Zárszerviz Budapest

Erkélyajtó vasalat csere, ajtóbeállítás

A műanyag teraszajtók és ablakok népszerűségének köszönhetően, erre a szolgáltatásukra is nagyon nagy igény van.

Sokszor előfordul, mikor csak az ablakot, vagy erélyajtót kell beállítani, és máris szépen működik tovább. Gyakoriak az olyan esetek is, amikor forog körben a kilincs, vagy valami eltörött a vasalatban.

Bátran forduljon hozzánk, szakképzett kollégáink elhárítják a problémát!

Ajtózár nyitás, ajtónyitás

Az ajtónyitás iránti igény nagyon sok okból kifolyólag merülhet fel. Ilyen okok pl. a kulcselhagyás-, zármeghibásodás-, sürgősségi okok miatti zárnyitások, illetve a becsapódott ajtónyitás.

Amit itt fontos kiemelnünk, hogy mindig hívjon szakembert, hívjon minket! Amit ígérünk, hogy az ajtóban nem teszünk kárt! Ezt azért fontos kihangsúlyozni, mert súlyosan meg lehet rongálni egy bejárati ajtót a szakszerűtlen zárnyitás, ajtónyitás folyamán! Ezzel nem érdemes kísérletezni, egy szakember az ajtó rongálása nélkül nyit, maximum utána zárcsere szükséges.

Betörés utáni helyreállítás

Betörés utáni helyreállítás szolgáltatásunkra akkor van szükség, amikor sajnos már megtörtént a baj.

Zárszervizes kolléga csak a rendőrségi helyszínelők távozása után tud Önöknek segíteni. Addig nem is érdemes a zárszereléssel foglalkozó céget értesíteni, amíg a rendőrök a helyszínre nem érkezetek. Ez ugyanis az esetek túlnyomó többségében több órát szokott igénybe venni.

A zárszerviz cég szakemberei leginkább akkor tudnak Önnek segíteni a helyreállításban, ha nem tették teljesen tönkre a bejárati ajtót. Ha úgy mentek be a lakásba, hogy a zárat, zárakat roncsolták, ha letörték a pajzsot és eltörték a zárbetétet, vagy ha a zárbetétet magkihúzással roncsolták, esetleg finomnyitással nyitották a zárat, akkor minden probléma zárcserével orvosolható.

Műanyag- vagy fa ajtó vasalat csere

A műanyag- és fa bejárati ajtók esetében az ajtó élében található a zárszerkezet, ami működhet úgy, hogy fel kell emelni a kilincset, vagy csak egyszerűen, kulccsal zárható.

Itt mindig két dolog lehet, ha valami miatt nem működik, nem jól működik, vagy nem nyílik/záródik a zárszerkezet.

Az egyik az a zárbetét, ami a záródást biztosítja. Ilyenkor elég egy zárbetét-cserét végrehajtani, és meg van oldva a baj. Itt is fontos tudni, hogy a műanyag ajtók, amikor beszerelésre kerülnek, akkor általában a legolcsóbb, elég rossz minőségű zárbetéttel vannak beszerelve. Ez azért van, mert a szerelés után ki kell próbálni az ajtó működését, és csupán ezért van szükség a zárbetétre. Ennek a cseréje nagyon erősen javasolt, mert nyitási problémák is felléphetnek majd a jövőben a minőség hiányának köszönhetően, ami pedig extra költséggel jár.

A másik probléma maga a zárszerkezet/vasalat meghibásodása. Ilyenkor komplett vasalat cserére van szükség. Az ajtóél vasalatokból kb. 150 fajta létezik, mindenképp küldjön erről fotót, hogy pontosan be tudjuk azt azonosítani és árat tudjunk mondani a cserére! Nem elég a márkanév, nem elég, hogy hány darab kampót, tüskét, rudat tol ki, a méretek is fontosak, így egyszerűbb, ha látjuk a szerkezetet a félreértések és az egymás mellett elbeszélések elkerülése miatt! Ezzel időt és pénzt spórolunk meg ügyfeleinknek!

Kínai ajtózár csere

Végül, de nem utolsósorban, vegyük górcső alá a kínai ajtót, pl. HiSec, Secdoor, Mexin, Nexim, és a barkácsáruházas, egyzáras no-name kínai ajtókat.

A leggyakoribb probléma a zárbetét silány minősége! Tessék lecseréltetni! Gyakran letörik a kínai ajtónak a kilincse is, ami komplett kilincs és pajzs garnitúra cserét von maga után. A jó hír, hogy már az erősített változatot szereljük, ami acélmerevítéssel rendelkezik, így nem fog letörni.

Mivel 100 kínai ajtóból 95 rosszul van beépítve, így a zárbetét cserével együtt a zárszerkezet is hamar tönkremegy. Érdemes ezt is lecseréltetni, mert nem egyszer előfordult, hogy a zárbetét csere után 1-2 hónappal a szerkezet is megadta magát, és ilyenkor nincs garancia. Elvégre a szerkezethez nem nyúltunk! Az esetek többségében mindkettő, vagy mindhárom munkát érdese egyszerre elvégeztetni, akkor biztos, hogy jó pár évig nem lesz probléma.

Mindenképpen egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal, ahol kollégánk segít beazonosítani a problémát, és szaktanácsot ad az ajtózár-cserére vonatkozóan!

Hívja szakembereinket! Várjuk hívását!

06-30-408-8914