TerraSec kétzáras bejárati ajtó

TerraSec bejárati ajtó külső formára, kinézetre ugyanaz, mint konkurens társai, a HiSec és a Secdoors ajtó, csak más névvel van ellátva. Biztonsága, több pontos záródása szintén hasonló. Az alapmegoldás tulajdonképpen ugyanaz, mint ezeknél az ismertebb, hazánkban régebben jelenlévő ajtóknál, maximum Kínának másik tartományában készül. Felesleges is szépíteni a dolgot, egy másik márkanév sajnos nem fog javítani az ajtó biztonsági fokozatán.

Azoknak, akiknek ilyen ajtójuk van, vagy TerraSec ajtót akarnak vásárolni, először utána kellene olvasni, hogy mit kapnak a pénzükért, az milyen védelmet nyújt, hány évre szól az ajtó tökéletes működése. Mindezt zárszerelő szemmel és tapasztalattal mondjuk, mert általában már egy év használat után sorban jelentkeznek az ajtó beállítási és beépítési problémái, hibái, továbbá a zárbetéttel való működési, akadási nehézségek.

Azt is megértjük, ha anyagilag sokak számára csak ez fizethető meg, de ha hosszútávon gondolkozunk és egy 80.000 Ft-os ajtóra még kifizetünk 50-60 ezer forintot az elkövetkező két évben, akkor elgondolkodtató, hogy vegyünk-e ilyen ajtót, érdemes-e vele kísérletezni.

TerraSec ajtón zárbetétek cseréje

A Terra Sec bejárati ajtó két darab különálló zárral van ellátva, az alsó hárompontos, a felső pedig egypontos záródást biztosít. Mind a kettőben gyárilag az ócska, persze jónak hirdetett, nulla védelemmel ellátott zárbetét van beszerelve.

Ha minket hív, mi jó minőségű, megbízható, biztonságos Mabisz 5-6 minősítéssel ellátott, betörésbiztos zárbetéteket szerelünk be ezekbe az ajtókba, munkadíjjal együtt már 32.000 Ft-tól. A két zárbetét cseréjekor kedvezményt tudunk adni.

A TerraSec ajtó zárbetét cseréjét lehetőség szerint azonnal meg kell lépni, mivel egyre több azon betörések száma, ahol a gyári betéteket egy zárfésűvel, egyéb célszerszámmal, kulcs nélkül, hangtalanul, percek alatt nyitják ki.

Cégünk ingyenes kiszállással, akciósan, aznapi vagy másnapi ajtózárbetét cserét tud végezni Budapest összes kerületében. Mindezt garanciával, szakszerűen, jó áron az ajtó és ezáltal a lakás védelme érdekében. A zárbetéteket mindig az ügyfél előtt bontjuk ki a csomagolásból. A Keylocx zárbetéthez 5 db gyári kulcs tartozik, a LOCXIS csúcskategóriás zárbetéthez pedig 3 db. Mindkét zárbetét másolásvédett, csak kártyával lehet hozzájuk kulcsot készíttetni számítógépes rendszer alapján.

TerraSec ajtón zárnyitás

A TerraSec ajtónál is, mint minden más kínai, lengyel vagy román ajtónál előfordul, hogy tönkremegy, nem nyílik, akadozik, ezáltal szükséges egy profi zárszerelő szakember bevonása, aki úgy nyitja ki az ajtót, hogy nem kell utána másikat venni, tehát szakszerűen, megfelelő szerszámokkal és nem feszítővassal áll neki a nyitásnak.

A TerraSec ajtóknál cégünk ügyeleti jelleggel vállal sürgősségi ajtózárnyitást kiszállási díj nélkül, meghibásodás és kulcsvesztés miatt. Ha a lakáskulcsokkulcsok nincsenek meg, mindenféleképpen valamilyen igazolás (lakcímkártya, bérleti szerződés, tulajdoni lap, stb.) szükséges, hogy az illetőnek van joga bemenni a lakásba.

A TerraSec ajtó zárnyitási költsége Budapest területén, gyors kiszállással, már 16.000 Ft-tól elérhető. A zárnyitás után minden esetben számolni kell a zárbetétek cseréjével, hiszen mi fúrót, marót használunk. A speciális zárnyitó eszközök használatát a törvény tiltja, így marad a hagyományos módszer, ezért kell a zárnyitás után új zárakat beszerelni.

TerraSec bejárati ajtó kilincs cseréje

A TerraSec ajtón lévő kilincs formája, mérete, kinézete megegyezik a HiSec kínai ajtó kilincsével. Ennél a típusnál is sajnos előfordul a kilincs- vagy rugótörés, ami visszavezethető a gyenge, rossz minőségre és a rosszul beépített ajtóra.

Amikor egy zár akadozik, nehezen nyílik, és a kilincset emelgetni, rángatni kell, akkor a kilincs erőkarként szolgál, így a súly, a terhelés arra tevődik át, és a sokszori rángatástól vagy a külső vagy a belső rész letörik, vagy egyszerűen a rugó megnyúlik és a kilincs lefittyed állapotot mutat.

Cégünknél a TerraSec ajtók kilincs-cseréje rutinfeladat, jobbos- és balos kivitelű kilincspárt szerelünk fel 28.000 Ft-ért. Ha szükséges, mi az ajtó záródási pontjait is leellenőrizzük, nem hagyjuk úgy ott az ajtót, hogy a kilincs megint letörjön.