Mul-T-Lock Interactive zárbetét

Mul-T-Lock Interactive zárcsere vagy kódolás?

A Mul-T-Lock Interactive zárbetéttel, a gyártó cég a tőle már megszokott, és mondhatni elvárt, a legmagasabb biztonsági és minőségi elvárásoknak megfelelő terméket dobott piacra. Az Interactive zárbetét abszolút felsőkategóriás termék, amely az összes létező mechanikai védelemmel el van látva.

Az Mul-T-Lock Interactive zárbetétek legfontosabb tulajdonsága, a szabadalmaztatott technológián alapuló, kulcsba integrált, teleszkópikusan mozgó külső- és belső-, csap a csapban csaprendszer.

Ez a megoldás maximális védelmet nyújt az ismert betörési módokkal szemben, amelyek a fúrás-, maghúzás-, törés-, savazás- és finomnyitásos módszerek.

Nem feltétlen szükséges a zárbetétet kicserélni, ha csak biztonsági okból kifolyólag lenne szükség új kulcsokra. Ilyen pl. ha elhagytak egy kulcsot, vagy egy új ingatlanba költöztek, stb. Ilyenkor be kell azonosítani a zárbetét profilját és mi máris tudjuk, hogy átkódolható-e a zárcilinder vagy sem.

Ha a kulcs szárába a 264 szám van beleütve, és a kulcs műanyag fejének a színe fekete, világoskék vagy sötétkék, akkor kollégánk a helyszínen át tudja kódolni az Ön számára az Interactive zárbetétet. 3 db új kulcsot és egy másolás-védő kártyát fog kapni az ügyfél, a régi kulcsok pedig természetesen nem nyitják többé az ajtót.

Ennek a szolgáltatásnak az igénybevétele esetén, nem kell a komplett zárcsere díjat megfizetni, csak egy egyszeri kódolási munkadíjat. Összehasonlításképpen: Budapesten a kódolás díja bruttó 28.000 Ft, míg a zárcsere munkadíja és egy új Interactive zárbetét teljes költsége cégünknél, bruttó 40.000 Ft. Miért fizetne ki többet, mikor egy kiválóan működő zárbetét esetében a kódolással ugyanaz a végeredmény érhető el? Azaz másik kulcs nyitja majd a zárat.

A kódoláshoz mindenképpen szükséges egy meglévő kulcs, továbbá a kulcs szárában fel kell, hogy legyen tüntetve a 264 szám. A kódolás elvégzéséhez a kódkártya megléte nem szükséges, mi úgyis adunk egy újat az új kulcsokhoz.

Mult-T-Lock Interactive zárbetét technológia

A Mul-T-Lock cég a zárat úgy fejlesztette ki, hogy az csak abban az esetben nyitható, ha a kulcs behelyezéskor a speciális külső- és belső csaprendszer, kiegészítve a szabadalmazott úszó csapokkal, megfelelő pozícióba kerül a zárbetétben. Ellenkező esetben a zár nem nyílik. Az izraeli cég ezzel a technológiával is a biztonságot növelte.

Maga a csap a csapban technológia a finomnyitás ellen nyújt maximális védelmet. Az interaktív csap pedig az illetéktelen másolás ellen nyújt biztonságot. A zárbetét kemény edzett fémből készül, ezért nagyfokú fúrásvédelemmel rendelkezik.

A Mul-T-Lock Interactive zárbetét széles méretválasztékban kapható. A termék belsejében lévő csapok számából adódóan, az óriási variáció-számnak köszönhetően, azonos zárlatú, illetve fő- és vezérkulcsos rendszerek kiépítésére kiválóan alkalmas. A Mul-T-Lock Interactive zárbetét gombos- és vészfunkciós kivitelben is kapható.

A zárhoz tartozó kulcsokat csak a kódkártya felmutatásával lehet másolni. A zárbetétekhez gyárilag három darab kétoldalas, szimmetrikus, műanyag fejjel ellátott kulcs tartozik. Abban az esetben, ha Önnek több kulcsra van szüksége, cégünk a Kulcskirály zárszaküzletet ajánlja.

Azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk a Mul-T-Lock Interactive zárbetétet, akik ár-érték arányban a legmagasabb biztonságot nyújtó, nagyszerű minőségű zárat szeretnének tudni az ajtajukban.

A Mul-T-Lock Intarective zárbetét TÜV és MABISZ minősítéssel rendelkezik.

Cégünk cseréli, szereli, kódolja és szervizeli a Mul-T-Lock cég által gyártott zárbetéteket. Ha Önnek bármilyen Mul-T-Lock zárcserére van szükség, vagy Mul-T-Lock ajtó zárjait kell szervizelni, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!