Mul-T-Lock Interactive zárbetét

Mul-T-Lock Interactive zárcsere

A Mul-T-Lock Interactive zárbetéttel, a gyártó cég a tőle már megszokott, és mondhatni elvárt, a legmagasabb biztonsági és minőségi elvárásoknak megfelelő terméket dobott piacra. Az Interactive zárbetét abszolút felsőkategóriás termék, amely az összes létező mechanikai védelemmel el van látva.

Az Mul-T-Lock Interactive zárbetétek legfontosabb tulajdonsága, a szabadalmaztatott technológián alapuló, kulcsba integrált, teleszkópikus mozgást végző, külső- és belső-, azaz a csap a csapban csaprendszer.

Ez a megoldás maximális védelmet nyújt az ismert betörési módokkal szemben, amelyek a fúrás-, maghúzás-, törés-, savazás- és finomnyitásos módszerek.

A zárbetétet muszáj kicserélni, főleg, ha biztonsági okból kifolyólag van rá szükség. Ilyenkor minden esetben új kulcsokat kapnak az ügyfelek, amelyekhez csak nekik van hozzáférésük. Természetesen a zárcsere elvégzése után a régi kulcsok nem fogják nyitni az ajtót.

Ennek a szolgáltatásnak a komplett díja Budapesten bruttó 46.000 Ft. Ez mindent tartalmaz, a számlát is, amely lakásbiztosítás megléte mellett a biztosítónak benyújtható és megtérítik.

Mult-T-Lock Interactive zárbetét technológia

A Mul-T-Lock vállalat a zárat úgy fejlesztette ki, hogy az csak abban az esetben nyitható, ha a kulcs behelyezéskor a speciális külső- és belső csaprendszer, kiegészítve a szabadalmazott úszó csapokkal, megfelelő pozícióba kerül a zárbetétben. Ellenkező esetben a zár nem nyílik. Az izraeli cég ezzel a technológiával is a biztonságot növelte.

Maga a csap a csapban technológia a finomnyitás ellen nyújt maximális védelmet. Az interaktív csap pedig az illetéktelen másolás ellen nyújt biztonságot. A zárbetét kemény, edzett fémből készül, ezért nagyfokú fúrásvédelemmel rendelkezik.

A Mul-T-Lock Interactive zárbetét széles méretválasztékban kapható. A termék belsejében lévő csapok számából adódóan, az óriási variáció-számnak köszönhetően, azonos zárlatú, illetve fő- és vezérkulcsos rendszerek kiépítésére kiválóan alkalmas. A Mul-T-Lock Interactive zárbetét gombos- és vészfunkciós kivitelben is kapható.

A zárhoz tartozó kulcsokat csak a kódkártya felmutatásával lehet másolni. A zárbetétekhez gyárilag három darab kétoldalas, szimmetrikus, műanyag fejjel ellátott kulcs tartozik. Abban az esetben, ha Önnek több kulcsra van szüksége, cégünk a Kulcskirály zárszaküzletet ajánlja.

Azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk a Mul-T-Lock Interactive zárbetétet, akik ár-érték arányban a legmagasabb biztonságot nyújtó, nagyszerű minőségű zárat szeretnének tudni az ajtajukban.

A Mul-T-Lock Interactive zárbetét TÜV és MABISZ 5-ös minősítéssel rendelkezik.

Cégünk cseréli, szereli és szervizeli a Mul-T-Lock cég által gyártott zárbetéteket. Ha Önnek bármilyen Mul-T-Lock zárcserére van szükség, vagy Mul-T-Lock ajtó zárjait kell szervizelni, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

06-30-408-8914