Mul-T-Lock Classic zárbetét

A Classic zárbetét jellemzői, anyaga

A Classic zárbetét sajnos már nincs kereskedelmi forgalomban Magyarországon, pedig egy nagyon jó minőséget képviselő zárbetétről van szó. Helyette mostanában inkább a Mul-T-Lock Integrator kezd elterjedni, ami ugyanolyan minőségű, mint a 7x7, csak már másolásvédelemmel ellátott.

A Classic zárbetét belseje majdnem teljesen megegyezik az Interactive zárbetét belsejével. A Mul-T-Lock Classicban is csap a csapban rendszer található, ami azt jelenti, hogy a külső, nagyobb méretű csapokon belül egy vékonyabb, különálló, belső csap található. Azért fejlesztették ezt ki, mert manipulációs eljárással, mint pl. a finomnyitás, zárfésüléses módszer egyáltalán nem nyitható ez a típus.

A Mul-T-Lock Classic csupán annyiban különbözik az Interactive zárbetéttől, hogy ez utóbbiban van egy speciális, mozgó csap, mind a kulcsban, mind a hengerben. Ezzel szemben, ez a mozgó alkatrész a Classic zárbetétben nincs benne.

A régi Classic zárbetéthez tartozott egy kulcsmásolás elleni védő kártya, de mivel a szabadalmi védelem már lejárt, a Classic kulcsokat már utángyártott kulcsokra is rá lehet másolni.

Magának a Classic zárbetétnek az anyaga rézötvözet, törés ellen nincs védve, viszont a fúrás- és finomnyitás elleni védelemről a gyártó cég gondoskodott. A kulcsfeje fekete, szögletes műanyag, ami kicsit ráhúzódik a kulcs szárára. A gyári kulcsok egyik oldalán a Mul-T-Lock felirat olvasható, a másik oldalon a Don’t duplicate azaz „Ne másold” felirat olvasható.

Bármilyen okból kifolyólag a zárcsere az ajánlott a Classic zárbetétek esetében. Főként kulcselhagyás, vagy költözés miatt ajánlatos a zárcserét mielőbb elvégezni!

Cégünk vállalja a Classic zárbetétek azonnali zárcseréjét Budapesten, a nap 24 órájában!

Hívjon minket!

06-30-408-8914