Zárnyitás Budapest

A félreértések elkerülése végett szeretnénk tisztázni, hogy főként Budapesten, és igény esetén Pest megyében, vállalunk ajtónyitást, zárnyitást és természetesen egyéb zárcsere, zárszerelési munkákat. Ezen belül lakáskulcs elvesztés miatti, zármeghibásodás miatti, kizáródási esetekre vagyunk specializálódva. Nyitunk még postaládát, egyszerűbb kis bútorszéfeket, lakatokat, illetve ide sorolnánk még az összes épület nyílászáróinak zárjait egyaránt. AUTÓNYITÁST NEM VÁLLALUNK!

Az autózár-nyitás egy teljesen másik szakma, oda különböző eszközök, szerszámok szükségesek, ráadásul különféle márkákhoz, külön-külön mindegyik. A hangsúly azonban itt is a szaktudáson van. Hiszen nem mindegy, hogy egy 6 millió forintos autó, kulcselvesztés miatt, hogyan lesz kinyitva. Mi az oldalunkon egyáltalán nem hirdetünk semmilyen formában autónyitást sem kulcselhagyásra, sem bezárt kulcs esetére. Autózár nyitási igény esetén mi egyáltalán nem tudunk segíteni, sem Budapesten, sem Pest megyében.

Sajnos a Google keresőmotorját mi nem tudjuk befolyásolni, és nem is értjük igazából, hogy miért van autónyitással kapcsolatban ilyen sok telefonunk, hiszen nem foglalkozunk ezen szolgáltatással.

Azt is sokan megkérdezik, hogy tudunk-e valakit ajánlani. Ilyet nem szívesen teszünk, mert ha valami rosszul sülne el, akkor minket fognak hibáztatni. Keressenek autónyitás témában jártas autózár-szervizt, mondják el milyen típust, milyen évjáratot és hol kell kinyitni, hova zárták be a kulcsot, és tájékozódjanak a kiszállási és zárnyitási költségekről!

Ha lakásajtó nyitásról van szó, természetesen készséggel állunk budapesti és pest megyei ügyfeleink rendelkezésére egyaránt, az év minden napján, 0-24 óra között.

A zárnyitásokról azt még fontos tudni, hogy semmilyen illegális zárnyitó eszközöket a munkáink során nem használunk. Becsapódott ajtónál pl. lemezeket, drótokat, műanyag lapokat alkalmazunk. Fogazott zárbetéteknél és postaláda záraknál saját magunk által készített zárnyitó lemezeket használunk. Komolyabb zárbetéteknél, záraknál akkumulátoros fúrógépet alkalmazunk és csak a zárbetétet tesszük tönkre, fúrjuk meg. Az ajtóban kárt nem okozunk! Minden várható költséget a telefonban előre közlünk. Közöljük továbbá a zárcsere plusz költségét is.

Lakáskulcs elvesztés estén, minden esetben elkérjük az ügyféltől az oda való bejutáshoz szükséges jogosultságot igazoló okmányt. Pl. lakcímkártya, tulajdoni lap, adás-vételi szerződés/személyi igazolvány, vagy a szomszédoknak kell igazolni, hogy tényleg azé a lakás, aki a zárnyitást megrendelte. Ezek hiányában a zárnyitást, ajtónyitást nem áll módunkban elvállalni!