Zárcsere megrendelhető Budapesten, ha esik, ha fúj, nálunk nincs akadály

Próbálunk úgy dolgozni ebben a szakmában, hogy minél több munka maradjon meg a vállalkozásunkban és ne menjen el tőlünk a kedves rendelő, hiszen több mint 20 éve szolgáltatunk ebben az iparágban. Több családot látunk el évek óta és próbálunk rengeteg elégedett megrendelőt megtartani a jövőben is, akik számíthatnak profi zárszerviz szolgáltatásunkra. Mi nem mondjuk, hogy most szombat délután van, vagy kedd éjjel, esetleg húsvét, telefonáljanak bátran, ha van szabad időpontunk, segítünk! Ha teltház lenne, még mindig tud tovább telefonálni egy másik cégnek, akinek esetleg kevesebb a munkája, mert neki is adni kell egy esélyt. Budapest összes belső, illetve külső kerületében számíthatnak ránk, ha elhagyják a lakáskulcsot, ha nem bírnak bemenni az ajtón. Telefonáljanak azonnal, ha új ingatlant vettek, ha vasárnap szeretnék kicserélni a zárat, mert hétfő munkanap, mi készen állunk! Hívjanak minket, mi gyorsan megoldjuk és mindenki mehet a dolgára, és még felár sincs!

06-30-408-8914

Postaláda zárcsere  – ez az a munka, amit mindenki utál, de mi megcsináljuk!

A postaláda-zárak cseréjének a 90 százaléka nálunk landol, hiszen nem egy „zsíros” munka, így mindenki lepattintja, hiszen kevés pénzért nem indulnak meg a srácok. Drága a benzin, kevés a haszon, nem lehet megállni. Mi nem így gondoljuk, hanem mindig betesszük két másik munka közé a postaláda-zárcsere igényeket. Úgy tesszük össze a címeket, hogy egy műanyag ajtó zárcsere mellé beleférjen két postaládás ügyfél is. Így mindenki jól jár, nekünk is volt extra bevételünk, nincs üres időpont, jöhet a következő. Bármelyik kerületből telefonálhat, ha postaládazár problémája van, ha elhagyta a kulcsot, ha beletört, ha nincs benne zár, ha feszegették! Mi gyorsszervíz jelleggel helyreállítjuk, kicseréljük a zárat, adunk új kulcsokat, mindezt normális díjszabással. Tegyen egy próbát, várjuk hívását!

06-30-408-8914

Dierre, Cisa ajtózár kódolás, bejárati ajtózár-csere  – precíziós feladat számunkra

Ez a két, fent említett olasz zártípus már nem egy sima, egyszerű, úgynevezett sztenderd zárcsere, hanem egy komolyabb feladat, amely mindenképp szakmai tudást igényel. Mivel mindkét ajtózárból van bőven elég a budapesti kerületek ingatlanjaiban, ezért jön bőven hívás ilyen jellegű problémával. Természetesem mi készen állunk.

A legtöbb típus a Dierre és Cisa modellnél kódolható, ami azt jelenti, hogy ha eltűnt a kulcs, nem találják vagy csak simán szeretnék, hogy másik nyissa az ajtózárat, a zár működése átalakítható új kulcsokra. Ez egy rövidebb, költségkímélőbb feladat a zárcserével szemben. Egy laikus számára a kódolás nem mond semmit, sokan azt gondolják, hogy ez valami ördögi trükk, holott egy sima, egyszerű rutinfeladat, de mégis tapasztalatot igényel. Tulajdonképpen azzal, hogy átprogramozzuk, átrakjuk a kulcs tőkét egy másik, bevágott kockára vagy egy új kulcs vágást illesztünk a zárhoz, mely által megváltozik a nyitás pozíciója. Mindkét esetben a régi kulcsok már nem lesznek használhatók és az új kulcsok lesznek a tulajdonos saját kulcsai. Fontos megjegyezni, hogy ezeket a kulcsokat szigorúan az ügyfél szeme láttára bontjuk ki a csomagolásukból.

Kizártam magam a folyosóra, a kulcs a zárban maradt, csak a telefon van nálam

Ez bőven elég ahhoz, hogy minket felhívjon és segítsünk önnek! Egy órán belül sérülésmentesen kinyitjuk a becsapódott bejárati ajtót. Érdekes, hogy a telefon mindenkinél ott van mindig, akárhova is megy, szó szerint, még a vécére is visszük magunkkal, régen nem így volt. Érdemes odafigyelni hogy a kulcs mindig kézben legyen, hiszen főleg az új építésű lakóparkokban, a bejárati ajtókra kívül egy fix gombot tettek, és ha belül marad a kulcs a lakásban vagy éppen a zárban, mivel nincs másik kulcs, így nem lehet kinyitni. De ha lenne is, a legtöbb zárbetét (vagy zárszerkezet) nem tudja az úgynevezett vészfunkciót, ami úgy működik, hogy kívül-belül tud forogni a kulcs, mert ahol találkoznak, ott van egy precíziós alkatrész, ami szabaddá teszi a nyitási, zárási kulcsfordítást. Sérülésmentes becsapódott ajtónyitásban tudunk segíteni, megfizethető áron, kiszállási díj nélkül, egy órán belül Budapest kerületeiben, ha van szabad időpontunk. Pest megyében is előfordulnak ilyen jellegű problémák, oda nem minden esetben tudunk ilyen rövid időn belül a helyszínre érkezni, pláne ha távolabbi területről van szó, mint pl. Szigetszentmiklós.

06-30-408-8914