Becsapódott ajtónyitás Budapest

Zárszerviz vállalkozásunkat gyakran keresik meg ezzel a nagyon érdekes, de néha  kicsit (mondhatni) nevetséges szituációval kapcsolatban. Szinte mindenkivel megesik ez az eset, akinek olyan bejárati ajtaja van, amin fix gomb található. A nevetséges jelzőn azt értjük, mert nem akarunk megbántani senkit, hogy annyi nagyon sokféle becsapódott ajtó-helyzetben voltunk már. Maga a szituáció a különleges, pl. amikor az ügyfél egy szál gatyában vár minket, mert mögötte becsapódott az ajtó. De találkoztunk már olyannal is, amikor a kutya zárta ki a tulajt, mert annyira örült, amikor hazaérkezett, és még sorolhatnánk a rengeteg fajta életkörülményt, ami néha vicces, de minden esetben bosszantó.

Számos olyan esetet sorolhatnánk, amikor a fix gomb behúzásával zárszerviz szolgáltatásunk igénybevételét követelte. Sajnos ez igen gyakran megtörténő eset, amikor nincs az ajtón kívülről kilincs.

A filmekben előszeretettel etetik a nézőket azzal, hogy egy bankkártyával nyitható az ajtózár. Ez az állítás még meg is állhatja a helyét, ha kellő ajtóhézag van a bejárati ajtó tokja és az ajtólap között. Az új építésű lakások ajtajait eléggé szorosan szerelik be, így ez az ötlet nem mindig működik. Akár lehet még több falcos is az ajtófélfa, ide nyomogathatjuk be a bankkártyát, az úgysem nyitja ki.

Az igazi zárszervizes cég mindenfajta célszerszámokat tart a szerszámos ládában, pl. drótok, spirálok, plasztik lapok, spakli, leköszörült villáskulcs, hézagtágító pumpa, de a legnagyobb tudomány a helyszínre érkező zárszerelő kolléga szakértelmében rejlik, hiszen minden becsapódott ajtó más más eset. Van, amelyik egy gyors mozdulat hatására már nyitva is van, de biztos, hogy más zárszerelő kolléga is térdelt már legalább egy órát az ajtó előtt, mire az kinyílt.

Nagyon ritkán kell a bejárati ajtó zárját megfúrni ahhoz, hogy a zárnyelvet visszahúzzuk és az ajtót kinyissuk. Megpróbálunk mindig valamilyen helyszíni trükköt alkalmazni.

Az év 365 napján vállalunk becsapódott ajtónyitást, gombos ajtó miatti zárnyitást, kizáródást, illetve bármilyen olyan bejárati ajtózárnyitást, amely zárszerelői szakértelmet igényel.

Budapest összes kerületében vállalunk becsapódott ajtónyitást. Sürgősségi időintervallumban dolgozunk, így forgalom és az időbeosztásunktól függően, 1-2 órán belül profi zárszakértő kollégánk a helyszínre érkezik.

Ne álljon neki házilag barkácsolni, fabrikálni, hiszen mi ezért vagyunk! Sérülésmentes becsapódott ajtónyitást végzünk, tapasztalt szakemberekkel, speciális célszerszámokkal, gyorsan, szakszerűen, korrekt áron!

Amire figyelni kell, ha mégis valaki önmaga nekilátna a nyitásnak, hogy ha a saját, használatban lévő bankkártyája mágneses csíkja megsérül, akkor onnantól az nem fog működni és igényelhet majd egy újat, így még több kiadással kell számolnia!