Mul-T-Lock MT5 zárbetét

A Mul-T-Lock MT5 az izraeli gyár legmagasabb biztonságot nyújtó zárbetétje. Maga a zárbetét olyan, még viszonylag új megoldásokkal lett felszerelve, amely még magasabbra teszi a lécet a prémium kategóriába sorolt zárbetétek világában.

A Mul-T-Lock MT5 zárbetétben is a szabadalmazott, teleszkópikus csaprendszert alkalmazzák, az Interactive zárbetéthez hasonlóan. Kiemelkedően biztonságos, hogy két zárási mechanizmust alkalmaznak egyetlen Mul-T-Lock zárbetétben.

Az MT5 esetében szabadalmaztatott, úgynevezett Alfa rugó található a kulcs szárának elején, ami a kulcs behelyezésekor összekapcsolódik egy speciális Alfa csappal a zárhenger belsejében. Ezen kívül a kulcsszárban található egy kígyómarás vagy hernyó-járat, amely miatt újabb öt zárlemez került elhelyezésre a zárbetétben.

A Mul-T-Lok cég egyedi mágneskártyát ad minden MT5 zárbetétéhez. A kártya elvesztése esetén a kulcs másolhatatlanná válik. A speciális kulcsvágó gép csak a mágneskártya adatait leolvasva képes a kulcs duplikálására. Itt szintén megemlítenénk, hogy nem a hagyományos értelemben vett kulcsmásolás történik, hanem egy új kulcs készül el, a kódkártya adatai alapján.

Mul-T-Lock MT5+ zárbetét

A híres biztonságtechnikai cég mérnökeinek mindenesetre nem volt elég az, amit ez a zárbetét nyújtani tudott, így tovább fejlesztésekkel megalkotta a Mul-T-Lock MT5+ zárcilindert. Az MT5+ a Mul-T-Lock legmagasabb fokú biztonságot nyújtó mechanikus zárrendszere lett.

Az MT5+ platform esetében, egy zártestben egyszerre három zárási mechanizmus működik. A kulcsok esetében is változás következett be, mivel speciális mintázatú és a kulcsszáron egyedi marásmintát alkalmaznak. A Mul-T-Lock MT5+ zár gombos és vészfunkciós kivitelben is kapható. A zár, a zárhenger közepében elhelyezett kemény fém miatt, törés elleni védelemmel is rendelkezik.

A Mul-T-Lock MT5 és MT5+ zárbetét TÜV és MABISZ minősítéssel van ellátva.

A Mul-T-Lock MT5+ három darab kulccsal kerül forgalomba.

Az MT5 illetve MT5+ hevederzár-betét is lehet, ha a megfelelő fogaskerékkel látjuk el.

Mind az MT5, mind az MT5+ zárbetét különleges bánásmódot igényel. Mivel nagyon finom és rendkívül bonyolult maga a zár belső szerkezete, így a használata leginkább felnőtteknek ajánlott, és főként olyan biztonsági ajtókban, amelyek megfelelő minőségűek és jól be is vannak állítva. Ezeket a zárbetéteket évente egyszer muszáj karbantartani, így be kell őket fújni a saját Mul-T-Lock spray-ükkel. Ennek elmulasztása a zárbetét tönkremeneteléhez vezet.

Cégünk a zárbetétek forgalmazásával együttesen, zárcsere - zárszerviz szolgáltatást is nyújt Budapest összes kerületében, illetve Pest megyében. Az általunk beszerzett és felszerelt zárakra egy év teljes körű garanciát vállalunk!

06-30-408-8914