Szakszerű Mul-T-Lock zárnyitás

A főváros minden kerületében, valamint Pest megyében, Budapest 25-30 km-es körzetében vállalunk szakszerű Mul-T-Lock zárnyitást, ajtónyitást non-stop, az év minden napján.

A zárnyitást minden esetben érdemes szakemberrel végeztetni, hiszen ő mindennap ezt csinálja és óriási rutinjának köszönhetően, szakszerű Mul-T-Lock ajtónyitást végez. A zárnyitáshoz mindig a legmegfelelőbb módszert kiválasztva végzi el a munkát.

A jó szakember ismeri az adott zárszerkezet működését, így teljesen rongálásmentesen képes az ajtót kinyitni. A profi szakemberek feszítő szerszámot az ajtónyitáshoz nem használnak!

A zárnyitás során cégünk szakemberei kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a lehető legkisebb kárt és költséget okozzák ügyfeleinknek az ajtó kinyitásával kapcsolatban. Többéves tapasztalatunknak köszönhetően, majdnem minden esetben garantálni tudjuk a sérülésmentes munkát. Itt mindig azt értjük, hogy az ajtó nem fog sérülni. Bizonyos esetekben még a zárszerkezet sem.

A Mul-T-Lock biztonsági ajtók esetében nagyon sok cég követi el azt a hibát, hogy a drága zárvédő pajzsot lefúrja, leflexeli, holott csak elég lenne a zárbetétet megfúrni!

Ezért az ügyfél kifizet 20-25 ezer forintot, majd másnap az interneten keresgélni kezd „Mul-T-Lock” kulcsszóra, majd felhív minket. Mikor meghallja, hogy a Mul-T-Lock pajzs, amit levágott a zárnyitó cég, 40-55.000 Ft-ba kerül, plusz a szerelési díjunk, akkor velünk vitatkozik, hogy nincs-e valami jobb megoldás.

Lett volna, ha normális céget hív, nem egy lakatost, flex-szel, akinek fogalma sincs erről az ajtóról! Ezért azt ajánljuk minden kedves Mul-T-Lock biztonsági ajtóval rendelkező ügyfélnek, hogy mielőtt a szakember nekiállna a nyitásnak, kérdezze meg mennyi lesz a végösszeg, hogy sérül-e a pajzs, így még van esélye mérlegelni és egy korrektebb nyitást alkalmazó céget hívni, pl. minket!

Mi valamennyire még meg is értjük ügyfeleinket, amikor sokszor teljes önkívületi állapotban, a bejárati ajtó előtt állva nem tudnak megfelelő döntést hozni a helyes zárnyitással kapcsolatban. Természetesen mindenki szeretne bejutni az otthonába a lehető leggyorsabban, nem pedig az ajtó előtt rostokolni, amíg megérkezik a zárszerviz cég munkatársa.

Ilyenkor sokszor jó ötletnek tűnik a legelső céget kihívni, aki a neten feljön, vagy aki hirdet a házban, de nagyon nem mindegy a Mul-T-Lock ajtók esetében a zárnyitási művelet!

Néha, mindent egybeszámolva, nyitási költség, új pajzs, új zárbetét, extra szerelési díj, lassan 100 ezer forint körül mozog a végösszeg! Ezért pedig érdemes már átgondolni a helyzetet, higgadt és felelősségteljes döntést hozni, és nem a 20 percen belüli lakásba jutást erőltetni! Kb. 40-50 ezer forintot lehet ezzel megspórolni!

A Mul-T-Lock biztonsági ajtók zárnyitása profizmust és tapasztalatot igényel. Forduljon hozzánk, és mi szakszerűen elvégezzük Önnek a zárnyitást, legyen szó elhagyott kulcsokról, vagy meghibásodott zárbetétről!

06-30-408-8914

Becsapódott ajtónyitás

A mai, rohanó világban bárkivel előfordulhat, hogy bent hagyja a lakásban a kulcsát. Így a huzat által becsapott ajtón nem tud visszamenni a lakásba, vagy behúzza maga után az ajtót, és kizárja magát.

A becsapódott Mul-T-Lock ajtókat sérülésmentesen nyitjuk. A folyamat során nem sérül sem az ajtó, sem a zár! Ha becsapódott ajtónyitásra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Szintén az állandó rohanásnak köszönhető, hogy senki nem fordít figyelmet a Mul-T-Lock ajtózárak használatára. Nincsenek karbantartva, egyáltalán nincs törődve velük. Senki nem gondol arra, hogy ezekkel is törődni kell, mert egyébként idő előtt tönkremehetnek, különösen az érzékeny Mul-T-Lock MT5 zárbetét!

Megjegyeznénk, hogy ha a Mul-T-Lock, vagy más, jó minőségű zár használatára, karbantartására kellőképpen oda van figyelve, soha nem lesz szükség ajtónyitásra a zárbetét meghibásodása miatt!

Ha Önnek profi, szakszerű Mul-T-Lock ajtónyitásra vagy Mul-T-Lock zárnyitásra van szüksége, hívja diszpécserünket! A Mul-T-Lock ajtónyitás után, ha szükséges, a zárbetétet is azonnal kicseréljük!

06-30-408-8914

Nonstop!