Mul-T-Lock 7×7 zárbetét

A Mul-T-Lock 7x7 zárbetét szervize

A Mul-T-Lock vállalat zárbetétjei nagyon népszerű termékek Magyarországon, amelyek szinte bárhol megtalálhatók, legyen az lakótelepi- vagy biztonsági ajtó, de beszélhetünk akár ipari parkok ajtajainak védelméről is.

A Mul-T-Lock zárbetét család termékei közül a 7x7 zárbetétből értékesítenek a legtöbbet. Ez egy megbízható, középkategóriás zárbetét, mely kifejezetten a lakosság mindennapi használatára lett kifejlesztve.

A Mul-t-Lock 7x7 zárbetét hétcsapos szerkezettel és fúrásvédelemmel van ellátva. A zárbetét egyéb mechanikai védelemmel nem rendelkezik. Bár kódkártya tartozik a zárbetéthez, a csomagolásban benne is van, ám ez nem bír különösebb jelentőséggel, mert a betét szabadalmi védelem alatt nem áll, így a kulcsait bármelyik Mul-T-Lock Centerben lemásolják. A zárbetéthez gyárilag 5 db kulcs tartozik.

A zárbetéthez tartozó kulcsok kétoldalas, szimmetrikusan fúrt kulccsal készülnek, melynek kulcsfejeit jellegzetes fekete, lefelé keskenyülő, műanyag borítással látták el. A műanyag fejen a Mul-T-Lock felirat és a cég logója látható, a másik oldalán pedig a 7x7 felirat.

A Mul-T-Lock 7x7 zárbetét TÜV és MABISZ minősítéssel rendelkezik.

Mul-T-Lock 7x7 zárcsere vagy kódolás?

Amennyiben a zár jól működik, csak egy kulcsot veszítettek el, vagy új lakásba költöztek, esetleg biztonsági okokból szeretnék, hogy egy másik kulcs nyissa a zárbetétet, akkor nem feltétlen kell rögtön a zárcseréhez folyamodni.

Ha a kulcs szárában a 76 szám szerepel, akkor kollégánk a helyszínen átkódolja Önnek a zárbetétet. 5 db új kulcsot fogunk átadni Önnek, a régi kulcsok pedig használhatatlanná válnak. Így nem kell a zárcsere összegét megfizetni, hanem egy egyszeri kódolási munkadíj ellenében ez megoldható. Csak összehasonlításképpen. Budapesten a kódolás díja bruttó 18.000 Ft, míg a zárcsere komplett költsége bruttó 28.000 Ft. Miért fizetne ki többet, mikor a kódolással ugyanaz a hatás érhető el?

Természetesen itt is meg kell felelni egy feltételnek. A kódoláshoz szükséges egy darab meglévő kulcs, továbbá a kulcs szárában kell, hogy szerepeljen a 76 szám.

A Mul-T-Lock 7x7 zárbetétek nagy népszerűségére való tekintettel, meg kell említenünk, hogy a Mul-T-Lock biztonsági ajtón kívül még más zárszerkezeteket is lehet ezzel a zárbetéttel működtetni.

Ilyen ajtó pl. a kínai lemezajtó, a műanyag ajtó, minden felhúzó kilincses, mind kulcsműködtetésű változatban, a panel, lakótelepi ajtók, régi fa-ajtók, bérházak ajtói, irodák, éttermek ajtói, stb.

Cégünk szakszerűen beszereli Önnek a Mul-T-Lock cég által gyártott zárbetéteket és zárszerkezeteket.

Az általunk beszerzett és felszerelt zárakra egy év teljes körű garanciát vállalunk!

Ha bármilyen probléma merülne fel Mul-T-Lock típusú zárjával, hívjon minket! Minden esetben telefonon előre közöljük a Mul-T-Lock zárcserével kapcsolatos költségeket!