CR biztonsági ajtózár csere Budapesten

A CR zárak kulcsainak hossza 8-10 cm között van. A kulcsfejen a CR mod dep felirat olvasható. Maga a zárszerkezet fixlamellás szerkezetű, tehát nem kódolható a zár. A zártest éléből négy tüske tolódik ki a kulcs elfordításakor, plusz a kilincs lenyomására reagáló ún. zárnyelv/csapdanyelv, amely jobbos- és balos záródásra állítható. Nagyon sok CR biztonsági zár van beszerelve a magyarországi ajtókba.

Régebben még az olaszországi Torinóban gyártották a CR zárszerkezeteket, ma már Szlovéniában történik a sorozatgyártás. Amit vállalunk a CR zárak tekintetében, az a kulcselvesztés miatti gyors zárcsere, a meghibásodás miatti CR ajtónyitás, zárnyitás, a beépített rugós kilincs-csere. Zárjavítást, rugócserét, alkatrész pótlást ezeknél a záraknál nem vállalunk! A mai fogyasztói társadalomban nem éri meg ez a folyamat senkinek, csak a komplett csere.

CR zárcserét vállalunk Budapest kerületeiben, szakszerű munkavégzéssel, gyors helyszíni kiszállással! Mi általában az esetek többségében, a pontos beazonosítás érdekében, kérünk egy fényképet, melyet elküldhet nekünk e-mailben, így meg tudjuk állapítani melyik CR zárról van szó valójában. A fotó alapján pontos árat is tudunk mondani ügyfeleink részére a cserére. Budapest területén 76.000 Ft-tól végezzük el az olasz CR zár cseréjét. Pontos árat csak a zártípus beazonosítása után tudunk azonban mondani, ha láttuk a fotót.

Általában a CR zárak addig vannak használva, amíg egyszer csak nem nyílik már az ajtó. Mindenkinek azt javasoljuk, hogy előzze meg a bajt, cseréltesse ki az ajtózárját időben, így biztosan nem marad az ajtón kívül a zár hibája miatt! Ezeknek a záraknak az élettartama 8-15 év között mozog, de ha nincs az ajtó rendesen beállítva, tehát akad, szorul a nyitásnál/zárásnál, akkor sokkal rövidebb idő alatt elkopik a szerkezet, megadja magát a zártest.

Ha akadozik a szerkezet, vagy nehézkes már a záródás, és idő előtt megkeresnek minket, akkor ajtó igazítással, turbózással még talán menthető a zár és hosszabbítható az élettartama, de ha hosszútávon akadozik, és sokáig így van használva, akkor előbb, mint utóbb a zárszerkezet végleg tönkremegy, használhatatlanná válik és elkerülhetetlen lesz a zárcsere.

Zárszerviz cégünk szakosodott CR zárszerviz, heti rendszerességgel cserélünk ilyen zárakat, így nagy tapasztalattal bírunk e téren. Ismerjük a zár pozitív és negatív működési tulajdonságait, és tudjuk azt is, hogy egy 10 éves, akadozó zár esetében mit lehet tenni, hogy jobban működjön.

A CR zárcsere szolgáltatás áráról érdeklődjön telefonon, ahol diszpécser munkatársunk időpontot is tud adni a zárszervizes kolléga érkezésére. Ha nagyon akut és sürgős a feladat, akkor munkáink függvényében, előrébb próbáljuk venni az adott zárcserét és rövid időn belül a segítségére sietünk.

A CR ajtózárral rendelkező ügyfelek igen magas biztonságú ajtózárral (ajtóval) rendelkeznek, mivel a zár acélajtó zár és több irányba záródik, így ezt az ajtót kulcs nélkül lehetetlen kinyitni. Ez az ajtó a betörő rémálma, általában nem is állnak neki, inkább keresnek egy gyengébb, gyorsabban kinyitható (pl. kínai) bejárati ajtót.

Új lakásba költözés esetén mindig javasolt a CR ajtózár cseréje, hiszen nem tudhatjuk, maradt-e hátra valakinél kulcs, esetleg másoltatott-e valaki plusz kulcsokat, melyekkel később visszaélhet. Ez érvényes a vadonatúj lakásokra is, ahol az építtető emberei is használták a kulcsot.

Mivel nem ismerjük a zár előéletét, nem tudjuk hány üzemórát ment, lehet, hogy jól működik, de az is lehet, hogy egy rugótörés miatt az új kulcsok átvétele után másnap már nem nyílik a CR zárszerkezet.

Válassza a biztonságot, a megbízhatóságot! Ezek olyan ajtózárak, melyeken nem szabad spórolni! Ha probléma merül fel, ki kell cseréltetni, meg kell nézetni, mert sokkal nagyobb baj adódhat belőle!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest