Biztonságos zárbetét csere profitól

Minden esetben szakszerviz céget bízzon meg egy zár vagy zárbetét cseréjével! Miért mondjuk ezt? Mert a vállalkozás rendelkezik ajtóismerettel, így a szakember tudni fogja, hová és milyen zárat érdemes beszereltetni. Nyilvánvaló, hogy egy kertkapuba nem teszünk betörésbiztos zárat, de a bejárati ajtóba már elkel a magasabb biztonsági fokozat. Minden esetben konzultáljon szakemberrel, hogy mit érdemes beszereltetni, mit ajánl és az milyen költségekkel jár, kérdezzenek rá a munkadíjra, kiszállási díjra, anyagköltségre. A legfontosabb tényező mindig a minőség és biztonság, majd ezután az ügyfél előtt történő gyári csomagolás kibontása. Ez egy bizalmi szakma, ezzel soha nem szabad játszani!

Miért az SKG zárbetétet válasszuk?

Az elmúlt 20 évben sok zárat kipróbáltunk, teszteltünk, németet is, olaszt is. Ám mindegyikkel probléma akadt vagy a biztonság vagy a minőség kapcsán, és kellemetlen volt kimenni egy hónap múlva garanciába, mikor az ügyfél kifizetett egy komolyabb összeget egy komolyabb zárért, zárcseréért.

Az általunk most már évek óta bevezetett és szerelt, Mabisz 6-os minősítésű, Izraelben készült zárbetét szinte mindent tud, amit 2020-ban egy zárnak tudnia kell. Fúrás-, törés-, savazás-, másolás-, pikkelés ellen védett, azaz betörésbiztos termék, ezért is ajánljuk! A méreteit tekintve azonban sajnos nem olyan széles a választék, mint más betéteknél. 12 méret közül lehetséges választani. A kínai HiSec, TerraSec, Secdoors ajtókba, műanyag, felhúzókilincses ajtókba, hevederzárakba és más egyéb ajtókba, zárszerkezetekbe ajánljuk. Egy darab SKG zárbetét csere ára Budapesten, munkadíjjal együtt 56.000 Ft.

SKG zárbetét kulcsainak előnyei

Mint említettük, Izraelben készül a zár és a kulcs is, 3 db jár a zárbetéthez. Mozgó alkatrész van a kulcsban és a zárban, másolásvédelemmel van ellátva. Ez annyit jelent, hogy a hozzátartozó kártyával lehet csak kulcsot másoltatni. Laponmart kivitelű a kulcs kialakítása, kényelmes fogása van használatkor. Az egyik legnagyobb előnye, hogy a kulcs hosszú és keskeny szára miatt minden rozettás bejárati ajtóba alkalmazható, más gyártók kulcsaival szemben.

A zárbetéthez tartozó kódkártyára nagyon vigyázzanak, ez az ügyfelek védelmét szolgálja! Ha a kártya elvész, nincs kulcsmásolás!

Mit jelent, hogy a zárbetét Mabisz 6 besorolású?

A hazánkban forgalomban lévő zárbetéteket, ha olyan a forgalmazó, akkor Mabisz vizsgálatnak veti alá. A bevizsgálás során különböző teszteknek teszik ki a zárbetétet, ami pl. roncsolás vagy terheléses használat, hogy lássák, mit bír a zárbetét, mert ez alapján kapja a biztonsági besorolást.

Az SKG zárbetét Mabisz 6-os minősítésű, azaz a legmagasabb kategória. Ha kíváncsi a minősítésre, itt el tudja olvasni.

Milyen ajtókba ajánljuk a betörésbiztos SKG zárat?

Meghatározott méretszortimentje miatt kevesebb ajtóba tudjuk beszerelni, mint más zárat, de arra figyeltünk, hogy lefedjük azokat a méreteket, amivel tudunk már dolgozni. A következő méreteket tartjuk raktáron, ezekből lehet választani: 31/31, 31/35, 31/40, 31/55, 35/50, 35/40, 35/45, 40/40, 40/45, 40/50, 43/48, 45/45 mm.

Főként olyan ajtókba ajánljuk, ahol többpontos záródás van, ilyen pl. egy kilincsemelős szerkezet műanyag- vagy fa ajtóban, az igen népszerű HiSec/Secdoors/TerraSec kínai ajtókban, Mul-T-Lock/Superlock fogaskerekes rendszerű ajtókban.

Az SKG zárbetét cseréje cégünknél már 56.000 Ft-tól elérhető.

Összefoglaló vélemény az SKG zárbetétről

Sok megkeresésünk van zárbetét cserére, de sajnos honfitársaink nem áldoznak kellően a lakás biztonságára, ezért is ilyen magas a betörések száma. Érthető, hogy egy közel 60.000 Ft-os zárcserét nem engedhet meg magának mindenki, csak az a kérdés, hogy betöréskor mekkora a kár, illetve sérül-e az ajtó, vagy a lakók lelkiállapota. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.

Ha mégis úgy döntenek, hogy SKG zárat cseréltetnek, vagy kérdései vannak, akkor keressenek bátran az alábbi telefonszámon:

06-30-408-8914

Vagy küldjön e-mailt ide: profizar@gmail.com

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest