Zárszerviz, zárcsere, zárnyitás Budapest területén

Több mint 20 éve működik Budapest területén gyorsszolgálatunk. A hívás után akár egy órán belül a zárszerelő szakember a szervizautóval a helyszínre érkezik. Vállalunk Budapest összes kerületében ajtózár nyitást, kulcselvesztés miatti zárnyitást, zárcserét, hevederzár szerelést.

A biztonság fokozása érdekében vállaljuk másodzárak szerelését fa-, fém-, lemez- és műanyag ajtóra egyaránt. Fő profilunk egyike a Kínából beáramló HiSec, Secdoors és TerraSec bejárati ajtó komplett szervizellátása. Ezen belül pl. kilincstörés, rugótörés miatti komplett pajzs-csere, illetve a gyári kínai zárbetétek komplett, biztonságosabbra történő cseréje. Sajnos ezeknél a kínai gyártmányú többpontos lemez ajtóknál igen sok probléma, illetve kérdés merül fel a biztonság tekintetében, ezért minden esetben kérdezzen meg egy erre az ajtóra szakosodott zárszerviz céget, aki már régóta tevékenykedik.

Természetesen mindenfajta zárcserét, ajtónyitást és biztonsági zárak szerelését vállalunk. Hívjon bátran minket az év 365 napján, mi ingyenes kiszállást biztosítunk budapesti ügyfeleinknek a munka megrendelése esetén.

Minőségi anyagok használata a zárcsere során

Nagyon fontos a zárcsere során a minőségi anyagok használata, továbbá a biztonságos, megbízható termékek beszerelése. Zárszerviz lévén, mi csakis minőségi, bevizsgált, Mabisz minősítéssel ellátott termékeket, zárakat értékesítünk. Zárbetéteknél, olasz trezorzáraknál mindig az ügyfelek előtt bontjuk ki a gyári csomagolású kulcsokat.

Az olcsó zár gyenge, nem megbízható, a betörőnek táncra való felhívása és ezt nem szabad megengedni! Mi kizárólagosan csakis minőségi alapanyagokat használunk és nem teszünk be helyettesítő kínai zárbetéteket, zárszerkezeteket. A betörés megelőzhető, ha olyan betörésbiztos zárbetéteket használunk, amelyekben fúrás-, törés-, savazás- és másolásvédelem van kialakítva. Egy olcsó kínai zárbetét semmilyen védelemmel nem rendelkezik, nem tartja vissza a betörőt. A zár csere áraival kapcsolatban érdeklődjön telefonon vagy e-mailben, küldjön fényképet nekünk a szóban forgó ajtózárról, illetve a problémát próbálja elmagyarázni a diszpécserszolgálatot ellátó szakembernek!

Több éves szakmai tapasztalat, szakemberekkel

Egy vállalkozás esetében nagyon fontos, hogy csakis leinformálható szakembereket és megfelelő szaktudással bíró kollégákat alkalmazzon. Mi nem engedhetjük meg magunknak, hogy havonta más szerelő vándoroljon a cégnél, hiszen ez egy bizalmi szakma, ezért vigyázzunk a munkásainkra, megbecsüljük őket.

A zárcsere elvégzése egy nagyon fontos szakmai folyamat, amihez több éves tapasztalat kell, át kell látni a helyszínen a szituációs feladatokat, az ajtó működését. Mikor a zárcseréhez szakembert keres és a weboldalak többségét tanulmányozza, de ne csak az árakat, illetve a fényképeket nézegesse a szolgáltató honlapján, hanem nézzen utána a referencia munkáinak, a saját fotóknak, illetve, hogy milyen régóta működik a vállalkozás. Nem biztos, hogy egy egyéves zárszerviz cég, ami pl. azelőtt burkolással foglalkozott, jó választás egy komoly szintű ajtózár kicseréléséhez.

Minőségi, precíz kivitelezés a helyszínen

Minden munkavégzés előtt, a helyszínre érkező zárszerelő kollega felméri a munkavégzés folyamatát illetve idejét, majd az ügyfélnek elmondja, hogy hogyan, miként, mit fog csinálni, mit kell lebontani, melyek azok az alkatrészek, amelyeket ki kell cserélni. Továbbá az előre lebeszélt árat újból tisztázza az ügyféllel, amit a diszpécser kollégával előzőleg maga az ügyfél egyeztetett le.

Tiszta munkát végzünk, kulturált szakemberekkel. Mindig vigyázunk az ügyfelek ajtaján belüli dolgokra, pl. parketta, csempe, fal, stb. Mi nem megyünk beljebb az ajtótól 2 méter távolságnál, az a magánszféra, amit tiszteletben tartunk.

Nonstop ügyeleti elérhetőségük, kiszállási díj nélkül

Zárszerviz telefonszámunkat az év 365 napján folyamatosan hívhatja! Nonstop, azaz éjjel-nappal, akár hétvégén vagy ünnepnapokon az ügyfelek rendelkezésére állunk!

Hívjon minket, ha kizárta magát, ha beletört a zárba a kulcs vagy ha zárat szeretne cseréltetni, mert esetleg ellopták a táskáját, amiben benne volt a lakáskulcs. Ne hagyja hogy illetéktelen kezébe kerüljön a lakáskulcs, minél hamarabb cseréltesse ki a zárbetétet vagy a zárszerkezetet mert nem tudni ki, hogyan, mikor élhet vissza a helyzettel!

Sok esetben halogatják honfitársaink a zárcserét, zárbetét cserét, ami nem biztos, hogy jó döntés. Egész évben, ügyeleti jelleggel végzünk a helyszínen Budapest mind a 23 kerületében komplett zárcserét, az ügyfelek biztonságának megóvása érdekében!

0-24 órában szolgáltatunk! Várjuk hívását a 06-30-408-8914 telefonszámon vagy írjon nekünk e-mailt a profizar@gmail.com e-mail címre!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest