Dierre zárcsere kulcselvesztés miatt

Mindenkivel előfordult már, hogy a hétköznapi rohanásban kicsit nem figyelt oda és valahová elkeveredett a kulcs, netán ellopták. Ilyenkor nem is kérdéses, hogy kell-e zárat cserélni. Ezért vagyunk mi, ebben tudunk segíteni! Kérjen ajánlatot, mondja el nekünk melyik fajta Dierre ajtózárja van. Fix áron dolgozunk, nincsenek rejtett költségek, előre közöljük mire számíthat az ügyfél és minden munkáról számlát adunk!

Pontos árat a beazonosítás után tudunk csak mondani, mivel különböző ajtók, különféle zárak vannak.

Dierre ajtózár cseréje új lakásba költözéskor

A költözés szinte mindenki életében egyszer bekövetkezik, ilyenkor sok a kiadás, a tennivaló. Veszünk ezt-azt, és néha megfeledkezünk a legfontosabbról az ingatlan biztonságáról, az ajtóról, a zárcseréről. Akár új ingatlant veszünk birtokba, akár használtat, a Dierre zárakat mindenféleképpen le kell cserélni! Jobb a biztonság, hiszen az ördög nem alszik! Ki tudja, hogy a régi kulcsok merre vándorolnak, kinél vannak?

Cégünk mind a tollas, mind a cilinderes zárakat bontatlan csomagolásban viszi az ügyfélhez, ahogy az olasz gyárból érkezik hozzánk. Nekünk a bizalom az alapelvünk, egy éves garanciát biztosítunk minden zárra, és a kiszállásunk is ingyenes Budapest területén a Dierre zárcsere megrendelése esetén.

Dierre zárbetét csere vagy zárkódolás

Megkülönböztetünk Dierre ajtó és zárak esetében tollas kulcsos és cilinder profilú kulcsokat, zárakat. A tollas kulcsos felépítése olyan, mint a széfzáraké, biztonságos, de kényelmetlen. A hosszú kulcs problémás, szakadást okozhat a ruhában, táskában. De mivel az ajtó így van kialakítva, ebbe csak ilyen zárat lehet tenni, ha csak át nem alakítjuk cilinder vezérlésűre. Ha ennek a részletei érdeklik, itt megtalálja!

A másik fajta zár a Dierre ajtó esetében az ún. hagyományos, viszont nem egyszerű zárbetét. Ez lehet Iseo R7, Dierre lapon mart kivitelű vagy Dierre New Power hernyómarásos, profi zárbetét. Ezek a kulcsok már jóval rövidebbek, könnyebb a használatuk.  Általában a zárbetét belső oldala fogatógombbal van ellátva.

Mind a két zár tökéletes biztonságot nyújt, többirányba záródnak. Érdemes ezt az ajtót hosszú ideig megtartani.

Zárbetét cserét a cilinderes szerkezetnél tudunk végezni, zárkódolást pedig a tökéletesen, hibátlanul működő tollas kulcsos zárszerkezet esetén. A New Power zárbetét csere részleteit ide kattintva találja.

Dierre komplett zárszerkezet csere

A Dierre zárszerkezet cserénél kicsit bele kell nyúlni a zsebbe, hiszen ott kompletten cserélünk mindet, magát a többirányú szerkezetet, a kulcsokat és magát a kulcstőkét. Az ajtót is beállítjuk a hosszútávú, tökéletes működés érdekében. A Dierre zárszerkezet csere elvégzését házilag senkinek nem ajánljuk, az ajtó szétszerelése és összerakása bonyolult feladat. Rutin, tapasztalat és szerszámok kellenek hozzá. Nem beszélve arról, hogy a Dierre szerkezetek lehetnek jobbos- és balos nyitásúak, háromrudasok, négyrudasok, alsó- vagy felső zárak, tollas kulcsok vagy cilinderes változatúak, vagy ezek ötvözete. Egyszóval, bízza a zárszerkezet cseréjét szakemberre!

Dierre zárszerviz elérhetőségünk, nyitvatartásunk

Dierre zárszerviz vállalkozásunk egész évben, hétvégén és ünnepnapokon is éjjel-nappal, nonstop fogadja a hívásokat és szükség szerint szervizeljük a meghibásodott, tönkrement, elromlott Dierre ajtók zárjait. Hívhat minket a 06-30-408-8914 mobilszámon vagy írhat nekünk emailt a profizar@gmail.com email címre.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest