Postaládazár nyitás, csere Budapesten

Mint minden zárszerviz szolgáltatásnak, a postaládazár nyitás és postaládazár csere szolgáltatásnak is díja van. Ez ugyanolyan szolgáltatás, mint egy sima műanyag- vagy kínai ajtó zárbetét cseréje. Ezt a műveletet azonban a legtöbb zárszerviz vállalkozás nem annyira kedveli, pláne, ha olyan kerületben kell elvégezni, mint pl. az V. kerület, ahol meg sem lehet állni.

Az tény és való, hogy az V. kerület Váci utcai szakaszait mi sem kedveljük annyira, de nem válogatunk a munkák között, megcsináljuk azt is, hiszen bevételt hoz a konyhára. Sok olyan ügyfelünk is van, akiknek postaládazárat cseréltünk és azóta már máshol is dolgoztattak velünk, más jellegű munkákat is megrendeltek tőlünk.

Nálunk megrendelhető a postaládazár csere és zárnyitás Budapest minden kerületében, hétköznapokon. Ennek a díja 15.700 Ft, ami kompletten tartalmazza a szükséges zár kinyitását, illetve annak a kicserélését.

Vegyes érzelmekkel találkozunk az ár hallatán, de általában az emberek elfogadják, megértik ezt. Sokan támadásként veszik és leteszik a telefont, vagy azt mondják, ennyiért új postaládát lehet venni. A legrosszabb eset azonban az, mikor nekiállnak úgy kinyitni saját maguk a postaláda ajtót, mint a lent látható képen. Tehát felfeszegetik. Ez is egy megoldás, mindenki azt csinál, amit akar.

Mi továbbra is kínáljuk a szolgáltatásunkat, de egy szerviznek vannak olyan költségei, mint pl. a reklám, ahhoz, hogy megtaláljanak minket, a szervizautók költségei, bérek, anyagköltségek és még egyéb adók, terhek, amit értelemszerűen ki kell termelni. Minden postaláda szervizfeladatot ellátunk, legyen szó kulcselvesztés miatti postaládazár nyitásról, új lakásba költözés miatti levélszekrény zárcseréről. Mi, munkáink függvényében, egy munkanapon belül vagy sürgős esetekben aznapi kiszállással végezzük el a postaládazárcsere komplett műveletét.

Ez nem egy bonyolult feladat különben, igazából itt a hangsúly az időnek a spórolásán van, mint pl. mivel nyissuk ki a levélszekrényt, milyen méretű betét kell a régi helyére, illetve azok az alapvető fogások eszközök, amivel egy ilyen műveletet el kell végezni.

Zárszerelő kollégáink évek óta velünk dolgoznak ebben a szakmában, több ezer postaládát kinyitottunk, a zárakat kicseréltük. Mi nem feszegetünk, nem rongálunk, hanem finoman kinyitjuk, esetleg kifúrjuk a postaládazárat, majd a helyére beszerelünk az ügyfélnek egy másikat, adunk hozzá 2 db új kulcsot, amelyet a gyártó csomagol a zárhoz.

Ezek a kulcsok szinte bárhol másolhatók, hiszen egyszerű zárakhoz tartoznak, bármelyik kulcsmásolóban le tudják őket másolni. Mi postaláda kulcsmásolással nem foglalkozunk, az egy másik szakma.

Szervizautónkban kb. 10-15 fajta különböző postaládazárat tartunk, a régi hagyományos egytollas kulcsostól kezdve, az Anbo, Ronis, stb. zárakon át, mivel a postaládáknak egyre többfajta zárjaival találkozunk, így folyamatosan bővíteni kell a kínálatot a szerelés elvégzéséhez.

Komplett postaláda felszerelést nem vállalunk, csak nyitást, helyszíni zárcserét Budapest összes kerültében.

Várjuk hívását levélszekrény vagy postaládák zárjainak kinyitásával kapcsolatban! Mi teljes körű zárszerviz ellátást biztosítunk! Bízza ránk ezt a feladatot! Mi gyorsan, szakszerűen, rugalmas időbeosztással megpróbálunk segíteni minden új és régi ügyfelünknek!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest