Műanyag bejárati ajtó zárszerviz a IV. kerületben

Zárszerviz szolgáltatóként egyre több megkeresésünk van a IV. kerületből, mivel ott is nagyon sok műanyag bejárati ajtó van beszerelve. Ezeknél az ajtóknál a legtöbb probléma az ajtó élében végigfutó vasalattal, vagy más néven szalagzárral szokott lenni. Pl. folyamatosan szorul, akadozik és így van használva, majd egy idő után nem nyílik az ajtó.

A műanyag bejárati ajtó zárszerkezetének meghibásodásakor általában eltörik egy alkatrész és emiatt nem tud kinyílni az ajtó. Ilyenkor mindenféleképp zárszakértő segítségét kell kérni és bevonni az ajtó sérülésmentes kinyitásához.

Folyamatosan ügyeleti jelleggel dolgozunk Budapest minden kerületében, hétköznapokon munkaidőben, 8-20 óra között. Munkánk pl. az ajtónyitás, a zárbetét cseréje, zárszerkezet csere, pl. GU, Roto, Pavo, Fuhr, Elzett, stb. Letört kilincs cseréje fehér és barna kivitelben, felhúzó kilincses és kulcsműködtetésű vasalat kialakításánál egyaránt.

Minden nap rövid határidővel vállalunk munkát, kiszállási díj nélkül, garanciával és számlával együtt. Új lakásba költözéskor, kulcselvesztéskor hívhat minket gyors zárcserére, zárbetét kicserélésére. Akár aznapi időpontot is tudunk adni, munkáink függvényében.

Azok az ügyfelek, akik a IV. kerületben laknak és probléma adódik a műanyag bejárati ajtóval, nyugodtan hívjanak minket és mi megjavítjuk, ha lehet, vagy kicseréljük a hibás zárat, zárbetétet. A legtöbb ajtónál inkább zárcseréről beszélünk, mivel addig van hallogatva a probléma, hogy már nem lehet javítást alkalmazni és cserére szorul a szerkezet. Mindig megelőzhető a baj, csak idejében észre kell venni és szerelőt kell hívni a probléma elhárítására!

A műanyag ajtó biztonságosabbá tételére hevederzárat szoktunk felszerelni, ami minden esetben megvéd a befeszítés ellen. Amennyiben nincs elég hely, akkor olasz gyártmányú Potent másodzárat szerelünk fel belülről az ajtóra, ami egy irányba záródik, de mégis masszívan tartja a zárást és az ajtót.

A zárbetétek cseréjekor mi minden esetben kizárólag Izraelben gyártott zárbetéteket alkalmazunk, használunk, hiszen ezek nagyon jó zárak és nagyon megbízható a minőségük.

A zárbetéteket mindig az ügyfelek előtt bontjuk ki, 3 vagy 5 kulcsos zárakat forgalmazunk és szerelünk be az ügyfelek bejárati ajtajába. Tulajdonképp zárszerviz autónk egy mozgó zárszaküzlet, mivel minden egyes feladatra felkészültek vagyunk, ami szóba jöhet egy problémás műanyag ajtó nyitása és zárása esetében.

Vannak olyan ajtóél vasalatok, amiket nem tudunk telefonon keresztül beazonosítani, ezért az ügyféltől fényképet, fotót kérünk a gyorsabb folyamat lebonyolítására.

Nálunk minden alkalommal tájékoztatva van az ügyfél az esetleges kiadásokról, mi nem vitatkozunk a helyszínen. Az árat mindig előre közöljük, és tájékoztatjuk az ügyfeleket az összes lehetséges költségről.

Ha Ön a IV. kerületben lakik és nehezen nyílik / záródik a bejárati ajtaja, akkor mi vagyunk a megoldás kulcsa, rövid időn belül, rejtett költségek nélkül Munkadíjunk és az anyagköltség alakulása minden esetben más és más, hiszen nincs két egyforma folyamat és két egyforma bejárati ajtó. Azonban megpróbálunk mindig viszonylag pontos összeget kikalkulálni az ügyfél részére.

Munkáink folyamán körültekintően hajtjuk végre a ránk bízott zárszerelés, zárcsere feladatot, főleg, ha ajtónyitásról beszélünk. Nem okozunk kárt soha az ügyfél bejárati ajtajában, még akkor sem, ha nem nyílik ki az ajtó rövid időn belül. Az ajtó kinyitása után szinte minden esetben zárszerkezet cserét kell alkalmazni, mert ezekkel általában alkatrésztörés vagy vasalat meghibásodás szokott előfordulni, amit nem lehet javítani, tehát cserélni kell, mert az ajtó nem maradhat nyitva!

A vasalatok cseréjének ára általában méret és típus függvényében változik, általában szereléssel együtt, 35-80 ezer forint közé tehető. Az ár függ a helyszíntől és a vasalat típusától. A zárbetét csere ilyen esetekben is ajánlott, hiszen úgy jó, ha egyszerre kopnak az alkatrészek, mert előfordulhat, hogy egy új vasalat beszerelése után 1-2 héttel, vagy hónappal, a 11 éves zárbetét megadja magát. És akkor kezdődik elölről az egész zárszerelési folyamat.

Hívjon minket a 06-30-408-8914 telefonszámon, vagy írhat nekünk e-mailt a profizar@gmail.com címre! Minden egyes felkérésre, megkeresésre rövid időn belül válaszolunk mindenkinek.