Biztibuk zárszerviz Budapest

Az elmúlt 20 évben sok Biztibuk hevederzár került felszerelésre az ajtókra, de ezek mára már nem nyújtanak kellő biztonságot. Sajnos a zár gyártója nem gondolkozik a fejlesztésen és továbbra is a 20 éves, elavult konstrukciót gyártja.

A már felszerelt hevederzárakban mára már kezd megkopni a mechanika, a betét, továbbá a sokévi használat miatt már koszos, poros a szerkezet. Ezáltal elkezd akadni, szorulni, majd nyithatatlanná válik maga a hevederzár-test.

Cégünk ingyenes kiszállással vállal Budapest összes kerületében hevederzárbetét cserét a Biztibuk hevederzárakban. Mindez történhet zármeghibásodás, zárprobléma, kulcsvesztés, tulaj- és bérlőváltás, illetve az elavult konstrukció fejlesztése, biztonságosabbá tétele céljából. Ilyenkor már ajánlott egy jó minőségű, Izraelben készült LOCXIS vagy Keylocx hevederzárbetétet alkalmazni, mely valóban másolásvédett és magas biztonságot nyújt.

Biztibuk hevederzárbetét csere

Budapest minden kerületében nonstop, azaz éjjel-nappal várjuk hívását Biztibuk hevederzárbetét-csere ügyében! Ha már akad, szorul a meglévő zárbetét, ha nem nyílik, vagy ha csak szeretné biztonságosabbá, profibbá tenni a gyári fogazott kulcsos, már nem annyira biztonságos hevederzárbetétjét, akkor hívjon minket!

Várjuk hívását hétvégén és ünnepnapokon Biztibuk zárbetét cserével kapcsolatban, mi garantáltan a legjobb minőségű, extra erős, Mabisz minősítésű, kártyavédett, betörésbiztos zárbetétre cseréjük a régi betétet.

Biztibuk hevederzárbetét szerelés Budapesten, gyorsan, korrekten, megfizethető áron! Nálunk nincs kiszállási díj, csak az anyagköltség és a mi munkadíjunk, amit minden esetben előre közlünk az ügyféllel. Jól felszerelt szervizautónk aznapi kiszállással, gyors szerviz-szolgáltatással segít a bajbajutott ügyfeleken!

Maga a Biztibuk hevederzár-szerkezet különböző méretű lehet, illetve a benne lévő fogaskerekes zárbetét is több fajta osztással rendelkezhet.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Hevederzár szerelés XI. kerület

Ha jó minőségű hevederzárat szeretne, akkor ajánljuk Önnek a Magyarországon készült Barlock hevederzárunkat, fehér színben, 800, 850, 900 mm méretig bezárólag, 4 és 7 cm közötti ajtóvastagságig.

Ezt a hevederzárat Budapest területén csak cégünk szereli, így nem olyan tömegcikket fog kapni, mint pl. az elavult konstrukciójú Biztibuk hevederzár vagy a Miskolci, olcsóságáról híres, de nem biztonságos hevederzár.

A Miskolci hevederzárba gyárilag Icsa zárbetéteket tesznek, mely Kínában készül, nem véd semmi ellen, nem is ajánljuk senkinek! A Biztibuk zárbetét pedig fogazott kulcsos, és hamisan állítják róla, hogy másolásvédett. A Biztibuk zárbetét kulcsai valójában szabadon másolhatók! Kulcskirály partnerünknél pl. kedvezőbb áron és jobb minőségben elérhető a kulcsmásolása, mint a budai oldalon lévő, kis forgalmat bonyolító, nagyon korlátozottan nyitva tartó szaküzletben.

Az általunk felszerelt Barlock hevederzár bevizsgált termék, magas, Mabisz 5-ös és 6-os biztonsági fokozatú zárbetéttel működik. Ezek az izraeli zárbetétek másolásvédelemmel bírnak, csakis kártya ellenében másolhatók a kulcsai, melyek szabadalmi védelem alatt állnak 2030-ig. Ezeket nem másolják le sehol, csak a mi partnerünknél és kizárólag a kártya felmutatásával!

Kérjen ajánlatot a hevederzár szerelésre tőlünk! Csatoljon be egy fényképet az ajtóról belülről kb. 3 m távolságból, és mi helyszíni felmérés nélkül megállapítjuk, hogyan lehet felszerelni a valódi biztonságot nyújtó hevederzárat! Nálunk nincs helyszíni felmérés, melyért kiszállási díjat kérünk el, mi fotó alapján dolgozunk, melynek küldése ingyenes!

Az ajtó szélességének és vastagságának a mérete szükséges csupán, és a következő lépésben mi már szereljük is Önnek a modern, prémium kategóriás hevederzárat!

Betörés megelőzése – hevederzár helyett

Mindenkinek az első a biztonság, ebben gondolom egyetértenek, ezért is kínáljuk magas minőségű szolgáltatásukat hevederzár szerelés és hevederzárbetét csere kapcsán! De vannak olyan bejárati ajtók, melyeknél vagy a fal kialakítása, vagy az ajtó záródása, vagy pedig méretbeli paraméterek miatt nem megoldható a Barlock vagy a Biztibuk hevederzár felszerelése.

Ilyenkor szoktuk ajánlani ügyfeleinknek azt az erős, masszív, robosztus, biztonságos, 100 százalékos védelmet nyújtó, feltörhetetlen és stabil zárat, melyet azoknál az ajtóknál alkalmazunk, ahol a hevederzár felszerelése nem megoldható.

Raktárkészleten tartjuk 5, 6, 7 és 8 cm-es zárcsőrrel ezt az olasz biztonsági másodzárat, melyek szervizautónkban folyamatosan jelen vannak. Így nem kell a szerelésre várakozni, mint pl. egyes hevederzárgyártók termékeinek az esetében.

Ez a biztonsági zár először is könnyebb, mint egy hevederzár, nem terheli az ajtót, így nem kell a későbbiekben utána állítani, igazítani. A biztonsági fokozata is sokkal magasabb, erősebb is, és árban is kedvezőbb, mint egy elavult Biztibuk hevederzáré.

Az olasz Potent másodzárhoz 3 db egyedi kulcs tartozik, 6 záródási fordulata van, egy 4 cm x 1 cm méretű, tömör, fogazott acélnyelvet tol ki magából, mely vagy egy acélkengyelbe vagy a falba fut bele, ezzel akadályozva meg a befeszítést. Katonai barna színben érhető el. Kívül belül kulcs-kulcsos, vagy kívül kulcsos, belül tekerőgombos kivitelben is választható.

Ezt a másodzárat ajánljuk műanyag ajtókra, HiSec ajtókra, egy- és kétszárnyú bejárati ajtókra egyaránt! Rendeljen tőlünk biztonságot, hívjon minket!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest