Mul-T-Lock MT5 zárbetét

Mul-T-Lock MT5 zárszerviz

A Mul-T-Lock MT5 az izraeli gyár legmagasabb biztonságot nyújtó zárbetétje. Maga a zárbetét olyan, még viszonylag új megoldásokkal lett felszerelve, amely magasabbra teszi a lécet a prémium kategóriába sorolt zárbetétek világában.

A Mul-T-Lock MT5 zárbetétben már a szabadalmazott teleszkópikus, azaz csap a csapban csaprendszert alkalmazzák, az Interactive zárbetéthez hasonlóan. Kiemelkedően biztonságos, hogy két zárási mechanizmust alkalmaznak egyetlen Mul-T-Lock zárbetétben.

Az MT5 esetében szabadalmaztatott, úgynevezett Alfa rugó található a kulcs szárának elején, ami a kulcs behelyezésekor összekapcsolódik egy speciális Alfa csappal a zárhenger belsejében. Ezen kívül a kulcsszárban található egy ún. kígyómarás, vagy hernyó-járat, amely miatt újabb öt zárlemez került elhelyezésre a zárbetétben.

A Mul-T-Lock cég egyedi mágneskártyát ad minden MT5 zárbetétéhez. A kártya elvesztése esetén a kulcs másolhatatlanná válik. A speciális Mul-T-Lock kulcsmásoló gép csak a mágneskártya adatait leolvasva képes a kulcs duplikálására. Itt szintén megemlítenénk, hogy nem a hagyományos értelemben vett kulcsmásolás történik, hanem egy új kulcs készül el, a kódkártya adatai alapján.

Mul-T-Lock MT5+ zárbetét

A híres biztonságtechnikai cég mérnökeinek mindenesetre nem volt elég az, amit ez a zárbetét nyújtani tudott, így tovább fejlesztésekkel megalkotta a Mul-T-Lock MT5+ zárcilindert. Az MT5+ a Mul-T-Lock legmagasabb fokú biztonságot nyújtó mechanikus zárrendszere lett.

Az MT5+ platform esetében, egy zártestben egyszerre három zárási mechanizmus működik. A kulcsok esetében is változás következett be, mivel speciális mintázatú és a kulcsszáron egyedi marásmintát alkalmaznak. A Mul-T-Lock MT5+ zár gombos és vészfunkciós kivitelben is kapható. A zár a zárhenger közepében elhelyezett kemény fém miatt, törés elleni védelemmel is rendelkezik.

A Mul-T-Lock MT5 és MT5+ zárbetét TÜV és MABISZ minősítéssel van ellátva.

A Mul-T-lock MT5+ három darab kulccsal kerül forgalomba.

Az MT5 illetve MT5+ hevederzár-betét is lehet, ha a megfelelő fogaskerékkel látjuk el, amelyet kollégánk a helyszínen is rá tud helyezni a zárbetétre.

Mind az MT5, mind az MT5+ zárbetét különleges bánásmódot igényel. Mivel nagyon finom és rendkívül bonyolult maga a zár belső szerkezete, így a használata leginkább felnőtteknek ajánlott, és főként olyan biztonsági ajtókban, amelyek megfelelő minőségűek és jól be is vannak állítva. Ezeket a zárbetéteket évente egyszer muszáj karbantartani, így be kell őket fújni a saját Mul-T-Lock spray-ükkel. Ennek elmulasztása a zárbetét rongálódásához vezet.

Cégünk a zárbetétek forgalmazásával együttesen, zárcsere - zárszerviz és zárkódolás szolgáltatást is nyújt Budapest összes kerületében, illetve Pest megyében. Az általunk beszerzett és felszerelt zárakra egy év teljes körű garanciát vállalunk!

Ha kérdése van az MT5 zárbetétekkel kapcsolatban, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!