Milyen zárat ajánlunk műanyag bejárati ajtókhoz

Lakásunk védelme igen fontos minden szempontból, ezért nagyban múlik a bejárati ajtótól, a benne lévő zárszerkezettől és az azt működtető biztonsági zárbetéttől. Vannak már olyan zárak, amiket nem lehet feltörni, ezek azonban persze költségesek. Az ilyen zárakkal a betörők nem foglalkoznak, inkább továbbállnak egy kevésbé védett, könnyebben támadható ajtóhoz.

Többféle típusú, márkájú zár kapható, de ami a legjobb tanács lehet a biztonság területén, a többpontos záródás, a hozzátartozó mozgató rudazatokkal és egy magas Mabisz minősítésű zárbetéttel.

Mikor beszélhetünk biztonsági zárról, mibe ajánljuk?

Zárszerelői szemmel nézve egyértelmű, hogy a kínai termékek szóba sem jöhetnek. Mi ilyenekkel nem is dolgozunk. A biztonsági záraknál fontos a Mabisz besorolás, minősítés. Itt lehet 1, 2, 3, 4, 5, 6 fokozat. Az 1-2-3 konkrétan az alap, maximum egy fúrásvédelem van az ilyen minősítésű zárakba, ezeket nem ajánljuk senkinek! Ha tényleg jó biztonsági zárat akar, ami legalább 5-ös vagy 6-os osztállyal rendelkezik, akkor beszélhettünk csak komoly zárakról, zárbetétekről.

A megfelelő zárbetét mivel, hogyan véd?

A biztonsági zár feladata a védelem, a betörők távoltartása, a család, a lakás megvédése. A műanyag bejárati ajtók esetében is, melyek többpontos kivitelűek, érdemes minőségi, betörésbiztos zárbetét alkalmazását eszközölni, melyek már teljeskörű mechanikai védelmet biztosítanak. Melyek is ezek?

Fúrásvédelem, savazás elleni védelem, törés- és rongálás elleni védelem, manipulációs- és zárpikkelés elleni védelem, beütőkulcsos nyitás elleni védelem, kártyavédelem a másoláshoz. Ha ezek a védelmek megvannak, 5-ös vagy 6-os, legmagasabb biztonsági osztályba sorolja a zárbetétet a Mabisz. Mi ezeket szereljük.

A bejárati ajtón és a jó zárbetéten felül mire kell figyelni?

Különböző bejárati ajtók vannak forgalomban és egyre többfajta betörési módszereket alkalmaznak a rosszfiúk. Ilyen pl. az ajtó leemelés, az ajtó befeszítése, továbbá a szokásos zártörés a védőpajzs hiánya miatt. Meg kell nézni, hogy a leemelés ellen tudunk-e valamilyen védelmet telepíteni a zsanérok oldalán. Egy-két ajtógyártó erről már alapból gondoskodik. A befeszítést mindenféleképpen csak Barlock hevederzár felszerelésével tudjuk orvosolni, illetve egy olasz Potent másodzár alkalmazásával, melyek 100 százalékban kizárják ezt a betörési módszert.

A zárbetéttörés ellen lehet védekezni törésvédő pajzsok utólagos felszerelésével is, vagy törésvédett izraeli zárbetétek alkalmazásával, külön vagy a pajzzsal együtt.

Hogyan dolgozunk, ha minket választ?

A zarcserebudapest.eu csapata a nap 24 órájában áll az Ön rendelkezésére. Legyen hétvége vagy hétköznap, húsvét vagy karácsony, mi szakszerű, gyors, garanciális, minőségi szolgáltatást nyújtunk, megfizethető áron. Ebbe a szolgáltatásba beletartozik az egyszerűbb és bonyolultabb zárak szerelése, cseréje, ajtó- és zárnyitása meghibásodás vagy kulcsvesztés miatt. A biztonság növelése érdekében a plusz vagy másodzárak felszerelését is vállaljuk. Minden elvégzett munka után az általunk beépített és helyszínre vitt zárakra és a munkánkra egy év teljeskörű garanciát biztosítunk!

Érdekes volt az írásunk? Kérdezne még valamit?

Cégünk az év 365 napján áll ügyfelei rendelkezésére. Nonstop elérhet minket a

06-30-408-8914

telefonszámon!  Ha e-mailt szeretne írni azt is megteheti a profizar@gmail.com e-mail címre.

Készségesen segítünk a döntésben, a választásban, majd a beszerelésben is!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest