Nívó ajtóba zárbetét csere

A magyar Nívó ajtógyártó vállalat nagyon sok jó, biztonságos bejárati ajtót telepített már a lakosság számára az elmúlt években. A beszerelt ajtók száma több tízezerre tehető. Ez azt jelenti, hogy sok embernek védi az otthonát ez az egy-, két- vagy három zárral ellátott, jó minőségű bejárati ajtó.

Általában senki sem úgy vásárol lakást, hogy ott fog véglegesen megöregedni, így sokat költözünk. Nagyon fontos és szükséges, célszerű és ajánlott a zárak lecserélése, a régi tulaj kulcsaitól való megválás, illetve a biztonság folyamatos ellenőrzése, szinten tartása. Ez pedig jó zárak cseréjével oldható meg, miáltal a betörés is megelőzhető.

Mint említettük, a Nívó ajtógyártó cég több ajtómodellt is futtat, melyekre szükség is van. Fontos az embereknek a különböző árfekvés, mely a zárak kivitelétől függ, így minden ajtókban más és más zárak, zárbetétek, egy- vagy többirányú zárszerkezetek vannak beépítve.

Mai írásunkban a zárbetét cserét elemeznénk ki, mert a Nívó ajtózárak javarészt cilinderes működtetésűek, ami azt jelenti, hogy egy európai szabvány méretű zárbetét működteti az ajtó zárszerkezetét.

Milyen zárbetétet szereltessünk a Nívó bejárati ajtóba?

A zárbetét cseréje, beszerelése akár házilag, akár szakember bevonással is történhet. Jobb szakemberrel elvégeztetni azonban, mert nem minden esetben megy olyan egyszerűen a ki- és a beszerelés, illetve a jó méretválasztás. A Nívó ajtógyártó az alapmérettől kezdve, az aszimmetrikus méretosztásig, különböző méretű zárakat szerelt az ajtóba. Ez azt jelenti, hogy bármilyen méretű lehet a zárbetét, ezért sem ajánljuk a házilag történő ún. barkácsolást.

A zárbetét cseréjekor fontos a zárbetét mérete, az A és B oldal teljes hossza, a zárbetét kivitele, a kulcsok és betétek darabszáma, az elosztása, a belső tekerőgomb kialakítása. Egyszóval a Nívó ajtóban a zárbetét cserét inkább bízza zárszerelő szakemberre, így azonnal megoldódik a probléma!

Budapesti gyorsszervizünk Izraelben készült zárbetétek telepítésével, szerelésével foglalkozik. Szervizautónk közel 300 db-os zárbetét készlettel járja a várost, címről címre, így azonnal el tudjuk látni a zárcsere munkákat az ügyfél igénye szerint.

A Nívó bejárati ajtóba cserélünk alsó-, felső vagy középen tekerőgombos zárat külön-külön vagy egyszerre mindegyiket. Minden esetben jó minőségű, 3 vagy 5 kulcsos, másolásvédett, Mabisz 5 vagy 6 besorolású, betörésbiztos zárakat szerelünk be. RB Keylocx, LOCXIS és SKG prémium kategóriás zárbetétek gyors, szakszerű, kiszállási díj nélküli zárcserét vállalunk!

A Nívó ajtóba történő zárbetét csere árakról, időpontokról érdeklődjön telefonon!

Miért jó a betörésbiztos zárbetét a Nívó ajtóba?

A betörésbiztos zárbetét alkalmazása egyszerűen azért szükséges, mert megvédi, távol tartja, megakadályozza a betörést. Távollétünk alatt nem kell rettegni, hogy ha hazaérünk, mi vár ránk, történt-e betörés, ha csak egy alap zárbetét van az ajtóban.

Sajnos sokan nem hisznek nekünk, amíg nincs baj, hivatkozva arra, hogy jó kerületben laknak, ez nem olyan környék, a szomszédok mindig otthon vannak, stb., aztán a vége mégis a betörés, ami kb. 40-50 ezer forintos ajtózárbetét cseréjén múlott csupán.

A 100 százalékos ajtóvédelem a Nívó bejárati ajtó esetében az RB LOCXIS zárcsalád, mely Mabisz 6-os minősítésű, interaktív csaprendszerű, 3 darabos, profilvédett kulcsú, mozgó alkatrészes ajtózár. Fúrás-, törés-, finomnyitás-, savazás-, zárpikkelés- és zármanipulációs betörési módszerek ellen kiváló biztonságot nyújt a lakás számára.

A Nívó ajtó cilinderzárbetét cseréjekor mi minden esetben bontatlan csomagolású zárbetéteket alkalmazunk, 3 vagy 5 kulcsos kivitellel dolgozunk. Kulcsmásolással nem foglalkozunk, hiszen a betétek az adott kulcsszámmal mindig az ügyfél előtt kerülnek felbontásra.

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest