Mul-T-Lock zárszerviz

Mul-T-Lock zárszerviz Budapest

Zárszerviz szolgáltatásunk Budapesten és Pest megyében vehető igénybe. Budapest területén kiszállási díj nincs, csupán egy egyszeri munkadíjat kell megfizetni és az esetleges felmerülő anyagköltséget.

Mul-T-Lock zárszerviz szolgáltatásunk az alábbi esetekben áll ügyfeleink rendelkezésére, hétköznapokon:

  • sérülésmentes becsapódott ajtónyitás
  • ajtóigazítás, ajtóbeállítás
  • Mul-T-Lock zárbetét javítás, zárkarbantartás, fogaskerekezés
  • Mul-T-Lock zárkódolás, azonos zárlat készítés
  • Mul-T-Lock védőpajzsok felszerelése vagy cseréje
  • Mul-T-Lock zárbetét csere azonos vagy magasabb kategóriára
  • Mul-T-Lock ajtóban zárszerkezet csere
  • rongálásmentes ajtónyitás, sürgősségi ajtónyitás, Mul-T-Lock zárak nyitása

Cégünknél a Mul-T-Lock zárszerviz szolgáltatás magába foglalja a komplett ajtóigazítást is. Autóink az izraeli cég teljes zárbetét-méret palettájával fel vannak szerelve, így a Mul-T-Lock biztonsági ajtók zárszervizelését, zárcseréjét a helyszínen meg tudjuk oldani.

Kulcselvesztés esetén, vállaljuk a Mul-T-Lock biztonsági ajtók 100%-ban roncsolásmentes kinyitását. Ez köszönhető szaktudásunknak, a Mul-T-Lock zárak alapos ismeretének és kiváló minőségű szerszámainknak. Az ajtónyitás után már csak egy zárbetét-csere szükséges, ám az ajtó nem sérül!

Mul-T-Lock garanciális zárszerviz

Igyekszünk minden igényt kielégíteni és gyorsan a helyszínre érni. Áraink versenyképesek a konkurencia áraival, az általunk forgalmazott termékek ára a bolti árakkal megegyezik. Budapest összes kerületében fix árakon dolgozunk, az év minden napján, non-stop.

Az általunk elvégzett munka minőségére és a Mul-T-Lock zárbetétek, zárszerkezetek és zárvédő pajzsok színvonalára, amelyeket mi biztosítunk Önnek, garanciát vállalunk! Tehát ügyfeleinknek egy év teljes körű jótállást biztosítunk, amelyről szigorú nyilvántartást vezetünk. Ezáltal vissza tudunk keresni minden információt, ha garanciális probléma merülne fel. Minden elvégzett zárszerelési munka után számlát állítunk ki, ezzel is védve ügyfeleinket és önmagunkat.

Zárszerviz szolgáltatásunk megrendelése esetén, mindig törekszünk arra, hogy ügyfeleinknek a lehető legkedvezőbb árat tudjuk biztosítani!

Mul-T-Lock zárszerviz szolgáltatást kínáló cégünknél azt a szemléletet követjük, hogy ügyfeleinkkel jó viszonyt alakítsunk ki, akik megbíznak szakmai tudásunkban. Az általunk forgalmazott és leggyakrabban felszerelt Mul-T-Lock zárak mindegyike rendelkezik MABISZ minősítéssel.

Ha Önnek Mul-T-Lock zárszerviz szolgáltatásra van szüksége, hívjon minket! Mul-T-Lock zárszerviz Budapesten és Pest megyében!