Zárszerviz Budapest III. kerület

Fő profilunk a zárszerviz ellátás Budapest III. kerületében. Gyors helyszíni zárcsere, illetve ajtónyitás, hevederzár szerelés, minőségi zárbetétek beszerelése a specialitásunk. Gyorsszervizünk ügyeleti jelleggel Budapest III. kerületében szinte minden részen vállal zárcsere szolgáltatást, elsősorban bejárati ajtók vonatkozásában. Beltéri ajtók zárjainak cseréjével, zárjainak nyitásával, kilincs cseréjével nem foglalkozunk, azokhoz általában asztalos szakembert szoktunk ajánlani, ők jobban ráérnek a beltéri fa ajtókkal foglalkozni.

Több mint 15 éve szervizelünk és szolgáltatunk Budapest III. kerületében, mind magánszemélyeknek, panellakások tulajdonosainak, társasházak lakóinak, továbbá cégeknek, kisvállalkozásoknak és mindenkinek, aki megtalál minket és igénybe veszi helyszíni, III. kerületi zárszerviz szolgáltatásunkat.

Vállaljuk a III. kerületben a népszerű HiSec többpontos bejárati ajtó zárbetétjeinek a cseréjét, a világító kilincses kínai ajtó rugótörése miatti pajzs és rozetta cserét, a többpontos alsó, és a felső zárszerkezet cserét, illetve a kulcselvesztés miatti zárak nyitását a kerületben mindenhol. A biztonság fokozásának érdekében, a meglévő bejárati ajtókra szerelünk MABISZ minősítésű hevederzárat, olasz biztonsági másodzárat vagy rászegzőzárat, a régi elavult zárbetétek komplett cseréjét elvégezzük magas védelmi fokozatú izraeli zárbetétekre.

Azok, akik a III. kerületben laknak és a bejárati ajtójukkal problémájuk van, hívják ügyfélszolgálati telefonszámunkat és mi rövid időn belül, a III. kerületen belüli helyszíni kiszállással, profi zárszerelő szakemberekkel gyorsan és szakszerűen végezzük el a ránk bízott zárszerelési feladatot.

Munkarendünk a következő. Hétfőtől vasárnapig hívhat minket, mi megpróbálunk minden hívásra mielőbb reagálni. Ha esetleg nem veszük fel a telefont, akkor, ha kijelezte a számát, mi visszahívjuk Önt. Nem minden esetben tudunk azonnali zárcserét vállalni, hiszen az elmúlt 15 év alatt sok ügyfelet sikerült szereznünk, akiknek folyamatosan dolgozunk, illetve akik meg vannak velünk elégedve és tovább ajánlanak minket. A tovább ajánlott ügyfél a legjobb reklám, ami azt jelenti, hogy meg voltak velünk elégedve és ők is Budapest III. kerületi zárszerviz szolgáltatásunkat fogják választani. Így biztosak lehetnek abban, hogy a lakást, az ajtót megfelelő biztonsági fokozatú zárak fogják védeni, biztosítani.

Budapest III. kerületi ügyfeleinknek zárcsere keretében csakis minőségi, bevizsgált zárakat szerelünk be, olcsó, kínai termékeket nem szerelünk, garanciális és biztonsági okok miatt.

Hívjon minket, ha úgy érzi, hogy nem a megszokott minőségben működik a III. kerületi lakásának a bejárati ajtaja! Előzze meg a kizáródást, ellenőriztesse szakemberrel az ajtózárat, tegye biztonságosabbá az ajtót, mert sajnos egyre több a III. kerületben is a betörések száma!

Új lakásba költözéskor ne hanyagoljuk el a zárcserét, hiszen nem tudhatjuk, maradt-e valakinél kulcs az új otthonhoz! Legyen szó akár műanyag ajtóról, fa ajtóról, kínai- vagy olasz bejárati ajtóról, mi gyorsan és szakszerűen a III. kerületi helyszínre érkezve végezzük el az adott zárcsere feladatot!

06-30-408-8914