Zárszerviz vagyunk, nem forgalmazó

Nagyon sokan keresnek meg bennünket a műanyag bejárati ajtók problémájával, beállításával kapcsolatban. Ezzel nincs is baj, hiszen erre vagyunk, szerelünk, cserélünk zárakat, vasalatokat, zárbetéteket, kilincseket ezeken az ajtókon, mindezt helyszíni zárszerviz keretében Budapesten és környékén.

A probléma akkor kezdődik, amikor azzal keresnek meg bennünket, hogy ilyen meg olyan rugókat keresnek az eltört ajtóvasalathoz, „csak az a letört kis rész kellene a közepén“, ellendarabra lenne szükség, stb. Nos, mi nem forgalmazzuk ezeket a termékeket, nem vagyunk sem zárszaküzlet, sem webáruház, sem bolt. Mi zárszerviz cég vagyunk, akiknek a feladata kimenni a helyszínre és ott elvégezni a zárcserét, kilincs-cserét, zárszerkezet szerelést, ajtóbeállítást, stb. Azaz helyszíni zárszerviz szolgáltatást nyújtunk.

Nekünk ez a profilunk, ez az életünk. Természetesen rendelkezünk a műanyag ajtóhoz szükséges zárakkal, ajtóél vasalatokkal, de nem azért, hogy ezeket eladjuk, hanem hogy a helyszíni zárszerviz során bármilyen munkát, zárcserét el tudjunk végezni a megrendelőknek. Tehát nem adunk el zárakat, kilincseket, ezt nem is olvashatják a weboldalunkon, ahol a helyszíni szolgáltatást hirdetjük.

Az tény és való, hogy bizonyos kulcsszavakra feljövünk a témakörben, és elől vagyunk a keresésében, hiszen ez szándékos, ezért fizetünk a weblap fejlesztőknek. Ám csakis a szolgáltatásunkat hirdetjük, mást nem.

Nagyon szépen megkérünk minden kedves olvasót és látogatót, hogy olvassa el pontosan a weboldalon, hogy mit írunk, mit hirdetünk, milyen szakmai meglátásaink vannak, és ezután telefonáljanak!

A telefonvonalak szintén a gyorsszerviz szolgálatunknak vannak fenntartva, hiszen előfordulhat, hogy valaki bajban van, ott áll az ajtó előtt és nem tud bemenni vagy kijutni. Ilyenkor a mi feladatunk a gyors segítségnyújtás, valamint a probléma azonnali és helyszíni elhárítása.

A telefonok nem arra vannak, hogy felvilágosítást nyújtsunk azoknak, akik annyi fáradságot sem vettek, hogy elolvassák, kinek-minek a telefonszámát hívják. Nem arra vagyunk, hogy tudakozóként felvilágosítást nyújtsunk arról, hogy hol tudnak alkatrészeket, zárakat beszerezni az otthoni szereléshez. Nálunk nem, az biztos. Hogy hol máshol? Nem tudjuk. De őszintén szólva nem is nagyon érdekel minket, mert nem ránk tartozik.

Mi úgy gondoljuk, hogy egy értelmes ember, mielőtt telefonálni kezd, tisztába kerül azzal, hogy milyen céget hív fel, hogy azok pontosan azzal foglalkoznak, amire neki szüksége van. Nem pedig erőszakoskodik, és olyan információhoz próbál hozzájutni, amivel mi nem rendelkezünk. Ez a feladat az ő feladata, ha valamire szüksége van, nyugodtan nyomozza ki, de nagyon kérünk mindenkit, egy helyszíni zárszerviz szolgáltató cég gyorssegély vonalát ne tartsák fel a felesleges körök lefutásával! Köszönjük!

Helyszíni zárszerviz: 06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest