Hevederzár szerelés Óbuda

Cégünk már negyed évszázada foglalkozik ajtómegerősítéssel, befeszítés-, betörés elleni védelemmel, hevederzár szereléssel, cserével.

Számunkra mindig elsődleges szempont, hogy az ügyfél ajtaját biztonságosabbá tegyük! Fontos továbbá, hogy olyan munkát végezzünk, amellyel mindenki elégedett, hogy úgy legyen felszerelve az adott hevederzár, hogy az 100 százalékban képes legyen a feladatát ellátni. Éppen ezért nem masszív, nem jó minőségű hevederzárak telepítését nem vállaljuk!

A hevederzárakat működtető zárbetétek használatára és minőségére is nagy hangsúlyt fektetünk. Egy hevederzár gagyi, minőségtelen, vagy olcsó kategóriájú zárbetétekkel nem képes megfelelő védelmet nyújtani, ezért olcsó és gyenge zárbetéteket nem teszünk, nem cserélünk a hevederzárban, ezek forgalmazásával nem foglalkozunk.

Helyszíni felmérés nélkül is vállalunk hevederzár szerelést. A hevederzárak felszerelésénél nagyon fontos azt megfelelően és szakszerűen rögzíteni, hiszen enélkül a hevederzár olyan, mint az autó motor nélkül. A legfontosabb a szakszerű, precíz és erős rögzítés, mert ennek hiányában a hevederzár nem sokat véd. Amennyiben valamilyen ok miatt még egyszer vissza kell mennünk a helyszínre, az az ügyfelet anyagilag nem érinti, de ezek részleteiről a kollégánk telefonon mindig előzetesen tájékoztatja az ügyfeleket.

Felkészülve megyünk a szerelésre, minden tartozék, kiegészítő nálunk van, így időt és pénzt tudunk spórolni mindenki számára. A hevederzár szerelés garanciális szolgáltatás, így természetesen egy év teljes körű garanciát biztosítunk ügyfeleinknek, bármelyik típusú hevederzár felszereléséről legyen is szó.

Az általunk szerelt hevederzárak MABISZ tanúsítvánnyal rendelkeznek, így a biztosítók ezt a zárat másodzárként az ajtóra elfogadják.

06-30-408-8914

Vízszintes hevederzár szerelés Óbuda

A betörések megelőzésére, illetve az ajtó biztonságosabbá tételére, Budapest területén, a leghatékonyabb megoldás egy vízszintes- vagy egykaros hevederzár felszerelése, telepítése.

Sajnos nagyon sok olyan társasház, családi ház van Óbuda szerte, ahol gyenge ajtók vannak beszerelve, ahol nem fordítottak elég hangsúlyt a biztonság kialakítására.

A betörők mindig a gyors bejutást választják, és ezt pedig a zárbetét törésével és az ajtó befeszítésével érik a legtöbbször. Ez ellen biztosít kiváló védelmet a cégünk által telepített, MABISZ által bevizsgált, fúrás- és másolás ellen védett zárbetéttel ellátott vízszintes- vagy félkaros hevederzár.

Az ár-érték arányt tekintve, egy biztonsági ajtó kb. 300 ezer forintot képvisel, míg egy hevederzár ennek a töredéke. Ha az kellő szakértelemmel, szakszerűen van felszerelve, akkor kitűnő és maximális védelmet tud nyújtani! Ezeket a hagyományos, vízszintes hevederzárakat olyan bejárati ajtókra szereljük általában, ahol megoldható a falba vagy a saját acélkengyelbe történő záródás az ajtó mindkét oldalán.

A hevederzár, amit cégünk szerel, egy másolásvédett, fúrásvédett, interaktív csapos, MABISZ 6-os besorolású ajánlással ellátott zárbetéttel van szerelve.

Budapest minden kerületében vállalunk akár már másnapi munkanapi hevederzár szerelést, munkáink függvényében.

Ha Ön is budapesti lakos és egy megbízható hevederzárat szeretne, akkor keresse ügyfélszolgálatunkat! Előzze meg a betörést, óvja értékeit, legyen biztonságosabb az élete!

06-30-408-8914

Hagyományos hevederzár szerelés Dunakeszi

Dunakeszi egy nagyon sűrűn lakott kis városka, amely Budapest IV. kerületétől északra található. Mindenfajta bejárati ajtók vannak beszerelve Dunakeszi szerte. A leggyakoribbak a műanyag ajtók, sokszor ezeken is üveg található középen. Ezeknek a leggyorsabb és leghatékonyabb megerősítése egy függőleges hevederzár felszerelésével történhet.

Zárszerviz gyorsszolgálatunk Dunakeszin is vállal hagyományos, vízszintes hevederzár szerelést, a legtöbb típusú bejárati ajtóra, rövid határidővel, szakszerűen, precízen, garanciával!

Sokan nem is gondolják, hogy mekkora védelmet jelent egy hevederzár, így, ha Ön is Dunakeszin lakik és nem érzi biztonságban magát, akkor szereltessen fel egy ilyen hevederzárat!

Dunakeszi zárszervizünk garanciával, akár következő munkanapi hevederzár szerelést tud biztosítani!

Sajnos a betörések száma egyre növekszik Dunakeszin is. Ezt a statisztikákban látjuk, hiszen egyre több olyan ajtóhoz hívnak minket, ahol a betörés már megtörtént, mégpedig befeszítéses módszerrel, mely ellen a műanyag ajtók egyáltalán nem védettek.

Egy hevederzár felszerelése Dunakeszin nem kerül annyiba, mint a betörő által okozott kár! Ez lehet akár az ajtó sérülése, vagy a lakásból eltulajdonított tárgyak értéke. Ha zárszerviz cégünknél rendeli meg a függőleges hevederzár szerelést Dunakeszin, akkor megbízható, minőségi, korrekt szolgáltatást kap. A részletekről érdeklődjön telefonon!

Ne habozzon! Szereltessen lakásajtajára hevederzárat!

06-30-408-8914

Hevederzár szerelés Szentendre

Szentendre lakosai számára, gyors szerviz-szolgáltatóként, a legegyszerűbb, legpraktikusabb, legbiztonságosabb és anyagilag a leggazdaságosabb megoldásként egy függőleges hevederzár felszerelését javasoljuk. Ez egyrészt megvédi az ajtót a befeszítéses módszerrel történő betörés ellen, továbbá védelemmel rendelkezik a többi kedvelt módszerrel szemben is, mint pl. zártörés, magkihúzás, és egyén manipulációs zárnyitások.

A fenti betörési módszerek a legáltalánosabbak, amik optimálisak a betörő számára, de ezek ellen az általunk telepített hevederzár 100 százalékosan védi az ajtaját, lakását, vagyonát, családját.

Különböző méretekben telepítjük hevederzárjainkat, fúrás- és másolás ellen védett, MABISZ minősítéssel ellátott, csúcskategóriás zárbetéttel!

Előzze meg a betörést, kérjen időpontot a hevederzár szerelésre Szentendrén! Mi már akár másnap fel tudjuk szerelni a vízszintes, vagy egykaros hevederzárat a bejárati ajtóra.

Szerencsére Szentendre nem hasonlítható a budapesti kerületekhez, ahol napi szinten van befeszítéses betörés, ajtórongálás, de az ördög soha nem alszik. Egy erős, masszív hevederzár felszerelése nem okoz akkora kiadást, mint amilyen kárt tud okozni egy betörő az ajtón, vagy a zsákmányolt értéktárgyakon!

Szentendrén a hevederzár szerelés árai megegyeznek a budapesti árakkal!

Amennyiben Ön Szentendrén lakik, és hevederzárat szereltetne az ajtajára, úgy hívja ügyfélszolgálatunkat nonstop! Az év 365 napján elérhetőek vagyunk, 0-24 óráig! Akár aznapi vagy másnapi szerelést tudunk biztosítani a szentendrei lakosok számára, zárszerviz keretein belül.

A hagyományos vízszintes hevederzárszerelés ára Budapesten és az agglomerációban, prémium kategóriás, másolásvédett zárbetéttel, munkadíjjal, számlával együtt, bruttó 65 ezer forint!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest