A mindennapi varázslatos kérdés, mennyibe kerül egy zárcsere hozzávetőlegesen?

Erre pontos, megbízható választ -információ hiányában- nem lehet adni, és a hozzávetőleges ár meghatározása is elég merész ötlet, hiszen a telefonáló nem ért hozzá, hogy pontosan feltárja a bajt és megossza velünk, a diszpécser így nem tudja, miről van szó. Ezáltal simán elbeszélés történik a kommunikáció során. De azért mégis mondjunk valamit, jön a „követelés” a telefonáló részéről. Ez körülbelül olyan, mintha egy autókereskedőtől megkérdeznénk, mennyibe kerül egy autó? Vegyék kérem a fáradtságot megrendelőként, és segítsék a zárszervíz munkáját, hiszen mindenkinek könnyebb a dolga így. Nekünk egyszerűbb, mert tudjuk, mivel számoljunk, hogyan készüljünk, az ügyfél meg tudja, hogy mire számíthat, mennyit kell majd pontosan fizetnie az ajtózár kicserélése után. Azok az információk, hogy Budapesten van, illetve egy zár van az ajtón, egy kilincs van, fehér színű az ajtó, illetve, hogy ugyanolyan a zár, mint az önök weboldalán – ezek nem hasznos információk nekünk.

Mi a megoldás, hogyan kapjunk pontos árat, hogy meg tudjuk rendelni az ajtózár kicserélését?

Nagyon egyszerű, mi nem csak szervizelünk, hanem segítünk is a megrendelés lebonyolításában. A mai világban már mindenkinek van nem egy, hanem legalább két vagy három okostelefonja. Ezek már okosabbak nálunk, így pillanatok alatt le lehet velük fényképezni bármit, akár egy ajtót, zárat, kulcsot is, illetve mindenkinek van mobilnetje, ha mégsem, akkor wifin keresztül tudnak nekünk e-mailt küldeni. Vannak továbbá különböző applikációk, ahová szintén lehet fotót küldeni, pl. Whatsapp, Messenger, Viber, stb. Ezeket azért inkább egyeztessék velünk, de megoldható. Az email küldés a legpontosabb azonban, hiszen nálunk mindig ül valaki a gép előtt és írja az ajánlatokat, nézi a megrendeléseket, valamint segíti, szervezi a zárszerelő kollégák napi munkáját.

Valójában vállalnak éjszakai kiszállást, ha nem nyílik kulccsal a zárszerkezet?

Természetesen nemcsak éjjel-nappal, hanem hétvégén és ünnepnapokon is tárcsázhatja ügyeleti telefonszámunkat. Ha nem tud bejutni, mi segítünk visszajutni otthonába, kinyitjuk a zárat, és ha igény mutatkozik a zár kicserélésére, ott a helyszínen ezt is megoldjuk. Az éjszakai áraink kicsit eltérnek a nappali díjszabásainktól, de ez érthető, hiszen egyedi szolgáltatás van ilyenkor alkalmazva. Az árakról tájékozódhat annál a kollégánál, aki az éjjeli ügyeletben felveszi a telefont és aki a helyszínre fog érkezni önhöz. Ugyanúgy biztosítjuk a nonstop éjszakai zárcserét vagy ajtónyitást, mint a napközben végzetteket, hiszen tudjuk, hogy vannak éjszakába induló, illetve éjszakából hazaérkező emberek, akiknél ugyanúgy tönkremehet a zár, meghibásodhat a többpontos szerkezet, vagy esetleg történhet kulcselvesztés, netán bármilyen egyéb más zárprobléma. Amint éjjel nem csinálunk, az a hevederzár szerelés, illetve a pótzárak felszerelése, hiszen ez egy elég hangos folyamat és a lakóközösséget nem zavarhatjuk ezekkel a fúrás hangokkal éjszaka. Ezekre a munkákra van idő máskor is napközben így a házirendet nem megzavarva.

Zárbetét csere kínai ajtón  – betörtek a szomszédba, mi is aggódunk emiatt

Nem kell aggódni, inkább telefonálni kell nekünk! Mi nagyon jó biztonsági zárakkal dolgozunk és a Magyarországon népszerű kínai ajtók betörési számát erősen le tudjuk csökkenteni azzal, ha nálunk történik a megrendelés az ajtó alsó vagy felső zárbetétje kapcsán. Sajnos igen sűrűn előfordul ezeknek az ajtóknak a feltörése a gyenge zárak alkalmazása miatt. De van megoldás, és nem is kerül olyan sokba! Viszont a biztonság az első, így pár tízezer forintból már meglehetősen komoly megoldásokat tudunk alkalmazni a betörés visszaszorítása érdekében!

Kilincs-csere a népszerű kínai ajtóknál, ami minden nap letörik, mert a minősége gyenge

Igen, ez az állítás valójában megállja a helyét, mert a minőség nem feltétlenül van előtérbe helyezve a gyártó szempontjából ezen az ajtón. Ezért van ez a rengeteg rugó- illetve világító kilincs letörés napjainkban. A megoldás egyszerű, olyan kilincset kell felszereltetni, amit mi vállalunk is, amely bírja a napi használatot! Illetve, ha már ott a szerelő, átnézi az ajtót, beállítja, hogy a szorulásból eredő nehézkes működés ne a kilincs letöréséhez vezessen újfent. A világító kínai ajtókilincsek cseréje 32.000-34.000 forinttól már megrendelhető, Budapest összes kerületében, akár hétvégén is. Az új kilincsre garanciát vállalunk! Egyúttal ellenőrizzük a kínai ajtózár szerkezetét is, továbbá megnézzük a zárbetétek biztonsági fokozatát, működését, megbízhatóságát.

06-30-408-8914