Mul-T-Lock zárszerelés

Cégünk fő tevékenysége a Mul-T-Lock ajtóval és zárakkal összefüggésben lévő mindenfajta zárszerelési tevékenység. Ide soroljuk természetesen a zárcserét is, legyen szó zárszerkezet vagy zárbetét cseréről.

Törekszünk minden esetben gyors és szakszerű megoldásokat kínálni ügyfeleink részére. A probléma telefonon történő ismertetése után rögtön árajánlatot adunk, így nem lesz meglepetés a szolgáltatás ára. Ezzel magunkat és ügyfeleinket is védjük az esetleges konfliktusoktól.

Mul-T-Lock zárszerelés a helyszínen

Zárszerelő kolléga bevonása szükséges az alábbi Mul-T-Lock zárproblémák esetén:

  • ha a zárak nem megfelelően működnek, az ajtó szorul, a zár kattog
  • ha vadonatúj, vagy a mostaninál magasabb biztonsági fokozatú zárbetétet szeretne, pl. interaktív csapos zárbetétet, vagy szeretné megerősíteni magát az ajtót egy masszív hevederzárral, vagy biztonsági másodzárral
  • ha a zárbetét már öreg vagy komplex összetételű, pl. Mul-T-Lock MT5, és zárkarbantartást, zárszerelést szeretne
  • ha elhagyta a kulcsot, vagy a kulcs megsérült, esetleg új ingatlanba költözött
  • ha nagyobb biztonságot szeretne otthona védelmének érdekében
  • ha becsapódott az ajtó és nem tud visszajutni a lakásába, vagy ha elveszítette a kulcsot és zárva van az ajtó.

A fenti esetekben célszerű profi szakemberrel elvégeztetni a zár szerelését, cseréjét, szervizelését, vagy az ajtónyitást.

Fontos azonban tudni, hogy hiába vásárolnak önmaguknak egy nagyon jó minőségű zárat, zárbetétet, ha a zárszerelés nem megfelelően történik. A szakszerűtlen zárszerelésnek köszönhetően a zár élettartama rövidebb lesz, az ajtó nem megfelelően fog záródni, nyitódni, a biztonságról már nem is beszélve. Például egy rosszul, nem szakszerűen beszerelt zár, egy kilógó zárbetét a betörők számára támadható felületet jelent. Ha nincs zárvédő pajzs az ajtón, az is bajok forrása lehet. A zárvásárlásnál mindig figyelni kell, hogy a megfelelő méretű zárbetétet válasszák! Mul-T-Lock ajtók esetében ne kísérletezzenek a zárcserével, mindenképp hívjanak szakembert!

A Mul-T-Lock biztonsági ajtóknál azért is kell zárszerelő kollégát hívni, mert a zárbetétre fogaskerék van felszerelve, amit az ügyfél nem tud felhelyezni. Egyrészt többfajta fogaskerék létezik, amelyeket a zárbetétekre szerelnek általában. Másrészt tudni kell a pontos zárbetét méretet a megfelelő osztásban, melyet általában nem tudnak.

Minden Mul-T-Lock ajtóban más és más méretű zárbetét lehet. Hívjon minket! Helyszíni zárszereléssel mindent megoldunk!

 Mul-T-Lock zárszerelés garanciával

A zárszerelés sokkal fontosabb dolog annál, mint ahogyan elsőre gondolnánk. A legtöbb esetben egy kis karbantartás, odafigyelés is elég ahhoz, hogy a zárak, zárbetétek élettartamát megnöveljük. Az a meglátásunk, hogy az emberek túlnyomó része egyáltalán nem veszi komolyan a zárak karbantartását, csak utólag, amikor a probléma már megoldhatatlan.

Ez javarészt a zár akadását, szétesését okozhatja. Előfordulhat, hogy emiatt nem fognak tudni bejutni az otthonukba. Ilyenkor a zárszerelő szakember bevonása már elkerülhetetlen.

Fontos megemlíteni, hogy a zárak sem egyik napról a másikra mondják fel a szolgálatot. Mielőtt szétesik egy zárszerkezet, már hetek óta sok-sok apró jellel jelzi, hogy valami baj van. Mindig figyelni kell ezekre a jelekre, és amennyiben a karbantartás ellenére a probléma továbbra is fennáll, forduljanak Mul-T-Lock zárszereléssel foglalkozó szakemberhez!

Cégünk a Mul-T-Lock zárszerelés során, elvégzi a felmerülő kisebb-nagyobb karbantartásokat is. Az a szemléletünk, hogy a zárszerelés nemcsak magából a tényleges zárcsere műveletéből áll. Véleményünk szerint a zárszerelés a komplett karbantartást és az apróbb igazításokat is magába foglalja. A fent ismertetett szemléletnek köszönhetően a zárszerelési probléma teljes mértékben megszűnik és egy „új”, jól működő ajtót, zárat kapnak ügyfeleink.

Hívjon minket!

06-30-408-8914