Mul-T-Lock Integrator zárbetét

A Mul-T-Lock Integrator zárbetét egy jó minőségű, izraeli, középkategóriás zárbetét, amely a 7x7 cilinder platformjára épül.

Kulcsainak kialakítása speciális marással készül, így a kulcsok szabadalmi védelem alatt állnak 2023-ig. A kulcsmásolása nem igényel speciális gépet, így ezeket a kulcsokat a hivatalos Mul-T-Lock partnereknél lehet másoltatni.

A hét aktív csapnak köszönhetően magas variációs számmal rendelkezik, így kiválóan alkalmas fő- és vezérkulcsos rendszerek, illetve azonos zárlatú rendszerek kiépítésére is.

Break secure változatban is elérhető a zárbetét, de magyarországi viszonylatban kizárólag a törésvédelem nélküli Integrator zárbetéttel találkozunk. Eggyel magasabb biztonsági védelemmel bír, mint a 7x7 zárbetét, de a kulcsmásoláson és a fúrásvédelmen kívül egyéb mechanikai védelemmel nem rendelkezik.

Az Integrator zárbetéteket leginkább irodaházakban használják, vezérkulcsos rendszerben. A lakossági felhasználása még elenyészőnek mondható.

Úgy véljük, hogy lassanként az Integrator zárcilinder ki fogja váltani a 7x7 zárbetétet. Egyenlőre mi is, mint zárszerviz cég, korlátozott méretszortimentben tudunk ehhez a zárbetéthez hozzájutni. A szerviz-autóinkban azért akad pár darab, ha esetleg gyors cserére lenne valakinek szüksége, az alap méretekben.

Kulcsmásolását ennek a zárbetétnek a Kulcskirály partnerünk végzi, szigorúan a másolásvédő kártya felmutatása mellett!

A Mul-T-Lock Integrator zárbetétek új kulcsokra történő kódolását tudjuk a helyszínen végezni, amennyiben a kulcsszárba az 566E felirat van beleütve.

Az Integrator zárkódolása után új, 5 darabos kulcskészletet és egy új másolásvédő kártyát kapnak ügyfeleink. A kódolás végeztével a régi kulcsok már nem működtetik a továbbiakban a zárbetétet.

Mul-T-Lock Integrator zárbetét-csere, zárkódolás esetén hívja ügyfélszolgálatunkat!

Cégünk non-stop, az év minden napján ügyfelei rendelkezésére áll Budapesten és Pest megyében!