Dierre Go ajtószerviz

Főként a folyamatosan épülő lakóparkoki társasházaknak köszönhető, hogy ennyi olasz biztonsági ajtó lett beépítve. Ez persze pozitív, mivel ezek az ajtók nem az olcsó kategóriát képezik, mint pl. a népszerű és ára miatt kedvelt kínai HiSec és Secdoors ajtók. Sajnos a magyar emberek árérzékenyek, árfüggők és csak akkor értik meg (vagy akkor sem) a biztonsági problémát, amikor már betörtek, kirabolták a lakást és szándékosan kárt okoztak a magánszférájukban.

Ezek a Dierre Go ajtók több szempont miatt is kiválóak. Egyrészt, mert biztonságosak, nem lemez, hanem acélszerkezetűek. Továbbá kiegészítő zárat takarnak és tollas kulcsos trezorzár működteti őket. Ezen felül 15 perces MABISZ ajánlással vannak ellátva.

Sajnos ezeket a jó minőséget képviselő Dierre Go ajtókat is többnyire rosszul építik be, ezért nyitási- és zárási problémák gyakran merülnek fel. Ez persze nekünk jó, hiszen zárakat cserélünk, így pénzt keresünk ezekből a munkákból, de az ügyfél ennek persze nem örül. Ám ő a lakóparki lakást a Dierre Go ajtóval ellátva vásárolta meg, az építtetőt vagy a kivitelezőt már nem lehet elérni, mert felszámolás alatt van a cég. Gondolom ezt senkinek nem kell bemutatni itt Magyarországon, a magyar építőipar már évek óta így működik, a minőség sehol és senkinek nem elsődleges. A garancia vállalása meg még annyira sem!

A Dierre Go ajtó talán a legnépszerűbb a Dierre ajtók közül, hiszen ár/érték arányát tekintve, Mabisz besorolását és biztonsági szintjét nézve, a legjobban közé tartozik a piacon. A Dierre Go bejárati ajtó egy négyfordulatos, tollas kulcsos trezorzárral van ellátva, ami jobbos- és balos kivitelekben van telepítve, e szerint is kell cserélni őket. A zárszerkezet programozható, ami annyit jelent, hogy kulcselvesztés vagy új lakásba költözés miatt a zárat egy kulcstőke (memóriakocka) kiszedésével át tudjuk programozni egy új kulcskészletre. Innentől kezdve a régi kulcsok már nem nyitják az ajtót.

Cégünk vállalja a budapesti Dierre Go ajtók kulcselvesztési miatti zárkódolását, zárcseréjét, 3 kulcsos változatban, rövid- vagy hosszú kivitelben! A kódolás költsége 54.000 Ft.

Vállalunk továbbá kulcselhagyás miatti szakszerű ajtónyitást, zárnyitást, utólagos ajtóbeállítást! Valamint az olasz Dierre Go ajtó tartozékait is tudjuk cserélni, szerelni, pl. kilincs, rozetta, kitekintő, stb. Ezek árairól érdeklődjön telefonon vagy küldjön nekünk e-mailben fotót a szóban forgó zárról vagy alkatrészről!

Várjuk hívását Dierre Go ajtókkal kapcsolatban!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest