Mul-T-Lock 7x7 zárbetét

A Mul-T-Lock 7x7 zárbetét szervize

A Mul-T-Lock vállalat zárbetétjei nagyon népszerű termékek Magyarországon, amelyek szinte bárhol megtalálhatók, legyen az lakótelepi- vagy biztonsági ajtó, de beszélhetünk akár ipari parkok ajtóinak a védelméről is.

A Mul-T-Lock zárbetét család termékei közül a 7x7 zárbetétből értékesítenek a legtöbbet. Ez egy megbízható, alsó-középkategóriásnak mondható zárbetét, mely kifejezetten a lakosság mindennapi használatára lett kifejlesztve.

A Mul-t-Lock 7x7 zárbetét hétcsapos szerkezettel és fúrásvédelemmel van ellátva. A zárbetét egyéb mechanikai védelemmel nem rendelkezik. Bár kódkártya tartozik a zárbetéthez, ami a csomagolásban benne is van, ám ez nem bír különösebb jelentőséggel, mert a betét és kulcsai sem szabadalmi védelem, sem jogi védelem alatt nem állnak, így a kulcsokat bármelyik Mul-T-Lock Centerben vagy egyéb, akár hagyományos kulcsmásolónál is le tudják másolni. A zárbetéthez gyárilag 5 db kulcs tartozik.

A 7x7 zárbetéthez tartozó kulcsok kétoldalas, szimmetrikusan fúrt kulccsal készülnek, melynek kulcsfejeit jellegzetes fekete, lefelé keskenyülő, műanyag borítással látták el. A műanyag fejen a Mul-T-Lock felirat és a cég logója látható, a másik oldalán pedig a 7x7 felirat. A Mul-T-Lock 7x7 zárbetét TÜV és MABISZ minősítéssel rendelkezik.

Mul-T-Lock 7x7 zárcsere

Amennyiben elveszítettek egy kulcsot, vagy új lakásba költöztek, esetleg biztonsági okokból szeretnék, hogy egy másik kulcs nyissa a zárbetétet, akkor érdemes a zárcserében gondolkodni.

Zárcserekor mi már egy jóval magasabb, interaktív csapos, azaz finomnyitás ellen is védett, továbbá break secure törésvédelemmel rendelkező RB Dynamic zárbetétet szerelünk be Önnek. Ez az izraeli zárbetét, a 7x7 betéttel ellentétben, nem Kínában, hanem Izraelben készült. Az interaktív (csap a csapban) csapok miatt a finomnyitásnak, kikocogtatásos betörési módszereknek 100 százalékban ellenáll. Valamint eltörni sem lehet a zárbetétet, hiszen a break secure bevágásnak köszönhetően, csak az első 1 cm-re fog maximum leválni, de ettől az ajtó még nem nyitható! Sőt, saját kulcsával továbbra is kinyitható a zárbetét és az ajtó, így zárnyitásra sem kell költeni!

Az RB Dynamic zárcsere komplett költsége Budapest területén bruttó 28.000 Ft. Lakásbiztosítás esetén ez az összeg megtérül! A zárbetét 3 db gyári kulccsal van ellátva, kulcsai másolhatók, de nem mindenhol van hozzá nyerskulcs, így mi partnerünket, a Kulcskirályt ajánljuk!

Meg kell említenünk továbbá, hogy az eredeti Mul-T-Lock biztonsági ajtón kívül még más zárszerkezeteket is lehet ezzel a zárbetéttel működtetni.

Ilyen ajtó pl. a kínai lemezajtó, a műanyag ajtó, mind felhúzó kilincses, mind kulcs működtetésű változatban, a panel- és egyéb lakótelepi ajtók, régi fa-ajtók, bérházak ajtói, irodák, éttermek ajtói, stb.

Cégünk szakszerűen beszereli Önnek az izraeli vállalat által gyártott zárbetéteket és zárszerkezeteket.

Az általunk beszerzett és felszerelt zárakra egy év teljes körű garanciát vállalunk!

Ha bármilyen probléma merülne fel Mul-T-Lock típusú zárjával, hívjon minket! Minden esetben telefonon előre közöljük a Mul-T-Lock zárcserével kapcsolatos költségeket!

06-30-408-8914