Három zárbetétes Nívó ajtóban zárcsere

A Nívó ajtó legrégebbi modellje a 3 különálló zárszerkezettel ellátott típus, amely nagyon jó és biztonságos. Cégünk vállalja a Nívó ajtó zárbetét cseréjét kulcselvesztés, új lakásba költözés miatt vagy a biztonság növelése érdekében. Olcsó zárbetéteket nem forgalmazunk, csakis megbízható, minőségileg garantált, izraeli zárcilindereket. Budapest területén, a Nívó ajtó zárbetét cseréjének a megrendelése esetén külön kiszállási díjat nem számolunk fel senkinek. A zárbetétekre egy év teljes körű cseregaranciát biztosítunk!

Nívó ajtó zárcserét végzünk magánszemélyeknek, cégeknek, de kizárólag készpénzfizetési számlát áll módunkban kiállítani. Átutalással nem dolgozunk! Kulcsmásolással nem foglalkozunk. A plusz kulcsokat a kódkártya felmutatásával tudja mindenki magának lemásoltatni az általunk ajánlott kulcsmásolónál.

Hívjon minket Nívó ajtó zárbetét cseréjével kapcsolatban! Az év 365 napján, nonstop fogadjuk a hívását! Ne halogassa a zárbetét cseréjét, pláne ha elhagyta vagy ellopták a kulcsot, vagy éppen most költözött be az ingatlanba!

A Nívó bejárati ajtó töklétes védelmet nyújt, pláne akkor, ha az általunk forgalmazott, magas Mabisz tanúsítványú és biztonsági fokozatú zárbetétek működtetik az ajtót. Önnek ilyen van? Ha nem, hívja ügyfélszolgálatunkat mielőbb!

Milyen zárat szerelünk be a cserekor?

A középutat szoktuk javasolni az ügyfelek számára, de igény esetén felső, prémiumkategóriás zárakból is tudunk teljesíteni. Az izraeli zárcsalád 5 kulcsos, másolásvédett Keylocx zárbetétjét szereljük elsősorban. Amennyiben nagyon jót akar, akkor a Mabisz 6 minősítésű, LOCXIS zárbetétet szereljük be a régi helyére.

Izraeli zárbetétjeink fúrás-, törés-, finomnyitás-, savazás-, maghúzás- és másolás elleni védelemmel vannak ellátva. Mindenkinek csakis ajánlani tudjuk, hiszen az első a biztonság! A zárbetét kulcsai laponmart kivitelűek, azaz vízszintesen kell őket a zárba helyezni.

Mennyibe kerül a zárbetétek cseréje a Nívó ajtóban?

Mindenki ezt kérdezi legelőször, de pontos árat csak a fényképek megtekintése után mondanánk. Beszélhetünk egy középső, tekerőgombos zárbetétről és egy felső- és alsó különálló zárról. Azért nem részleteznénk mai írásunkban a zárcsere költségét, mert valamelyik megrendelőnek elég a felső zár cseréje, valaki csak a középső tekerőgombosat cseréltetné ki, van, aki pedig mind a három zárat le szeretné cseréltetni, ráadásul úgy, hogy mind a hármat azonos kulcs nyisson.

Mindenkinek korrekt ajánlatot adunk akár a telefonban, akár írásban, emailben.

Hogyan tudja megrendelni a zárbetét cseréjét nálunk?

A félreértések elkerülése érdekében, a Nívó ajtó zárbetétjeinek cseréjekor ügyfeleinktől fényképet kérünk az ajtóról kívülről-belülről, az ajtó éléből és a meglévő kulcsról, mivel a hazai Nívó ajtógyártó különböző zárakkal látta el az ajtót, és pl. egy tollas kulcsos zárszerkezet csere nem ugyanazt az árat képviseli, mint a 3 zárbetétes kivitel.

A Nívó ajtó zárbetét cseréjét a 06-30-408-8914 számon tudja megrendelni. A Nívó ajtóról készült fotókat pedig a profizar@gmail.com email címre küldheti.

Három zárbetétes Nívó ajtóban zárcsere
Három zárbetétes Nívó ajtóban zárcsere
Három zárbetétes Nívó ajtóban zárcsere
Három zárbetétes Nívó ajtóban zárcsere