Mul-T-Lock Integrator zárbetét

A Mul-T-Lock Integrator zárbetét egy jó minőségű, alsó-középkategóriás zárbetét, amely a 7x7 cilinder platformjára épül. Jelenleg ezt is már Kínában gyártják.

Kulcsainak kialakítása speciális marással készül, így a kulcsok szabadalmi védelem alatt állnak 2023-ig. A kulcsmásolása nem igényel speciális gépet, de ezeket a kulcsokat csak a hivatalos Mul-T-Lock partnereknél lehet másoltatni.

A hét aktív csapnak köszönhetően magas variációs számmal rendelkezik, így kiválóan alkalmas fő- és vezérkulcsos rendszerek, illetve azonos zárlatú rendszerek kiépítésére is.

Break secure változatban is elérhető a zárbetét, de magyarországi viszonylatban kizárólag a törésvédelem nélküli Integrator zárbetéttel találkozunk. Eggyel magasabb biztonsági védelemmel bír, mint a 7x7 zárbetét, de a kulcsmásoláson és a fúrásvédelmen kívül egyéb mechanikai védelemmel nem rendelkezik.

Az Integrator zárbetéteket leginkább irodaházakban használják, vezérkulcsos rendszerben, ahol az a lényeg, hogy egyes személyek a saját kulcsaikkal csak bizonyos helyiségekbe jussanak be. A lakossági felhasználása még elenyészőnek mondható, de bejárati ajtóba nem ajánljuk, oda ennél magasabb védelmi szint szükséges.

Úgy véljük elképzelhető, hogy lassanként az Integrator zárcilinder ki fogja váltani a 7x7 zárbetétet.

Kulcsmásolását ennek a zárbetétnek a Kulcskirály partnerünk végzi, szigorúan a másolásvédő kártya jelenléte, megléte mellett!

Mul-T-Lock Integrator zárbetétcsere esetén hívja ügyfélszolgálatunkat!

Cégünk non-stop, az év minden napján ügyfelei rendelkezésére áll Budapesten és Pest megyében!

06-30-408-8914