Roto vasalat csere műanyag ajtóban kiszállással

Rengeteg műanyag bejárati- és teraszajtó van telepítve Budapesten, Pest megyében és vidéken, amelyikben Roto márkanévvel ellátott felhúzókilincses, kulcsvezérlésű vagy bukó-toló-nyíló funkciójú többpontos zárszerkezet van. Ezeket rendszeresen karban kell tartani. A karbantartással érdemes egy Roto zárszerviz céget kell megbízni, hogy biztosítsa a hosszútávú működést a nyílászáróknak.

A felhúzókilincses és kulcsvezérlésű bejárati ajtók esetében a legtöbb probléma abból adódik, hogy nem figyelnek oda az emberek, hogy a zárszerkezet már akadozva működik, nyílik, záródik. Így a többpontos Roto zárszerkezet hamar tönkremegy, rossz esetben nem nyílik az ajtó.

Műanyag ajtó lévén sajnos időszakos problémák is jelentkezhetnek, mivel a műanyag másképp viselkedik -15 fokban és 34 fokban. Nem is beszélve az olcsó, no-name, márkátlan ajtókról, amelyek fix zsanérral vannak összerakva és egy nagyon olcsó Vorne vagy Pavo zárszerkezettel vannak ellátva.

Mi a legtöbb esetben Roto, G-U vagy ARX többpontos vasalatokat használunk. Ezek megbízhatók, nem Kínában készülnek és hosszútávú, tökéletes, precíz működésre képesek.

A Roto vasalat-csere árairól csak akkor tudunk pontos felvilágosítást adni, ha küld nekünk e-mailben egy fényképet az ajtó élében lévő vasalatról. Ezt úgy szoktuk kérni, hogy 3 részben fotózzák le, a felső, alsó és középső részt. Így mi már látjuk, milyen vasalat van benne, mennyire lóg a kilincs, mi az, amiket ki kell cserélni a zárszerelő kollégának a helyszínen.

Ha az ügyfél nem tud fényképet küldeni, akkor tól-ig árat mondunk, ami akár 40.000 és 80.000 Ft között mozoghat. Mivel nem egyfajta Roto vasalat van forgalomban, illetve vannak olyan régebbi típusok, amiket már nem gyártanak, ezért kérjük az ügyféltől a fényképet, hogy tudjuk mivel számolhatunk a helyszínen a Roto vasalat cseréjével kapcsolatban.

Szervizautónkban 10-12 fajta különböző méretű és kivitelű Roto, GU, ARX vasalatokat tartunk, de még így is néha belefutunk olyan régi felhúzókilincses vasalatba, ami nincs az autóban. Igaz, ez a ritkábbik eset.

Budapest minden kerületében helyszíni műanyag ajtó zárszerviz szolgáltatást végzünk, gyors kiszállással, zárszerkezet és zárbetét cserével.

A Roto vasalatok megbízható termékek, neves európai gyártó gyártja őket. Mi vállaljuk a termékért is és a beszerelésért is a garanciát az ügyfél felé. A Roto vasalatok cseréjekor általában javasolni szoktuk a kilincs cseréjét is, hiszen azok is kopnak a szerkezet folyamatos használatával együtt, illetve az új kilincs már erősebb, masszívabb és esztétikailag is szebb és jobb, mint az elődje.

Azoknál a műanyag bejárati ajtóknál, ahol Roto vasalatok vannak beszerelve és jól működnek, kétévente azért érdemes karbantartatni a szerkezetet zárszerelő szakemberrel, és ellenőriztetni, hogy hosszútávó precíz, halk biztonságos működést biztosít-e.

Hívjon minket, esetleg írjon nekünk, ha kérdése, problémája van. Mi csak szervizzel foglalkozunk, tőlünk vasalatot, alkatrészt vásárolni nem tud! Ez ügyben kérjük, ne tartsa fel a szerviz vonalat, keressen az interneten olyan zárüzletet, ahol be tudja magának szerezni, mi erről információt nem tudunk adni!

Roto helyszíni zárszerviz: 06-30-408-89-14

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest