Dunakeszi zárszerviz

Szakszerűen, gyorsan, hatékonyan vállaljuk dunakeszi lakosok számára a bejárati ajtók zárjainak cseréjét, kulcselvesztés miatti zárnyitást, ajtónyitást, kívül fix gombos ajtó esetén a sérülésmentes becsapódott ajtónyitást, másodzár és hevederzár felszerelését.

Mozgó zárszervizként különböző fajta munkákra vagyunk specializálódva. Ügyeleti jelleggel, munkáink függvényében, pár órán belül, vagy ha nem sürgős, másnapi munkavállalást tudunk biztosítani Dunakeszi területén.

HiSec ajtó zárszerviz Dunakeszin

Dunakeszi városában is népszerű a fehér vagy barna színű, kazettás osztású, kétzáras, világító kilincses HiSec ajtó, mely lemezből készül, de acélnak van eladva. Sajnos nagyon sok a probléma velük az ajtó rossz beépítése miatt, amely főként a kilincs letöréséhez és/vagy a zárszerkezet meghibásodásához vezet. Sok megkeresésünk, felkérésünk van a HiSec ajtók szervizelésével kapcsolatban, hiszen Dunakeszin is elterjedtek azon betörések, melyek úgy mennek végbe, hogy a gyári HiSec ajtó piros-sárga-fekete kulcsos zárbetétjeit ún. zárpikkeléssel, vagy más néven zárfinomnyitással nyitják ki a betörők, így könnyen bejutva a lakásba kifosztják a lakástulajdonosokat. Mindenkinek javasoljuk a HiSec ajtó zárcseréjét mielőbb elvégeztetni, főként azoknak, akik biztonságosabbak szeretnének élni! Cseréltessenek velünk a HiSec ajtóba zárbetétet! Mi kizárólag magas minőségű és biztonsági fokozatú izraeli zárbetétet szerelünk be a kínai ajtókba! Kerüljék el a silány minőségű kínai zárakat, ezzel is megelőzve a betörést!

Dunakeszi zárszerviz szolgáltatóként nagy tapasztalattal és rutinnal rendelkezünk, hiszen évek óta csak ebben a szakmában mozgunk, tudjuk a szakma csínját-bínját, ismerjük a bejárati ajtó gyenge pontjait.

Műanyag ajtó zárszerviz Dunakeszi

A HiSec ajtó után, a műanyag felhúzókilincses- és kulcsvezérlésű bejárati ajtók száma a legnagyobb, ami jelen van a hazai piacon. Sajnos itt is a zárbetét minősége, gyengesége miatt mennek be a betörők a leggyakrabban a lakásokba, mivel a gyárilag beszerelt és tulajdonos által még ki nem cserélt, fogazott kínai zárbetétek semmilyen nyitás elleni védelemmel nem rendelkeznek.

Műanyag ajtók szerkezetének a cseréjét is vállaljuk Dunakeszin, különböző vasalatok esetében. Szervizautónkban különböző méretű és típusú vasalatok vannak, így a helyszínen azonnal ki tudjuk cserélni a szükséges meghibásodott vasalatot.

Hevederzár szerviz Dunakeszi

A dunakeszi ajtókra felszerelt hevederzárak mindegyikét szervizeljük, illetve azoknak a zárbetét cseréjét tudjuk biztosítani, vagy a nem működő hevederzár javítását meg tudjuk oldani. Dunakeszin vállaljuk a Biztibuk, Barlock, Miskolci, Prezidium vízszintes hevederzárak javítását, zárbetét cseréjét garanciával, szakszerűen, profi szakemberekkel. Ezen felül vállaljuk új félkaros- és vízszintes hevederzár felszerelését, telepítését izraeli zárbetéttel.

Mul-T-Lock, Superlock zárszerviz Dunakeszi

Dunakeszin több társasházban és kisebb-nagyobb lakóparkokban vannak beépítve Izraelben készült Mul-T-Lock és Superlock acélajtók, melyek mára már 10-15 évesek. Ezekben az ajtókban fogaskerekes zárbetétek vannak. A zárbetétek az évek alatt elkoptak, elhasználódtak, illetve tulajdonosváltás miatt is zárbetét cserére szorulnak.

Securemme zárszerviz Dunakeszi

Azok a dunakeszi lakosok, akiknek olasz Securemme záras bejárati ajtójuk van, talán a legerősebb védelmet kapják a biztonság területén, hiszen egy acélajtó mögött élik életüket. A Securemme zárak cseréjében, szervizelésében gyors munkavégzéssel, korrekt áron tudunk segíteni, akár komplett szerkezet- vagy csak lamellaköteg csere ügyében.

Hívjon minket, mi megpróbálunk a legrövidebb időn belül segíteni, helyszíni kiszállással.

06-30-408-8914