az ügyfél felé is bizonyítja, hogy mi a zárszerviz területén odatesszük magunkat.

Végül megemlítenénk jól képzett diszpécserszolgálatunk hozzáállását és szaktudását, mert ide érkezik be az összes hívás az ügyfelek részéről. Az ügyfél legelső benyomása a cégről pedig a telefonhívás folyamán alakul ki. Mi mindig udvariasak, türelmesek és kedvesek vagyunk az ügyféllel, mert az első benyomást később már lehetetlen megváltoztatni.

Legyen szó akár zárszerviről, zárcseréről, ajtónyitásról, hevederzár szerelésről, neki minden kérdésre tudni kell szakmailag válaszolni, illetve az ügyfél felé előre és pontosan közölni az árakat, hogy ne legyen belőle félreértés a későbbiekben.

Mi garanciális zárszerviz tevékenységet folytatunk Budapest összes kerületében! Garanciális zárcserét vállalunk továbbá Pest megyében is!

zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest