Cisa zárcsere vagy zárkódolás

Két különböző műveletről beszélünk, az egyik egy hosszabb, a másik rövidebb folyamat. Mind a kettőt el tudjuk végezni, elsősorban Budapesten, gyors, helyszíni kiszállással, megbízható szakemberekkel, a zárcserét garanciával.

Budapesti zárszerviz lévén, gyorsan, aznapi vagy legkésőbb másnapi kiszállással dolgozunk, kivéve a sürgősségi Cisa ajtónyitásokat, melyeknél megpróbálunk pár órán belül a helyszínre érkezni. Budapest területén külön kiszállási díjat senkinek nem számolunk fel, a munka megrendelése esetén.

Mikor beszélünk Cisa zárszerkezet cseréről?

A zárszerkezet csere több irányból is megközelíthető, hiszen több okból kifolyólag is szükség lehet rá. Van, amikor tönkremegy a zár vagy elkopott, illetve van olyan is, amikor fixlamellás a szerkezet és ilyenkor nem lehet zárkódolást végrehajtani.  A Cisa zárszerkezet csere hosszabb és bonyolultabb művelet. Ilyenkor a komplett ajtót szét kell szedni, így tudjuk a régi zárat kivenni és az újat a helyére beszerelni. Ez a folyamat költségesebb, a szerelés is időigényesebb.

Míg a kódolás esetén 48.000 Ft teljes költségről beszélünk, addig a zárcsere esetén 85.000-90.000 Ft-ra számíthat az ügyfél. Cisa zárcsere esetén vállaljuk a kötelező egy év teljes körű garanciát is, hiszen új zár került az ajtóba.

Mikor elég csak a zárkódolás?

A zárkódolás az ajtó szétbontása nélkül történik. Itt a meglévő zárszerkezetet tanítjuk át egy új, másik kulcskészletre, hogy a régi kulcsok egyáltalán ne működtessék a zárat. Ezek az esetek pl. tulajdonosváltás, lakáskulcs vesztés, új ingatlanba való költözés esetén szoktak a leggyakrabban előfordulni.

Megjegyzés, fontos tudnivalók!

A Cisa zárszerkezet átprogramozásához, újrakódolásához minden esetben szükséges egy darab kulcs, különben a programozást nem lehet elvégezni! Fontos azt is megjegyezni, hogy csak hibátlanul működő Cisa zárszerkezetet szabad és érdemes átkódolni, mivel az új kulcsok élesebbek, sorjásabbak és egy akadozó zár esetén rosszul fognak működni.

A zárkódolásra nincs garancia! Sokszor kérik ezt az ügyfelek, akkor is, amikor már inkább javasolt a komplett zárcsere.  A zárkódolásnál nincs garancia, hiszen a szerkezetet nem cseréltük, nincs mire garanciát vállalni! A kódolásnál csupán új kulcsok nyitják a zárat, másfajta szerelés nem történik.

Cisa zárak karbantartásának igénye

Sokan úgy gondolják, hogy nem szükséges a zárak karbantartása, mivel gyárilag be vannak vonva valamilyen anyaggal, mely a hosszútávú működést biztosítja. Persze ez így is lenne, ha az évek alatt az ajtó nem állítódna el, a kulcsok nem kopnának meg úgy, hogy a zárat akadozóvá tennék, illetve ha mindenki rendeltetésszerűen használná az ajtózárat, azaz nem ütné-vágná, ahol éri (főleg gyakori bérlőváltások esetén). Egyszóval igényel karbantartást az ajtó és a zárszerkezet is. Ezeket a karbantartásokat profi céggel kell végeztetni, erre szakosodott a mi vállalkozásunk. Szükség esetén, zárszakértő kollégánk a helyszínen beállítja, elvégzi a karbantartást, ami állhat olajozásból, zsírozásból, a tolórudak igazításából, turbózásból, egyszóval a zár további hibátlan működése érdekében minden feladatot elvégzünk.

Budapesti Cisa zárszerviz elérhetőségünk

Minden ügyfelünknek próbálunk mielőbbi munkavégzést biztosítani. Nonstop hívhat minket Budapest minden kerületéből a lenti telefonszámunkon!

Ha szükségesnek találja, írhat email címünkre is a profizar@gmail.com címre, ide küldheti az ajtózárról, ajtóról a fotókat, a pontos beazonosítás érdekében.

06-30-408-8914