Zárbetét csere Budapesten a biztonságért

A legtöbb betörést sajnos Budapesten követik el, és ezeknek a kimenetele tíz estből nyolcszor sikeres. A probléma mindig a gyenge zárbetét miatt adódik. Erre sajnos azonban nem áldoznak az emberek pénzt, pedig egy jó zárbetét visszatartja a betörőket.

Zárbetétet szinte bárhol lehet vásárolni, piacon, barkácsáruházban, webáruházban. De jó zárbetétet csakis olyan szakemberből, szakszerviztől szabad vásárolni, aki nap mint nap ezzel foglalkozik. Mármint, aki a biztonság terültén otthon van, nem pedig az eladás a fő célja, a beszerelésből adódó problémákról, továbbá a betörésekből származó bajokról azonban nem tud semmit.

A betörés megelőzésére cseréltessünk minőségi zárbetétet szakszervizzel, így elkerülhető a betörés, a kellemtelen helyzet, a nem várt látogató, amit a betörés okoz. Sokan nem tudják milyen borzasztó dolog úgy hazaérkezni, hogy a lakás ki van fosztva, és ez mind csak azon múlik, milyen zárbetétet használunk az ajtó, lakás védelmére.

A legfontosabb tulajdonságok a zárbetét vásárlásánál vagy beszereltetésénél, hogy a zárbetét maga törés-, fúrás-, finomnyitás- manipulálás ellen védve legyen, mert mi tapasztaltból tudjuk, hogy ezek a legelterjedtebb zárnyitási módszerek. Olyan zárbetétet vásároljanak, amelyek legalább MABISZ 5-ös, de inkább 6-os besorolással rendelkeznek, mert ezek a számok jelentik a zárbetét biztonsági fokozatát, amit mind a gyártó, mind a biztosítótársaságok elfogadnak.

A betörés elleni zárbetét-cseréhez hívjon zárszerelő szakembert, mert ő biztonsági tanácsadást is tud egyben nyújtani, illetve nem kell a zárbetét megvásárlásával bajlódni. Egy jól felszerelt zárszervizes autóban minden van, így a szerelő szakember a helyszínen minden problémát meg tud oldani és egyéb zárak (kapu zárak, tároló zárak, postaládazár, stb.) cseréjét is rögtön el tudja végezni.

Igyekszünk követni a betörési módszerek fejlődését, a betörések megakadályozását, mert folyamatosan bővítjük biztonsági zárbetét palettánkat. Törekszünk a jó minőségre és az ügyfél biztonságára. Zárszerviz lévén szinte minden bejárati ajtóra találunk betörésbiztos megoldást, amivel az ügyfelet meg tudjuk óvni a betöréstől.

Zárszerviz szolgáltatásunk ügyeleti jelleggel, Budapest minden kerületében, rövid időn belül tud az ügyfelek számára gyors, hatékony zárcserét eszközölni bármilyen bejárati ajtóban! Csakis izraeli zárakat alkalmazunk! Ezeket a zárbetéteket közvetlenül a gyárból vásároljuk, így folyamatosan, raktárkészletről, azonnali zárcserét tudunk alkalmazni, akár a betörés megelőzése céljából, akár a már megtörtént betörés után.

Cserélünk betörésbiztos zárbetétet HiSec ajtóban, műanyag ajtóban, vagy bármilyen többpontos fa-, fém ajtókban, különböző méretekben, fogaskerekes-, tekerőgombos- és vészfunkciós kivitelben egyaránt.

A zárcsere folyamán alkalmazott izraeli zárbetétek bevizsgált termékek, melyek kiválóan alkalmasak a lakás védelmére, a betörő távoltartására. Hívjon minket, ha biztonságosabbá szeretné tenni otthonát, vagy ha esetleg már betörtek Önhöz és nem szeretnék, hogy ez még egyszer előforduljon!

06-30-408-8914

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest