Mul-T-Lock zárcsere

Mul-T-Lock zárcsere, zárszerkezet csere

Mul-T-Lock ajtókkal és zárakkal elsősorban a nagyobb és modernebb, budapesti lakóparkokban találkozhatunk. Az izraeli zárszerkezetekkel és zárbetétekkel működtetett biztonsági bejárati ajtókat még az építtető cégek hozták vagy hozatták be az országba. Külön ilyen biztonsági ajtók Magyarországon nincsenek forgalomban.

Zárcserére elsősorban költözés után van szükség. Használt ingatlan vásárlása után nagyon fontos, hogy a zárak, zárbetétek ki legyenek cserélve. Soha nem lehet tudni, kinél van kulcs, kinél volt kulcs, ki másoltatott kulcsot, stb. Még akkor is tanácsos a zárbetétet kicseréltetni, ha minden eredeti kulcsot megkaptak. Ettől kulcsmásolás még történhetett! Nem szabad senkiben sem megbízni, mert egy ilyen (kulccsal történt behatolás) módon elkövetett betörés esetén még a biztosító sem fizet!

Az új ingatlant vásárlók jogosan gondolhatják, hogy és ők lesznek az első lakástulajdonosok, minek is cseréltessenek zárat. Érdemes azonban belegondolni, hogy hány mesterember dolgozott az ingatlanban, így a kulcs szinte vándoréletet élve kézről kézre járt, sohasem tudhatjuk kinél maradt egy extra másolat! Jobb a bajt megelőzni, így érdemes a zárcserére minél hamarabb sort keríteni.

Mul-T-Lock ajtók esetében a zárbetét-cserét rövid határidővel, raktárkészletről, garanciával vállaljuk!

Zárbetét-csere kulcselhagyás esetén

Abban az esetben, ha egy kulcs elveszett vagy ellopták, esetleg nem tudja hova tette, de mindenesetre a kulcskészletből hiányzik egy darab, azonnal és gondolkodás nélkül cseréltessen zárat! A zárcsere sokkal olcsóbb, mint egy betörési kár, nem is beszélve a lelki békéről!

Elhagyott kulcsok esetén, a Mul-T-Lock biztonsági ajtók nyitását kizárólag szakemberrel célszerű elvégeztetni! Egy szakember, aki ismeri az ajtót, és tisztában van a biztonsági ajtó felépítésével, működésével, rongálásmentesen ki tudja nyitni az ajtót és utána azonnal el is végzi a zárcserét. Ez azért fontos, mert egy tönkretett ajtó vagy Mul-T-Lock zárpajzs pótlása nagyon drága. Cégünk garantáltan nem tesz kárt az ajtóban és nem vágja le a zárpajzsot!

Az is előfordulhat, hogy a szakszerűtlen nyitás után pár napig még működik a zár, de utána tönkremegy. Mindezek ismeretében egyszerűbb, gyorsabb és nem utolsósorban hosszútávon olcsóbb megoldás egy zárszerviz cég közreműködése.

Mul-T-Lock ajtózár csere

Abban az esetben, ha a Mul-T-Lock zárszerkezet már hosszú ideje, 8-10, vagy még több éve működteti az ajtót, érdemes egy zárcserével foglalkozó céget keresni, hogy a szakemberek megvizsgálják a zár működését és az ajtó pontos záródását. Néha elég egy kis karbantartást végezni és még jó pár évig működőképes lesz a zárszerkezet/zárbetét. Fontos azt is észben tartani, hogy a zárak, zárszerkezetek, zárbetétek is folyamatos fejlődésen mennek át. Újabbnál újabb technológiák kerülnek kifejlesztésre a biztonság érdekében.

Azonban a modern technológiával nemcsak a zárgyártó cégek tartanak lépést, hanem a betörők is, akik szintén egyre kifinomultabb módszereket használva képesek bejutni a lakásokba.

Régi típusú, vagy öreg Mul-T-Lock zárbetéteket, szerkezeteket akkor is érdemes lecseréltetni, ha még megfelelően működnek. Egy közel 10 éves zár, a zár mechanikájának, működésének figyelembevételével, nem biztos, hogy ugyanazt a biztonságot képes nyújtani, mint egy újabb, már modernebb zárszerkezet, zárbetét.

Hívja ügyfélszolgálatunkat bármikor, mi non-stop elérhetőek vagyunk, és kollégáink készségesen tájékoztatnak mindenkit a zárcsere menetéről, lehetőségeiről, árairól!

Az általunk beszerzett és felszerelt izraeli zárbetétekre, zárszerkezetekre egy év teljes körű garanciát vállalunk!

06-30-408-8914