Zárszerviz Budapest IV. kerület

Zárszerviz szolgáltatást vállalunk Budapest IV. kerületében és a környéken, minden utcában! Tapasztalt zárszerelő szakemberekkel dolgozunk, megbízható, leinformálható ajtózárszervizként funkcionálunk, idestova 15 éve. Folyamatosan képezzük magunkat a biztonság területén, a zárbetétek legmagasabb fokozatáig, illetve az össze forgalomban lévő bejárati ajtózárig.

Több területen mozgunk, ha zárszervizről, zárcseréről, ajtónyitásról van szó, illetve, ha a biztonság növelésére, fokozására hevederzárat vagy másodzárat szeretne szereltetni. Főként bejárati ajtózárakkal foglalkozunk. Beltéri, szobaajtó zárakkal nem bajlódunk, oda asztalost szoktunk javasolni, mivel a régi zárakkal egyre jobban nem kompatibilis semmi, így szinte mindig alakítás, pótlás szükséges, amire mi gyorsszervizként nem vagyunk felkészülve.

A betörés megelőzésére jó minőségű, MABISZ minősítésű hevederzárakat, illetve magas biztonsági besorolású, olasz rászegző másodzárakat szoktunk javasolni felszerelni.

Ajtónyitás és zárnyitás szakterületén próbálunk a legrövidebb időn belül a helyszínre érkezni a IV. kerületi lakosok számára. A legjobb szaktudásunk szerint, a zár működését figyelembe véve a legkisebb roncsolással járó ajtózárnyitási technikát alkalmazzuk. Sajnos nagyon sok gyenge láncszem van a bejárati ajtózárak között, ezen belül a zárbetétek között is. Sokan nincsenek tisztában a zárbetétek felépítésével és azok biztonsági szintjeivel és különböző kínai zárbetéteket szereltetnek be a szerelőkkel, ami sem biztonságilag, sem pedig működésileg nem védi meg a lakásajtót.

A IV. kerületi lakosok számára magas szintű zárszerviz szolgáltatást nyújtunk garanciális feltételek mellett, számlával, és csakis izraeli zárakat, ajtózárbetéteket használunk a beszerelésnél! Az izraeli zárak a MABISZ által kiállított tanúsítvánnyal rendelkeznek, melyeket bevizsgálás után állítottak ki. Fúrás-, finomnyitás-, savazás-, törés-, zárrongálás és manipulációs zárnyitás ellen védve vannak.

A zárszerviz szolgáltatásnak és a jó minőségű anyagoknak is ára van. Ezeket a termékeket nem lehet 2000-3000 forintért adni, de akinek biztonságra van szüksége, azoknak hosszútávon ezeket javasoljuk!

Jól felszerelt zárszervizes autónk a IV. kerület bármely pontján tud az ügyfeleknek segíteni ajtó- és zárnyitásban, zárszerkezet- és zárbetét cserében, illetve hevederzár felszerelésben egyaránt!

Munkadíjunkról, szolgáltatásunk és zárbetétjeink árairól érdeklődjön telefonon! Mi megpróbálunk a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre kiküldeni egy szerelő kollégát, ha problémája akad az ajtózárjával a IV. kerületben! Számunkra az ügyfél és a biztonság az első, nem hagyjuk az ügyfelet nyitott ajtó mellett, számíthat ránk betörés utáni helyreállításban is, zárcsere és törésvédő pajzs felszerelésében is! A betört, szétszakadt ajtótokkal, a szilánkosra hullott ajtókerettel azonban nem tudunk mit kezdeni, ilyenkor vagy asztalost kell hívni vagy egy új ajtót kell rendelni. A zárszerviz szolgáltatás a zárakra, zárbetétekre terjed ki. Egy tűzoltók által összenyomott ajtóval egy zárszerviz cég nem tud mit kezdeni!

06-30-408-8914