Műanyag ajtó zárbetét szakszerű cseréje

Műanyag ajtó zárcsere szolgáltatásunk Budapesten akár egy órán belül igénybe vehető. Csak az elvégzett munkát és az anyagköltséget kell megfizetni, külön kiszállási díjat nem számolunk fel.

Műanyag ajtózár csere esetében két külön dologról beszélhetünk. Az egyik eset az, amikor a zárszerkezetet működtető zárbetétet kell kicserélnünk. A másik esetben magát a vasalatot, azaz a zárszerkezetet kell kicserélni, általában meghibásodás miatt. A legrosszabb eset azonban az, amikor mindkettő cserére szorul. Az alábbiakban a zárbetét cserét taglaljuk részletesebben.

Műanyag ajtó - zárbetét csere

A műanyag ajtó zárcseréjénél a legfontosabb tudnivaló, hogy ezek az ajtók kilincsfelhúzós- illetve kulcsműködtetésű zárszerkezettel vannak felszerelve. Ez annyit jelent, hogy van, amikor elég csupán a zárbetétet kicserélni a zárcsere esetén. A műanyag ajtókba általában 35/45, 40/40, 40/45, 45/45 vagy 40/55 mm elosztású aszimmetrikus zárbetétek vannak beszerelve.

Zárbetét cserére két dolog miatt lehet szükség. Az egyik a biztonsági okok miatti zárbetét csere. Pl. kulcselhagyás esetén, új lakásba költözéskor, bérlő váltáskor, stb.

A másik ok pedig, amikor a zárbetét meghibásodott, pl. forog körbe a kulcs, vagy nem lehet azt kihúzni a zárból, betenni a zárba, beragasztózták a zárat, stb.

Megrendelőinknek, ügyfeleinknek több lehetősége is van a zárbetét csere kapcsán.

Tartunk egyszerűbb, jobb minőségű, lapon mart zárbetéteket, illetve abszolút felsőkategóriás, korszerű, modern és biztonságos cilindereket is. A zárbetétek ára mindig a méret és a minőség függvénye. Cégünk nem használ kínai zárbetéteket, a silány minőség miatt. Mindig európai szabvány zárbetéteket helyezünk be a műanyag bejárati ajtókba.

Általában a zárbetét cserénél mindig érdemes rákérdezni a zárszerelő kollégánál, hogy kínai vagy európai zárbetétet fog-e beszerelni. Amennyiben gyanúsan alacsony az ár, úgy valószínű a kínai zárbetétek használata. Ezek beszerelését azért is érdemes mellőzni, mert manipulációs módszerrel nagyon könnyen, 1-2 perc alatt nyithatók.

Izraeli zárbetét csere

A zárbetét mérete, mint már említettük, mindig az ajtóvastagság függvénye. A lapon mart, európai szabvány zárbetétekhez általában három vagy öt kulcs tartozik. Ezeket a zárcseréket a helyszínen azonnal megoldjuk.

Mi általában egy izraeli, interaktív csapos, törés- és fúrásvédelemmel ellátott, nagyon jó minőségű zárbetétet alkalmazunk. Interaktív csapjainak köszönhetően ennek a zárbetétnek a finomnyitása kizárt (zárfésű, beütő kulcs).

Ezt azért érdemes az ügyfeleknek tudni, mert finomnyitással (zárfésűvel történő nyitás) nagyon sok ún. középkategóriás zárbetét nyitható gyorsan és hangtalanul. A másik gyakori probléma pedig a zártörés. Az általunk szerelt izraeli zárbetétekben azonban van törésvédelem, mégpedig a break-secure, így a betét nem törhető el, és nem nyitható vissza a zárszerkezet.

Felsőkategóriás zárbetét csere

Mint a nevében is benne van, ezek a zárbetétek egy magasabb biztonsági fokozatot képviselnek. Ez azt jelenti, hogy a kulcsban lévő mozgó alkatrészek miatt szabadalmi védelem alatt állnak, így a kulcsmásolásuk csakis az adott helyen másolható, kizárólag a hozzájuk tartozó kódkártyával együtt.

Cégünk egy Izraelben gyártott, prémium kategóriás zárbetétet használ, amelyekből nagy méret-szortimenttel rendelkezünk. Ez az RB LOCXIS interaktív csaprendszerű, break secure változatú, letörhető elejű zárbetét.

A zárbetéthez 3 db gyári kulcsot adunk az ügyfélnek. A kulcsok sokszorosításához a Kulcskirály zárszaküzletet kell felkeresni, mert a másolási joguk kizárólagos. Máshol ez a kulcs nem másolható!

Az RB LOCXIS zárbetét abszolút garantálja a nyugodt otthont. Roncsolás nélkül ezeket a zárcilindereket nem lehet kinyitni!

A zárbetét csere a műanyag ajtókban ezekkel a prémium zárbetétekkel, Budapesten bruttó 46.000 Ft-ba kerül, munkadíjjal, számlával együtt.

Hívjon minket! 06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest